England, Birmingham - Neil Diamonds 50-års jubileumskonsert for individuelle

England, Birmingham - Neil Diamonds 50-års jubileumskonsert for individuelle

Vi har bestilt billetter til en helt unik musikalsk opplevelse - konsert med en av musikkens store helter – Neil Diamond.

Kjøp pakken: Hotellopphold på Hilton 3 netter med frokost + platinum billett for kr 3 800 (uten flyreise) 

Ønsker du å booke fly i tillegg hos oss koster en billett Oslo - Gatwick kr 2 000,- t/r 

Inkludert i prisen:  • 3 netter på Hilton Garden Bradleyplace med frokost • Platinum - billett til  Neil Diamond Jubileumsshow i område C eller 12

I oktober kommer Neil Diamond til England og skal holde 50-års jubileumskonsert i Barclaycard Arena i Birmingham. Vi har bestilt billetter til plasser nær scenen og kommer til å få en flott opplevelse tett innpå vår ungdoms favorittsanger. Hvem husker vel ikke Neil Diamonds myke baryton fløyelsstemme og hans enkle, fengende og romantiske melodilinjer? Og ikke minst hans store gjennombrudd med «Sweet Caroline» fra 1969, en sang som senere har blitt en signatursang for ham, kanskje sammen med «I Am...I Said».

Gjennom en strålende og omfattende musikalsk karriere, har Neil Diamond solgt over 130 millioner album på verdensbasis og har levert 37 Topp 40-singler og 16 Topp 10-album, og mottatt mange av bransjens mest prestisjetunge priser.

Hilton Garden Inn 4* i koselige Bradley place, som sentralt i byen og ikke minst med lett adkomst til konsertarenaen fem minutter unna. Arenaen er kjent for sine mange store konserter og show gjennom året. Konserten er utsolgt og vi har totalt 16 billetter. Dette tilbudet kommer garantert aldri igjen det er en "once in a lifetime" mulighet for alle Neil Diamond-fans. Destinasjonen Bradley Place ligger ved den hyggelige kanalen, og konsertlokalet ligger på andre siden av kanalen, så det blir bare fem minutters gange. Her finner du mange fine restauranter og puber.

Birmingham ligger ca 1,5 time nordvest for London. Idag har byen rundt 1 million innbyggere og har et rikt tilbud av museer og gallerier, teatre, arkitektur, parker, puber, hoteller, nattliv og festivaler. Og de lokale snakker dialekten «brummie».  NB! Reisen er åpenfor begge kjønn. 

 

 

Status:
Fullt

Kart