USA, Florida - Treningscamp i Karibia

Dato: 13.- 24.oktober 2022

Cruise med trening i Karibia og svettefest på Miami Beach - den perfekte kombinasjonen

Dette er den ultimate ferien med påfyll av varme, D- vitaminer og trening sammen med treningsfrue Camilla. Nå tar vi turen over dammen til USA og den digge stranden langs Miami Beach før vi kaster loss og seiler til Karibia. Reisen er fylt til randen med opplevelser kombinert med fellesskap, treningsglede og velvære.
Vi starter med to overnattinger på Miami Beach - hvor du får tilbringe noen timer på stranden, shoppe hos de store merkebutikkene, eller bare nyte tilværelsen. Camilla legger også tilrette for trening mens vi er her.

Høydepunkt:

 • Miami Beach
 • 8 netters seiling i Karibia med Explorer Of The Seas
 • Fantastiske matopplevelser
 • Underholdning i verdensklasse
 • Solnedgang i flotte omgivelser
 • Daglige treningsøkter på land og til sjøs


Kult hotell på Miami Beach

Vi bor på Marseilles Hotel beliggende i hjertet av Art Deco distriktet på South Beach og bare 100 meter fra den deilige stranda. Her er det kort vei til Lincoln Road - kjent for shopping i verdensklasse og utelivsområdet med restauranter, lounger og barer. Bare 100 meter fra hotellet finner du milevis med gylden sandstrand og Atlanterhavet. Muscle Beach og Lummus Park med utendørs treningsfasiliteter bør være velkjent for en gjeng med treningsglade damer, og disse ligger i lett oppvarmingsavstand fra hotellet så her er det bare å benytte seg av mulighetene. Hotellet byr på både restaurant og bar, lounge område, basseng og WiFi.

Vårt bosted på sjøen

Etter to flotte dager på Miami Beach tar vi turen til Royal Caribbean Cruise line sitt herlige skip Explorer Of The Seas.
Skipet tilbyr alt av aktiviteter, underholdning og mange spennende opplevelser. Vi blir innlosjert i freshe og fine utvendige lugarer for 2 personer. I løpet av disse seilingsdagene vil vi besøke Labadee på Haiti, Den Dominikanske Republikk, Curacao og fantastiske Aruba, hvor vi skal tilbringe hele dager sammen med opplevelser, trening, soling, og bading. Du har også mulighet til egentid og utflukter på de forskjellige stedene om du heller vil det.

Explorer Of The Seas tar deg med på en behagelig reise i Karibien. Du kan bare lene deg tilbake, nyte kvalitetstiden - og la Royal Caribbean Cruise Line skjemme deg bort med service i verdensklasse, underholdning, spa og mye, mye mer.

*Det har blitt en endring i reiseruten pr 31.03.2022. Labadee på Haiti og Den Dominikanske Republikk utgår, og istedet vil skipet legge til på den siste av de 3 ABC øyene, Bonaire. Det betyr at det blir en ekstra seiledag, men også at skipet vil legge til lenger tid i Curacao.

Independence of the seas cruise caribian

  Om vår instruktør og reiseleder:

  Vi har fått med oss treningsfruen Camilla, vår superspreke og blide treningsinstruktør som vil sørge for å holde aktiviteten oppe og kanskje kiloene nede. Skip o'hoy, dette blir kjempegøy, og en opplevelse du sent vil glemme! Camilla eller bedre kjent som Treningsfrue ønsker på denne reisen å inspirere, dele og spre kunnskap for å få jenter i aktivitet. Hun elsker treningsreiser og ser virkelig frem til å bidra med trening og godt humør på kombinasjonsreisen til Karibien. Les mer om Camilla her

  Din leder: Camilla Aastorp Andersen

  Camilla, bedre kjent som Treningsfrue, er en treningsglad tobarnsmamma som prøver å finne balansen mellom jobb, trening og familieliv. I 2016 tok hun PT utdannelsen og har siden jobbet aktivt med kvinner og menn som ønsk...

  Pris: 27 990,-
  Inkludert:
  • Fly tur/retur Oslo - Miami via København
  • Transport fra flyplass- hotell- havn- flyplass
  • Innkvartering 2 netter i delt rom på South Beach
  • 8 netter ombord Explorer of the seas i delt utvendig lugar
  • Helpensjon ombord cruiseskipet
  • Skatter, avgifter, tips ombord på skipet
  • Daglige treningsøkter med Camilla
  • 4 karibiske destinasjoner
  • Sosialt fellesskap med andre jenter
  • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
  Reisedager: 12
  Bestill reise

  Praktisk informasjon

  Informasjon som er verd å få med seg:

  Vi reiser sammen fra Oslo Gardermoen via København og ankommer Miami ca kl 14.00. Det er lagt opp til transport og innsjekk ved South Beach skjer i fellesskap. Middag eller frokost er på egenhånd den tiden vi er på land. Og det finnes utrolig mange restaurantmuligheter i nærområdet.
  Felles transport er også satt opp fra hotellet til cruiseterminalen og til flyplass etter endt seiling.

  Husk at for å reise til USA må du ha godkjent ESTA eller visum. Pass må være gyldig minst 6 mnd etter returdato. I skrivende stund er det også et krav om å være fullvaksinert, ha boosterdose eller ha gjennomgått Covid sykdom, samt negativ test 24 timer før avreise.

  På denne reisen tilbyr vi i utgangspunktet IKKE enkeltrom. Du kan legge inn som ønske i bestillingsøyblikk slik at om det skulle vise seg at vi nærmere avreise ikke får fyllt alle plassene og kan tilby et rom/luger til enkeltbruk vil vi ta kontakt med de som har ønsket dette i tur og orden. Tillegget vil være på 11.000,-. Alle rom og lugarer har to sengeplasser, og man må betale for hele lugaren/rommet og de ubenyttede sengeplassene.

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

  Oktober 2022

  13/10Oslo GardermoenUSA, Florida - Treningscamp på cruise i Karibien
  Leder: Camilla Aastorp Andersen
  227 990,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo