Cuba - "Ekte" Cuba-opplevelser med norsk guide

Dato: 23 mars - 2 april 2018
Pris: 25 000,-

HØYDEPUNKTER:

  • Opplev det gamle Havana
  • Trinidad, Cienfuegos
  • Strandbyen Varadero 
  • Norsk lokalkjent reiseleder
  • Verdens vakreste soloppgang?
  • HELE CUBA!
Last ned program

En reise til Cuba gir minner for livet!

Unn deg en herlig påskeferie på Cuba, en av Karibiens flotteste øyer! Vi skal de neste dagene gå på oppdagelsesferd i sjarmerende koloniale byer, besøke historiske steder, sykle, gå fottur, bade, snuse inn luktene der verdens beste sigarer rulles, svinge oss til herlige salsarytmer og få en smakebit på hva livet har å by på her i dette livsglade landet. I Santa Clara besøker vi Che Masoleum der vi lærer om revolusjonshelten Che Guevara, og vi besøker byene Trinidad, Vinales og Cienfuegos før vi reiser til late dager med sol og bad i det eksotiske strandparadiset Varadero. Bytt ut påskelammet med Cuba Libré og få en ferie­opplevelse du sent vil glemme! Programmet er revidert og oppdatert januar 2018.

Variert program med norsk reiseleder 

Påsken i Karibien - oh yes!  Bli med oss i Jomfrureiser på en flott og variert reise. Vi skal lære oss å danse salsa, møte lokale venner,  bade både i Atlnterhavet og Karibiske havet, se museet til Che, sjekke ut sigarområdet, Trinidad og selvfølgelig gamle Havana. Vi skal med andre ord se mye av landet og lære det bedre å kjenne, på både innsiden og utsiden. I tillegg er det lagt inn tid på egen hånd og til å oppleve landet litt som du vil. Du kan bade, nyte soltimer, gå på oppdagelsestur eller andre utflukter? Kristin er er hjertelig tilstede under hele oppholdet. 

Bli med - bestill din drømme-påskereise og opplev det "vakre og ekte Cuba"

Overnatting på Cuba

Her bor vi i Havana:   Hotell Miramar, hotellet ligger i bydelen Miramar og kort avstand til gamle Havana og andre viktige severdigheter. Dette er ett 4* hotell med stor utendørsbasseng, gym og tennisbane.   http://www.hotelmiramarhavana.com

Her skal vi bo i Trinidad: Casa Particularer (privat men profesjonelt)

Her skal vi bo i Varadero:  https://www.melia.com    Dette er et ekslusivt hotellanlegg med et rikt aktivitetstilbud. Anlegget ligger på Playa de las Americas stranden og har frodig tropisk hage. Fantastiske fasiliteter og luksus. Hotellet har hele 4 bassenger og hager, restauranter, gym og spa og kun 10 m til stranden. Her er det all inclusive og hotellet er med 5* standard.

Vår reiseleder Kristin Eriksen

Kristin er lidenskapelig opptatt av Cuba. Hun er norsk men har bodd i Havana i 14 år, og er opptatt av at de som reiser til Cuba får gode opplevelser i dette landet som ikke er som noe annet reisemål. Med hennes lokalkunnskap får vi opplevelsesgaranti i dette spennende annerledeslandet. Kristin forteller: På reise med meg får dere kjenne Cuba på pulsen og bli kjent med mitt Cuba og mange ukjente perler som en vanlig turist ikke har mulighet til å finne på egenhånd. Kristin møter oss på flyplassen i Havana.

Mer om Cuba:

Her kan du åpne og/eller printe ut masse viktig og god info om Cuba. Klikk på pdf under teksten her. Der står alt du kan tenkes å lure på innefor din reise og enda litt til. Kristi har skrevet dette og hun vet hva vi savner og trenger av info.  Det er aboslutt nå du skal dra, før det endres enda mer. Det er en fantastisk opplevelse, du møter ærlige og åpne folk som elsker sitt land til tross for alle utfordringer de har vært utsatt for. De vil gjerne møte nye venner som inviterer til fellesskap. Gled deg! 

 INFO CUBA 

Visum til Cuba:

​Vi anbefaler å bruke Visum Consulting hvis du trenger hjelp. Klikk her for mer info: 

Pris:
25 000,-
Dager:11
Inkludert i reisen
• Fly tur/retur Oslo-Havana
• Overnatting 9 netter på hotell etter programmets beskrivelse
• bagasje og flyavgifter
• norsk lokalkjent reiseleder som kjenner landet
• transport mellom aktiviteter og til/fra flyplass
• utflukter og opplevelser i alle byer vi besøker
• verdens vakreste soloppgang?
• sykkel til disposisjon i Varadero
• Måltid som nevnt i program
• herlig fellesskap med andre jenter
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
23/03Oslo GardermoenCuba, Ekte opplevelser med norsk guide525 000,-Bestill