Cuba - "Ekte" Cuba-opplevelser med norsk guide

HØYDEPUNKTER:

  • Opplev det gamle Havana
  • Trinidad, Cienfuegos
  • Strandbyen Varadero 
  • Norsk lokalkjent reiseleder
  • Verdens vakreste soloppgang?
  • HELE CUBA!
Last ned program

En reise til Cuba gir minner for livet!

Unn deg en herlig påskeferie på Cuba, en av Karibiens flotteste øyer! Vi skal de neste dagene gå på oppdagelsesferd i sjarmerende koloniale byer, besøke historiske steder, sykle, gå fottur, bade, snuse inn luktene der verdens beste sigarer rulles, svinge oss til herlige salsarytmer og få en smakebit på hva livet har å by på her i dette livsglade landet. I Santa Clara besøker vi Che Masoleum der vi lærer om revolusjonshelten Che Guevara, og vi besøker byene Trinidad, Vinales og Cienfuegos før vi reiser til late dager med sol og bad i det eksotiske strandparadiset Varadero. Bytt ut påskelammet med Cuba Libré og få en ferie­opplevelse du sent vil glemme! Programmet er revidert og oppdatert januar 2018.

Variert program med norsk reiseleder 

Påsken i Karibien - wohoo! Bli med oss i Jomfrureiser på en flott og variert reise. Vi skal lære oss å danse salsa, møte lokale venner, bade både i Atlanterhavet og Det karibiske havet, se museet til Che, sjekke ut sigarområdet, Trinidad og selvfølgelig gamle Havana. Vi skal med andre ord se mye av landet og lære det bedre å kjenne, på både innsiden og utsiden. I tillegg er det lagt inn tid på egenhånd og til å oppleve landet litt som du vil. Du kan bade, nyte soltimer, gå på oppdagelsestur eller andre utflukter? Kristin er er hjertelig tilstede under hele oppholdet. 

Bli med, og bestill din drømme-påskereise og opplev det "vakre og ekte Cuba"

Overnatting på Cuba

Her bor vi i Havana:
Hotel Miramar
ligger i bydelen Miramar og kort avstand til gamle Havana og andre viktige severdigheter. Dette er et 4* hotell med stor utendørsbasseng, gym og tennisbane.
Mer info om hotellet: http://www.hotelmiramarhavana.com

Her skal vi bo i Trinidad: Casa Particularer (privat men profesjonelt)

Her skal vi bo i Varadero:
Dette er et ekslusivt hotellanlegg med et rikt aktivitetstilbud. Anlegget ligger på Playa de las Americas-stranden og har frodig tropisk hage. Fantastiske fasiliteter og luksus. Hotellet har hele 4 bassenger og hager, restauranter, gym og spa, og ligger kun 10 m fra stranden. Her er det all inclusive og hotellet har 5* standard.
Mer info om hotellet: https://www.melia.com

Vår reiseleder Kristin Eriksen

Kristin er lidenskapelig opptatt av Cuba. Hun er norsk, men har bodd i Havana i 14 år. Hun er opptatt av at de som reiser til Cuba får gode opplevelser i dette landet, som ikke er som noe annet reisemål, og med hennes lokalkunnskap får vi opplevelsesgaranti i dette spennende landet. Kristin møter oss på flyplassen i Havana.

Kristin forteller: På reise med meg får dere kjenne Cuba på pulsen og bli kjent med mitt Cuba og mange ukjente perler som en vanlig turist ikke har mulighet til å finne på egenhånd.

Mer om Cuba:

Her kan du åpne og/eller printe ut masse viktig og god info om Cuba. Klikk på pdf under teksten her. Der står alt du kan tenkes å lure på innefor din reise og enda litt til. Kristin har skrevet dette og hun vet hva vi savner og trenger av info. Det er absolutt nå du skal dra, før det endres enda mer. Dette blir en fantastisk opplevelse, og du møter ærlige og åpne folk som elsker sitt land til tross for alle utfordringer de har vært utsatt for. De vil gjerne møte nye venner som inviterer til fellesskap. Gled deg!

 INFO CUBA 

Visum til Cuba:

​Vi anbefaler å bruke Visum Consulting hvis du trenger hjelp. Klikk her for mer info: 

Gruppen skal reise ut med KLM og hjemreise med Air France.
Flytider:

1  KL1140 23MAR OSLO 0630 AMSTERDAM 0830  
2  KL 723 23MAR AMSTERDAM 1235 HAVANA 1815   
3  AF 943 01APR HAVANA 2235 PARIS 1340+1 
4  AF1274 02APR PARIS 2040 OSLO 2300
Status:
Fullt

Kart