Skip to main content

Spania, Mallorca - Detox Retreat, yoga og rawfood m/ Trine Berge 

Dato: 23.- 29.mai 2021

Detox Retreat, yoga og rawfood m/ Trine Berge

Velkommen til vår egen finca, plassert utenfor en søvning landsby som heter Porreres, sør for Palma, 25 minutter unna flyplassen. Vår finca er omgitt av en utrolig vakker park med svømmebasseng og er på et avgrenset område. Her skal vi nyte våren/sommeren og gi kroppen en skikkelig energiboost.

Høydepunkt

 • Bo i særdeles vakre og unike omgivelser omgitt av en vakker park
 • Detox på en behagelig måte, med mye god og spennende rawfood
 • Økologisk & fortrinnsvis kortreist mat
 • Lær deg mer om vitaliserende plantebasert mat, egen workshop
 • 2 økter Yoga og meditasjon (som passer alle nivåer)
 • Kirtan kveld, en kveld vi chanter sammen
 • Strandtur med medbrakt rawfood lunsj
 • Dyktige massasje- og kroppsterapeuter
 • Her kan du virkelig gi slipp på stress, senke skuldrene , lade opp og dra hjem med en helt ny energi, glød og livsglede!
 • Saltvannsbasseng

Hva er en detoxretreat?

En detox bestående av yoga og et kosthold basert på lettfordøyelig rawfood, understøttet av urter og supermat gjør virkelig underverker på en uke. Kroppen din vil alltid søke helbredelse når du legger til rette og fjerner giftstoffer og stress. Og kroppen din vet akkurat hva den skal gjøre når ingenting står i veien, men tvert i mot støtter prosessen igjennom hvile, god og sunn mat og bevegelse.
Du vil mest sannsynlig føle deg litt født på ny når du er på vei hjem, med oppladede batterier og virkelig kjenner at du stråler fra innerst til ytterst, med et stort smil og et godt minne for livet!

Rawfood
Maten er kun laget av de beste råvarer, ren plantebasert mat, uten melk, sukker og gluten. Det legges vekt på at kostholdet skal være balansert og at du skal nyte maten underveis. Hovedsakelig serveres rawfood, som er mat som er tilberedt uten å varmes opp over ca 45 grader. Du vil bli overrasket over hvor godt det smaker, variasjonen og ikke minst effekten rawfood kan gi deg. Hvert måltid er som en fest, selv om det er en detox!

Yoga & Meditasjon
Yoga er tilrettelagt for både nybegynner og videregående. Får å mest mulig ut av øktene og turen kan det være greit å ha gjort noen timer med yoga eller annen fysisk trening. Hver morgen er det vinyasa – flyt yoga og på ettermiddagene er det roligere kundlini, yin eller mindfull yoga og meditasjon.
Workshop
Underveis i uken er det satt opp 1 workshop, med matdemonstrasjon. Her vil du få inspirasjon, tips og råd om hvordan du kan tilrettelegge kosthold til å leve sunnere når du kommer hjem.

detox juice trine berge

Om vår Finca, hvor vi bor

Stedet vi skal bo på er en flott finca og en stor praktfull hage, eller rettere sagt som en liten park med masse plass til å finne sin egen space, vi kaller den bare Edens Have. Det er et flott basseng med solsenger. Her kan du garantert finne roen og gjenvinne energien din, like utenfor denne søvnige lille autentiske landsbyen, Porreres, ca 25 min fra flyplassen, sørøstover. Vi har kun dobbeltrom og ett 3-mannsrom. De fleste rom er uten bad, hvor 2 rom deler på 1 bad. 3-mannsrommet har i midlertid eget bad og er et stort og fint rom. Prisen blir den samme uansett hvilket rom man velger å bo i. Er dere tre som kjenner hverandre kan dette være et alternativ?

Om programmet

Vi åpner retreaten kl 12, søndag og vi avslutter etter ca kl 8.45 på morgen etter frokost lørdag. Transfer går tilbake til flyplass. Der kan man enkelt ta seg frem til Palma by om man ønsker å se litt av byen på hjemveien om det er tid til det. Om gruppen i felleskap ønsker det, er vi behjelpelig med ordne transfer fra flyplass til Palma og tilbake til flyplass på avreisedagen. Vi tilbyr også behandlinger av dyktige terapeuter.
Program:
Slik ser en vanlig dag ut i retreatuken
8.30 Grønn shot står klar – Frukt er tilgjengelig.
8.40 – 10.20 Yoga, Vinyasa yoga, (Dynamisk flytyoga)
10.30 Frokost
Fritid, avkobling – Heng ved svømmebassenget, slapp helt av, gå deg en tur eller bestill deg en massasje!
14.00 Lunsj
17.00 til 18.30 Yoga rolig soulful yoga, kundalini & meditasjon
19.15 Middag, to retters og noen dager 3 retter

Øvrig program som kommer i tillegg

Onsdag :Tar vi en strandtur.
Torsdag: Workshop om sunn & vitaliserende mat med Trine Berge
På slutten av uken setter vi opp en liten intim kirtan konsert med David Lurey!
Undervisning på morgen yoga er på engelsk da vår Vinyasa yogalærer er fra USA,David Lurey. Han snakker tydelig og enkel å forstå. Vi er selvsagt behjelpelig med oversettelse der det trengs.

Vårt Dreamteam - som står på for deg:

Trine Berge – Vert, yogalærer, detox coach
Trine er yogalærer, forfatter, plantebasert kokk og en kjent livsstilsveiledere. Trine blir denne turens vert og står for mye av undervisningen. Trine står også bak opplegget og har tilrettelagt for at du virkelig skal nyte, gi slipp og lade opp med en behagelig detox. Hun har jobbet med detox/kosthold, meditasjon og yoga rundt 20 år, og har gitt ut flere helse- og livsstilsbøker som inneholder blant annet bestselgeren «Supermat» og hennes siste bok, «Rawfood». I dag jobber Trine fulltid med retreats over hele verden, skriver bøker, blogger, har kurs og workshops innen både yoga og plantebasert mat. Trine er kjent for å spre det ”glade budskap” om hvordan du vitaliserer deg med en sunn livsstil uten en streng pekefinger, men basert på glede og lyst! Hennes yogatimer oppleves som både sjelfulle, transformative og oppløftende for kropp, sjel og sinn. Her blir det med elementer som både chanting og dans.

Gjeste-yogalærer:

David Lurey, Vinyasa yogalærer og Thai massør
E-RYT 500, har siden 1996 utviklet seg til en dyktig, fokusert og omsorgsfull lærer. Å studere ulike aspekter av yoga med ulike erfarne lærere over hele verden har vært med å forme Davids tilnærming til yoga og vil hjelpe deg med å omfavne alle aspekter av yoga i din praksis.
Å skape intelligente og inspirerende yogaklasser er en lidenskap for David hvor han ønsker å berøre både kropp, sinn og sjel.
David har en egen evne til å få deg til å leke deg igjennom timen og hvor du møter utforende yogaøvelser med letthet og smil. Hans klasser vekker de naturlige elementene i yoga praksisen for å balansere en aktiv livsstil med selvrefleksjon og meditasjon. Han tar ofte med sin gitar for å spille under hvilen. For alle nivåer, men du vil dra hjem med fordypet forståelse for yoga i praksis. David er også kjent Kirtan musiker!

Amanda Norrisk – Vår kokk
Vi er stolte over å ha en superflink rawfood-kokk med oss på teamet, Amanda Norris.

Vi har også med et team av dyktige profesjonelle terapeuter du kan booke behandlinger av under oppholdet, men dette får du mer info om en liten stund før avreise.

Helse handler jo ikke om å skal gjøre alt riktig, og avstå fra alt som er gøy. Men, tvert i mot, det handler om finne gleden i livet, finne balansen, skape en god følelse av velvære og ha energi og guts til å realisere det livet du drømmer om. Livet vil deg godt! - Hilsen Trine Berge

Tilbakemeldinger fra tidligere gjester

Jeg føler meg litt født på ny hver gang jeg har vært med Trine på detox retreat, på. På slutten av retreaten våkner jeg opp med ny energi, giv og ikke minst uten vondter i kroppen. Maten har virkelig vært en stor overraskelse, at rawfood og plantebasert mat kan være så velsmakende ante jeg ikke, og gleden av å få alt servert er stor! Jeg har vært med flere ganger og kjenner at dette er en stor gave til meg selv, og faktisk til familien min også. De får hjem en blid og uthvilt mor og kone som har det bedre med seg selv. David og Trine utfyller hverandre så bra på yogan, og dette er et proft, men også veldig hyggelig opplegg hvor jeg slapper av og koser meg. Må også skryte av de utrolige dyktige massasje terapeutene vi har tilgang på. Nei, dette blir ikke siste gangen jeg er med, anbefales på det varmeste! Trine tar helse til et helt nytt nivå!
Siri, Oslo


Jeg har trent hele livet og konkurrert i mange forskjellige idretter. De siste 25-30 årene har jeg vært instruktør i dans, aerobic, bodypump og bootcamp. Min siste interesse for god næringsrik mat og helse har økt, takket være en god venninne som også tok meg med på denne retreaten. Jeg fikk retreaten som en bursdagsgave og var veldig spent på hva det ville by på.. Visste egentlig ikke hva jeg kunne forvente, men ble overveldet av den fantastiske maten, den vakre Finca Sanau, de gode yoga-øktene og menneskene jeg møtte i denne uken. Trine har stor kunnskap om rå mat og ernæring, og hun har bygget et komplett team av mennesker med ferdigheter innen yoga, mat og behandlinger som massasje, terapi etc. Jeg kom hjem med et høyere energinivå, jeg følte meg lykkeligere, lettere, sterkere og mer avslappet. Følte at jeg skinte både innvendig og utvendig.. Jeg kan på det sterkeste anbefale denne retretten og vil prøve å sende mannen min på dette også.
Ninni Hedstrøm


Her er tilbakemelding du gjerne må dele fordi det var en fantastisk uke jeg ikke ville vært foruten! I en periode hvor jeg hadde mange prosjekter gående følte jeg at en ukes retreat kunne gi ny positiv energi før jeg skulle ta fatt på nye oppgaver. Jeg var en stund i tvil om jeg hadde tid til å dra, men er særdeles glad for jeg dro. Det at jeg ikke hadde erfaring fra yoga gjorde ingenting, det var svært dyktige yogainstruktører som ledet timene og hjalp med å moderere øvelsene for meg. Og utbyttet ble optimalt! Jeg har fra før kunnskap om rawfood, men denne uken var en kulinarisk reise jeg aldri hadde drømt om! Jeg følte ingen sult og var mett hele uken, men omkretsen på bolen etter endt uke hadde likevel gått ned 10 centimeter! Dyktige terapeuter ga gode behandlinger jeg nøt godt av! Er du interessert i helsen din og vil lære mer om hvordan du kan få en boost, er dette det beste opplegget jeg har vært med på! Faktisk en av de beste ukene i mitt liv – Takk til Trine og hele teamet!
Mvh Kennet Albriktsen, Daglig leder, Deltabed Norge

Forbehold om endringer da flypriser ikke er bekreftet for 2021.

Din leder: Trine Berge

Trine Berge er yogalærer, forfatter og rawfood-kokk, og kanskje en av Norges mest kjente livsstils veileder. Trine har erfaring med kosthold, meditasjon og yoga i snart 20 år, og har gitt ut flere helse- og livsstils bøk...

Pris: 19 990,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur direkte Oslo – Mallorca med bagasje
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • 6 netter i delt dobbeltrom
 • Alle måltider, økologisk plantebasert mat, uten gluten, melk & sukker
 • Kildevann, te, & frukt er tilgjengelig til enhver tid (på stedet vi bor)
 • Yoga & meditasjon, 2 økter om dagen med Trine Berge
 • Workshop om sunn & vitaliserende mat med Trine Berge
 • Yogautstyr, (matter og pledd)
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
  Reisedager: 7
  Bestill reise

  Søk reise

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

  Mai 2021

  23/05Spania, Mallorca - Detoxreise med Trine Berge
  Leder: Trine Berge
  Mer enn 419 990,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo