Dolomittene - Val di Femme - Høyfjellsvandring med Paola (medium nivå)

HØYDEPUNKTER:

  • Hjemmekoselig fjellhotell
  • Vandringsguiden Paola Lager
  • Fotturene og utflukten
  • Spektakulær og unik natur
  • Italiensk mat og vin
  • Byen Cavalese

 

Last ned program

Høyfjellsvandring (medium nivå) i Dolomittene - Val di Fiemme - Italia

 

Vandringsleder: Paola Lager        Nivå: Medium

I de østlige Dolomittene ligger Val di Fiemme, en av hoveddalene i Syd-Tirol. For oss er dalen mest kjent som stedet for Tour de Ski og siste etappe, som avsluttes opp slalåmbakken i Val di Fiemme. På sommerhalvåret tilbys et bredt utvalg av utflukter og turer. Vi har valgt å tilby denne reisen på nivå medium . På denne reisen bør du ha normal kondisjon, erfaring med fottur i fjellet og være komfortabel med høyder og utholdenhet.

Vi flyr til Verona med transport videre til "hovedstaden" i Val di Fiemmes region Cavalese. Her skal vi bo på sjarmerende Bien Vivre Hotel Bellavista med 4*. Hotellet ligger midt i byen på ca. 1000 m.o.h. og er innredet i typisk italiensk-tirolsk fjellstil, med romslig resepsjon og oppholdsrom i tillegg til flott utsikt fra restauranten og terrassen. Kjøkkenet tilbyr italiensk gourmetmat med lokale råvarer og selvsagt også italiensk vin.

Vi har valgt å inkludere 4 guidede fjellturer + variert utfluktsdag med hotellets eier og vertinne Paola, som virkelig har funnet sitt sted i verden, hun elsker fjellet og er en tøff dame. Forvent deg noen flotte fotturer i spektakulær natur. Alle turene er medium krevende og med varighet på 4-5 timer. Vi har også inkludert «green card» i området – og det betyr at lokale skiheiser, busser og entreer er inkludert i oppholdet under uken.

NB! Det er påkrevet gode fjellstøvler og normal god kondisjon!

Status:
Fullt

Kart