Skip to main content

Norge, Larvik - Midtsommeridyll på Farris Bad

Dato: 21.- 24.juni 2021

Mindfulness, Qi gong, og ekte sommeridyll i skjærgården!

Finn din kjærlighetskraft og opplev magisk midsommernatt med Sophia Lea i Larvik. Nyt lange dager og lyse netter på Nordens vakreste spahotell. "Gleden er alltid tilgjengelig, du må bare lære å koble deg til den" sier Sophia og tilbyr deg spennende og lærerike dager i flotte omgivelser på Farris Spahotell i Larvik. Vannet skapte denne byen og Larvik ble kjent som kurby med sitt livgivende kildevann allerede i 1880 årene. Disse omgivelsene er som skapt for å komme i kontakt med kjærlighetskraften og feire en magisk midsommernatt.

Disse dagene vil fokuset være på deg selv gjennom mental og fysisk trening, kjærlighetscoaching og nyttig lærdom. I tillegg får vi mulighet til sammen å oppleve vakre Larvik med sol, spa og strandliv, utflukter på egen hånd og ikke minst en magisk feiring av Sankthans med blomster, ritualer, ønsker- og drømmeritualer. Målet er å få et bevisst forhold til egne behov og ønsker, være på plass i eget liv, ha klarhet, retning og bevisstgjøre dine muligheter for å lykkes i kjærligheten.

Høydepunkt

 • Mindfulness og Qi gong i vakker norsk skjærgård
 • Kjærlighetscoaching
 • Vakre og luksuriøse omgivelser
 • Morgentrening på stranden
 • Gratis adgang til hotellets Spa avdeling
 • Sankthans feiring med midtsommernattsritualer
 • Mulighet for å gjøre spennende utflukter på egenhånd
 • Herlig fellesskap med andre kvinner


Spa hotell i Larvik - Farris Bad

Vi skal bo på det lekre spahotellet Farris Bad med slagordet "Dit du vil tilbake". Vi er overbevist om at det er akkurat den følelsen vi sitter igjen med når vi har blitt vartet opp og pleid med over flere flotte sommerdager her i Larvik. Med sin unike beliggenhet på stranden i Larvik, er Farris Bad Nordens vakreste spahotell for voksne. Horisonten gir deg en følelse av velvære, og lyden av bølger gjør at du vil våkne opp her igjen og igjen. Et fristed for kvalitetstid. Selve spaet på Farris Bad har Nordens største, vakreste og mest innholdsrike spa-avdeling på over 2500 kvm. Spaet er etablert på en ekte, mineralholdig kilde.Rommene har en lys og luftig følelse, og mange har balkong og badekar. Likt som på hotellet forøvrig, har hotellrommene preg av det naturlige og ekte. På flere av rommene kan du finne igjen nasjonalbergarten Larvikitt, som utvinnes i steinbruddet i umiddelbare nærområde. Nærmest som en kameleon skifter Larvikittsteinen utseende. Her finner du den røff og upolert, glatt og elegant.
Inngang til spa, yogatimer, saunaritualer og treningsrom er inkludert i prisen for boende gjester.

Maten på Farris Bad er naturlig, sunn og smaksrik.
Gode, lokale råvarer definerer menyen på hotelle. Så kortreist som mulig komponeres grønnsaker, sjømat og kjøtt på en ujålete måte.
Med klassiske teknikker lages all mat fra bunnen av, på et kjøkken som oser god og energisk stemning.

Kursets innhold

Sophia lærer deg hvordan du kan bearbeide det som begrenser deg i kjærligheten. Hennes teknikker i kjærlighetscoaching skal blandt annet styrke dine mestringsevner og du vil også lære effektive metoder for å oppnå glede, harmoni og kjærlighet i livet. Kropp og sinn danner et system og for å få fylt kroppen med kjærlighetens energier er det viktig å ha en riktig kroppsfølelse. Der kommer Mindfulness med Qi gong trening inn i bildet; en treningsform som kombinerer myke, flytende bevegelser med en rolig, våken mental tilstand. Vi trener hver dag på stranden fra 08:00 - 09:00. Morgentrening finstemmer kropp og sinn og lader opp muskulaturen med energi. Disse øvelsene løser opp spenninger, reduserer stress, bedrer kroppsbalansen og bringer kropp og sinn i harmoni.

Mindfulness hindrer tankestrømmen i å være konsentrert om frustrasjoner over fortiden eller bekymringer for fremtiden, og lærer deg å være mer i nuet. Mindfulness og Qi gong trening er med på å hjelpe deg til å være tilstede med alle sansene, tankene, følelsene, pusten og kroppen. Resten av tiden disse dagene kan du bruke til hva du vil; nyte en avslappende spabehandling, sole deg på stranden, svømme i havet eller Farrisvannet, besøke Vikingbyen Kaupang, Kjærra Fossepark eller Thor Heyerdahls barndomshjem.

Reisen passer for deg som:

 • Trenger å få mer overskudd
 • Ønsker å lykkes bedre i kjærligheten, parforhold og alle type relasjoner
 • Vil bevisstgjøre og frigjøre ressurser for å oppnå gleder, harmoni og kjærlighet
 • Liker sol, bad, spa og litt luksus.

Kursholder

Sophia Lea Kielland er sertifisert Helse, Livsstil og Mindfulness coach, forfatter, programleder og astrolog. Hun har skrevet flere bøker om selvutvikling og parforhold; hatt egne tv programmer om vår tids åndelige søken på TV2 og vært fast spaltist i damemagasiner som Elle og Tara. I tillegg holder hun kurs og foredrag i selvutvikling. Du kan lese mer om Sophia Lea her

Din leder: Sophia Lea

Sophia Lea er sertifisert Helse, Livsstil og Mindfulness coach, forfatter, programleder og astrolog. Hun har skrevet flere bøker om astrologi og parforhold; hatt egne tv programmer om vår tids åndelige søken på TV2, vært...

Pris: 7 970
Inkludert:
 • 3 netter i rom til eget bruk
 • Daglig frokost
 • 1* 2-retters Velkomstmiddag
 • Daglig tilgang til Spa og treningsfasiliteter
 • Daglig Qi gong og mindfulness med Sophia
 • Kjærlighetscoaching med Sophia
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 4
Bestill reise

Søk reise

Program

Dag for dag program i Larvik

Dag 1;
17:00-19:00 Kjærlighetscoaching
20:00-22:00 Felles middag

Dag 2;
08:00-09:00 Mindfulness med Qi Gong
09:00-11:00 Deilig Frokost
11:00-17:00 Egentid med sol/spa/bad/sightseeing
17:00-19:00 Kjærlighetscoaching

Dag 3;
08:00-09:00 Mindfulness med Qi gong
09:00-11:00 Deilig frokost
11:00-12:00 Midtsommer- blomsterritual
12:00-17:00 Egentid med sol/bad/spa/sightseeing
17:00-19:00 Kjærlighetscoaching
21:00-22:00 Midsommernatt ritualer

Dag 4;
08:00-09:00 Mindfulness med Qi gong
09:00-11:00 Deilig frokost
11:00-12:00 Oppsummering

Ord fra tidligere reisende med Sophia

"Stort pluss med Sophia sitt opplegg: coaching og Qi gong, herlig og inkluderende dame!"

"Super bra tur på alle måter. Varm, engasjert, delaktig, og inkluderende kursleder."

"Qi gong trening og astro guiding kurset med Sophia var topp. Hun var god til å lære fra seg, pluss at hun var en topp reiseleder som var tilstede for oss og ordnet opp raskt når det behøvdes."

 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Juni 2021

21/06Norge, Larvik - Sommeridyll på Farris Bad
Leder: Sophia Lea
Mer enn 47 970Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo