Dubai - Opplev gammel og moderne arabisk kultur med Ann-Helen

Dato: 2 - 9 desember 2017
Pris: 16 900,-

HØYDEPUNKTER:

  • Norsk reiseleder Ann Helen er med på hele reisen
  • Både moderne og gammel arabisk kultur
  • Hotellets sentrale beliggenhet
  • Gull og krydder souken
  • Julegave - shopping
  • Strendene og varmt klima
Last ned program

Bli med til De Forente Arabiske Emirater i begynnelsen av desember. En herlig uke med sommerklima og opplev Midtøsten og arabisk kultur på sitt beste. Vår reiseleder er Ann-Helén Selle Opdal som er lidenskapelig forelsket i denne delen av verden. Sammen med vår lokale venninne og lokale guide og samarbeidspartner Farrah vil de ta deg med rundt i denne magiske verdenen. Dette er en unik mulighet til å bli kjent med arabiske kvinner og arabisk kultur.

Emiratene er en moderne plogspiss for det islamske midtøsten, og i tillegg til kulturelle opplevelser finner du her et eldorado av shoppingmuligheter. Dubai har fått et image med å være først og størst på det ekstreme, og for de som er glad i arkitektur er Dubais skyline minst like imponerende som den i New York. Med utgangspunkt i Dubai vil vi også utforske Emiratene Abu Dhabi og Sharjah. En dag er avsatt til egen tid i Dubai. Som godt kjent i Dubai kan Ann-Helén bidra med mange gode forslag til hva denne dagen kan fylles med for de som har lyst på en aktiv dag, eller kanskje tilbringe dagen i solen og på stranden?  

Om kveldene inviterer hun gjerne til felles middag for alle som har lyst til det. Avhengig av hva som skjer i byen kan hun også finne på å invitere til spontane aktiviteter som ikke er satt opp i programmet, som kan være en utflukt eller musikkopplevelser. Vi bor på sjarmerende Ahmedia Heritage Guesthouse midt i gamle Dubai med gåavstand til gull souken og krydder souken. Dette stedet er nøye utvalgt fordi det er utenfor  den tradisjonelle turistløypen og er full av sjarmerende gammel arabisk kultur. I tillegg ligger det nært metro og creeken (en bekk), dette gjør det svært enkelt å finne fram i nærområdet også på egen hånd.

Gjestehuset er en del av hotellet Arabian Court yard som ligger på den andre siden av creeken, og der er det egen spaavdeling og basseng som kan benyttes. Det er kun 5 minutter å gå på hver side, og over creeken benytter vi de sjarmerende båtene som har vært brukt i flere årstider. Byen inntar vi ved hjelp av beina, metro, buss og taxi. Alle transportmidler i Dubai er svært rimelig. Minimum 10 deltagere.

Dato: 2 - 9 desember 2017
Pris: 16 900,-
Inkludert i reisen
● Flyreise tur/r med Emirates.
● Transfer til og fra hotellet
● Overnatting i delt dobbelt rom (store rom og store senger) i 7 netter
● Frokost daglig
● Norsk reiseleder, Ann-Helén Selle Opdal er med fra Gardemoen og er guide og veileder som oppsatt i programmet gjennom uken
● Lokal guide når det tilsies
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
02/12Oslo GardermoenDubai - Opplev og utforsk gammel og morderne arabisk kulturMer enn 816 900,-Bestill