Ferie i Tobago - Ro, utflukter og strandliv med Jasmin

Høydepunkter

  • Det ekte Karibien! 
  • Palmestrender
  • Laid back og rolig atmosfære
  • Deilig mat
  • Utflukt med båt
  • Gateliv og uteliv
  • Calypsomusikk og fengende rytmer
Last ned program

Velkommen til karibisk sjarme og naturskjønnhet i Tobago!!

På den lille paradisøya Tobago venter det autentiske Karibien, med gode lukter, deilige smaker og heftige rytmer. Liker du å nyte dagen på en strand, drikke frisk tropisk juice, få servert nygrillet fisk og høre på calypsosang? Da er dette stedet for deg. Sammen med Jasmin Haraldsen får du oppleve Tobagos slaraffenliv og livlige musikkfylte kvelder, der du virkelig slipper deg løs til fengende rytmer.

Gled deg til ro og avslapning ved hvite strender og turkist hav, eller paddle board under soloppgang. Regnskog finner du også her samt herlige smaksopplevelser og glad gatedans. De spiser mye ferske grønnsaker, kylling og fisk med kreative smaker. Øya har blitt skjermet for den største turismen så her er det enda forholdsvis rolig og ekte, og du finner ikke de store all inclusive hotellene. På Tobago er det ingen stress så ta en pause i livet og lev i nuet med slow flow med Jasmin.

Stillhet er ro.
Rytme er bevegelse.
Sol er varme. Kryder er smak.
Latter er glede. Calypso er dans.

Slik bor vi i Tobago

Bacolet Beach Club er et eksklusivt boutiquehotell, med restaurant og bar med vennlig og varm atmosfære. Hotellet ligger på sørsiden av øya, 15 kilometer fra flyplassen, og har direkte tilgang til sin bortgjemte strand med turkist farvann og fine sand. Det ligger lokale barer, restauranter og butikker i nærheten Scarborough. Les mer om, hotellet vårt her: http://www.bacoletbeachclub.com  

Se video fra vårt hotell i Tobago her.

Pris i delt rom: Kr 20 800,-   Enkeltrom tillegg: Kr 5 100,-

Tilleggsuke: I delt dobbeltrom kr 7.500,- (forbehold om flypris returdato), i eget rom kr 12.600,-. Ønsker du å bo i 2 uker er det viktig med rask bestilling slik at vi kan booke opp din returreise, vi har ikke forhåndsreservert returbilletter den 07.02.18. Oppholdet i uke 2 er uten turleder og uten våre aktiviteter. 

Fly til Tobago:

1  LH 865 23JAN OSLFRA 0620 0835
1  DE2254 23JAN FRATAB 1235 1740

2  DE2254 30JAN TABFRA 1840 1120+1
2  LH 858 31JAN FRAOSL 1600 1805 

 

 

 

Status:
Fullt

Kart