Skip to main content

Emiratene, Ras Al Khaimah - Trening med mening og arabiske vibber

Dato: 28.januar - 4.februar 2022

Trening, strandliv og arabisk kultur

Med mer enn 7000 års fasinerende historie og kultur er Ras Al Khaimah den perfekte feriedestinasjonen når du trenger en flukt fra den tøffe, mørke og kalde norske vinteren. Med et fantastisk landskap som byr på kilometer med hvite sandstrender og terracotta ørkensletter har dette lille Emiratet etablert seg som en autentisk og spennende destinasjon. Nå setter vi vinteren på pause en ukes tid og reiser sammen for å kose oss med trening og nye opplevelser. Her skinner solen hele året og badevannet holder 25 grader. Her finnes ingen skyskrapere og verdens største ditt eller datt, men et fredelig, stressfritt og genuint emirat som har valgt å bevare sin tradisjonelle kultur og historie.

Høydepunkt

  • Sommerfølelse i februar
  • Spennende kultur og historie
  • Arabiske netter
  • En destinasjon utenom det vanlige
  • Nyte herlige lokale smaker på hyggelige uterestauranter
  • Mulighet for morsomme utflukter

Variasjon og mestring

er alltid med når vår leder Marit gjennomfører treningsreiser. Samtidig vet vi at det er utenfor komfortsonene magien skjer. Her blir det fokus på både styrketrening, kondisjonstrening, bevegelighet og egentid! Gi deg selv en aktiv uke i januar og bli med Marit til Ras Al Khaimah (RAK).

Reisen vil passe for deg som vil være fysisk aktiv og trene sammen med andre, samtdig som du vil ha egentid og oppleve RAK.

Ønsker du treningsinspirasjon er det bare å bli med. Her er ingen aldersgrense, men det forventes at du har noe erfaring med trening. Det vil uavhengig av alder og fysisk form legges til ette for at du skal oppleve mestring og treningsglede. Du er velkommen å reise alene, medn en venninne, søster, datter eller mor! Her blir vi raskt en herlig gjeng som blir godt kjent og har mye moro og svett trening sammen.

Treningen vil gjennomføres hovedsaklig utendørs, med egen kroppsvekt og småutstyr som minibands og strikk. Det blir økter med fokus på styrke av hele kroppen og etter planen vil det blir PULStrening til musikk. I tillegg blir det yogainspirerte økter med bevegelighet, balanse og avspenning. Variert og allsidig og garantert noe som passer en hver.

5 stjerners hotell i Ras Al Khaimah

Vi bor på et 5 stjerners hotell som ligger på den kunstige halvøya Al Marjan Island, Doubletree by Hilton. Hotellet har privat strand, 7 basseng og gratis buss ut til nærliggende områder, hele 14 forskjellige restauranter og 2 basseng barer, en nattklubb og en takterasse. På hotellet finnes også et Spa anlegg. I tillegg er det muligheter for en haug med morsomme aktiviteter som beachvolleyball, biljard, boccia, bordtennis, tennis, vannsport aktiviteter så her er det fullt mulig å holde på med noe hele tiden om man ikke vil ligge på en solseng.
Rommene er romslige, med enten balkong eller terrasse, twin senger, en sofa, et lite kjøleskap og kaffetrakter, og moderne bad. Alle rommene har også Wifi.

Hvem er min treningsleder?

Marit Endresen digger kaffe og kanelboller, gode menneskemøter, skiturer og blant annet sofa med en god serie. Hun brenner for folkehelsa. Dette er andre gang Marit samler en herlig jentegjeng til treningsreise under solen og palmene i Emiratene. Her kan du lese litt mer om Marit.

Hvilken resultat kan jeg forvente meg etter denne treningsreisen?

Etter en reise med Marit har du fått inspirasjon til å fortsette med de gode treningsvanene dine. Du har lært hvordan du kan trene korte effektive økter, som du kan gjøre når som helst, og nesten hvor som helst. Du har også fått finpusset på teknikken din, på enkelte styrkeøvelser. Du har med deg hjem ditt eget treningsprogram om du ønsker.

Du har fått kjenne på verdien av å trene variert. Du drar hjem med overskudd og energi og mange nye bekjentskaper. Med et godt påfyll av naturlig D-vitamin og klar for å jobbe deg gjennom siste del av vinteren.

Marits motto er : "Action is the power of the word ". Marit er opptatt av å skape handling, det vil si å gi deg verktøy til hvordan du skal klare å gjennomføre det du har lyst til, og ikke bare snakke om det.

Din leder: Marit Endresen

Marit Endresen er utdannet allmennlærer, personlig trener samt sertifisert coach (DNCF). Hun har vært i treningsbransjen siden 1997, som treningsveileder og gruppeinstuktør i SATS. Siden 2010 har hun jobbet 100 % med tre...

Pris: 17 890,-
Reisedager: 8
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Januar 2022

28/01Oslo GardermoenEmiratene, Ras Al Khaimah - Trening med mening og arabiske vibber
Leder: Marit Endresen
Mer enn 417 890,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo