Skip to main content

Florida, Treningsreise til Miami & cruise i Karibia

Dato: 21 - 28 april 2020
Pris: 17 900,-
Inkludert:
 • Flyvning tur/retur Oslo - Miami via London
 • Transport fra flyplass- hotell- havn- flyplass
 • Innkvartering 2 netter i delt rom i Miami
 • Cruise med Independence of the seas
 • Delt utvendig lugar med vindu
 • Helpensjon ombord på skipet
 • Skatter, avgifter, tips ombord på skipet
 • Trening med Camilla
 • Strandutflukt i Cozumel
 • Ikke inkludert
 • Visum til USA
 • Resortfee ved hotell i Miami
Reisedager: 8
Bestill reise

Trening i Miami og cruise i Karibia - den perfekte kombinasjonen

Sammen med treningsfrue Camilla tar vi turen over til USA, en uke fylt med trening, sol og velvære.

Dette er en fantastisk kombinasjon for de som trenger å få litt påfyll av varme, D- vitaminer og trening - alt i ett.
Vi starter ferien med to overnattinger på Miami beach - her blir det mulighet til å tilbringe noen timer på stranden, shoppe hos de store merkebutikkene, eller bare nyte tilværelsen. Det blir lagt opp til treninger to ganger daglig og sosialt fellesskap.

Høydepunkt:

 • Miami Beach
 • Cozumel
 • Cruise med Independence of the seas
 • Fantastiske matopplevelser
 • Underholdning i verdensklasse
 • Solnedgang i flotte omgivelser
 • Daglige treningsøkter

Herlig hotell i Miami

I Miami bor vi på El Paseo - et 3 stjerners hotell på South Beach, Miami med kort vei til Lincoln Road - shopping området og den nydelige Miami Beach. Hotellet har 71 rom hvor alle våre rom er med to senger. På rommet har man luftkondisjonering og trådløst internett. Bad med gratis toalettartikkler og hårføner. Ved hotellet finner man flere restauranter og en herlig kaffebar.

El Paso Miami

Etter to flotte dager i Miami tar vi turen til Royal Caribbean Cruise line sitt eminemte Independece of the seas.
Skipet tilbyr alt av aktiviteter, underholdning og mange spennende opplevelser. Vi blir innlosjert i freshe og fine utvendige lugarer for 2 personer. I løpet av disse seilingsdagene vil vi i tillegg besøke Cozumel i Mexico - hvor vi skal tilbringe en hel dag sammen med trening, soling, bading og herlig karibiske omgivelser.

Independence of the seas tar deg med på en behagelig reise i Karibien. Len deg tilbake, nyt kvalitetstiden - og la Royal Caribbean cruise line skjemme deg bort med service i verdensklasse, underholdning, spa og mye, mye mer.

Independence of the seas cruise caribian

Vi har også fått med oss treningsfrue Camilla, vår superspreke og blide treningsinstruktør som vil sørge for å holde aktiviteten oppe og kanskje kiloene nede. Skip o'hoy, dette blir kjempegøy, og en opplevelse du sent vil glemme!

  Cozumel

  Vi har en hel dag på herlige Cozumel. Cozumel regnes som et av de fremste dykkerstedene i verden, på grunn av sine eventyrlige korallrev, og har også en rekke naturlige strender. I tillegg et Cozumel et lite shoppingmekka hvor man får kjøpt gull, souvenirer, klær og mexicanske herligheter. Denne dagen har vi lagt opp til noen flotte timer på stranden, her skal vi trene, sole oss og spise en herlig lunsj. Etter lunsj er det opp til hver og en hva man ønsker å gjøre. Enten å reise inn til Cozumel sentrum, fortsette å nyte stranden eller reise tilbake til skipet.

  Informasjon som er verd å få med seg:

  Vi reiser sammen fra Oslo Gardermoen, og ankommer Miami ca kl 15.00. Det vil være felles transport og innsjekk på hotell ved Miami Beach. Det vil ikke være felles middag eller frokost, dette blir på egenhånd, men det finnes flere restaurantmuligheter i nærområdet. Det vil bli felles transport fra hotell til cruisehavn den 23. april, og igjen fra cruisehavn til flyplass etter endt seiling. Husk at for å reise til USA må du ha godkjent ESTA eller visum. Pass må være gyldig minst 6 mnd etter returdato.

  Om vår instruktør og reiseleder:

  Camilla, bedre kjent som Treningsfrue, er en treningsglad tobarnsmamma som prøver å finne balansen mellom jobb, trening og familieliv. I 2016 tok hun PT utdannelsen og har siden jobbet aktivt med kvinner og menn som ønsker å komme i bedre form. Hun jobber med sosiale medier, og er en av Norges største treningsprofiler. Her ønsker hun å inspirere, dele og spre kunnskap for å få jenter i aktivitet på feriene, men også videre i hverdagen. Camilla elsker treningsreiser og ser virkelig frem til å bidra med trening og godt humør.

  Søk reise

  Livet ombord

  Ombord vårt "hotell" Independence of the seas 

  Vi legger fra kai i  Fort Lauderdale og sjekker inn på Independence of the seas - et fantastisk flott skip med mange fasiliteter. Skipet har akkuratt igjennomgått en totalrenovering og fremstår veldig fresht og flott. 

  På skipet har man også mye frihet til å gjøre hva man ønsker.

  Finn frem til barndommen i deg med en viruell verden på strikktrampolinen Sky Pad, bekjemp motstandere i en kamp med lasere som gløder i mørket i Battle for Planet Z, ri på bølgene i surfesimulatoren FlowRider og sus nedover de duellerende vannrutsjebanene i The Perfect Storm. 

  De prisvinnende restaurantene ombord tilbyr stor variasjon av matopplevelser selv for den mest kresne gane. Ombord på skipet er alle måltider inkludert, frokost, lunsj og middag. Det finnes flere restauranter man kan spise ved og vi anbefaler at man prøver noen forskjellige under seilingen. Vi har en fast bordsetting til middagen hvor alle i gruppen sitter samlet. Vi har sen bordsetting, så middag blir ca 20.30. 

  Her har du også mulighet for fullstendig avslappning i spa av verdensklasse eller fortsette med de gode treningsrutinene man har lagt til seg.
  Du kan være så aktiv eller lat du vil - det er helt opp til deg.

  Det finnes show på både dag og kveld, med to hovedshow daglig. Ettersom vi har sen bordsetting anbefaler vi å se et show før middagen. Når mørket senker seg og middagen er fortært, er det muligheter for å ta en after drink i en av de mange barene eller fortsette festen på de pulserende nattklubbene. Gjør akkurat som du vil, du har ferie!

  Vi blir innlosjert i utvendige lugarer med vindu for to personer. 

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
  21/04Oslo GardermoenUSA - Florida, Miami og cruise i Karibien
  Leder: Camilla Aastorp Andersen
  117 900,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo