Skip to main content

Cruise i Østersjøen - Gruppereise med opplevelser på land og vann

Dato: 17.- 24.juli 2022

Sommecruise med unike opplevelser

Cruise er et unikt reisekonsept hvor du får oppleve nye steder hver dag og pakker ut kofferten kun en gang. Bli med på den ultimate sommerferien og kjenn følelsen av at Karibien kommer til Østersjøen i juli. En innholdsrik uke med besøk på 5 ulike steder med 5 helt unike opplevelser. Fra historiske St. Petersburg og kulturelle Helsingfors til sjarmerende Visby, arkitekturiske Tallinn og nydelige Stockholm. Jeanette og Anne fra Jomfruteamet er med som reiseledere. De vil se til at du får en fantastisk cruiseopplevelse med felleskap, gourmet mat, aktiviteter og mye latter og glede.

Del minner og solnedganger

Dette er en ukomplisert ferie da det meste er inkludert allerede før avreise. Tid til avslapping, nytelse og til å gjøre akkurat det du vil. Det å kunne dele opplevelser, kunnskap, solnedganger og skape nye minner sammen med andre er helt spesielt. Her reiser du ikke alene, men sammen med likesinnede. Ikke vær redd for å melde deg på denne fantastiske ferien, for mange er i samme situasjon som akkurat deg! Sammen skal vi gå på oppdagelsesferder, middager, show og mye mer.

Høy grad av komfort på Voyager of the Seas

Voyager of the Seas tar deg med på en behagelig reise til sjøs. Du kan bare lene deg tilbake, nyte kvalitetstiden - og la Royal Caribbean Cruise Line skjemme deg bort med service i verdensklasse. Om bord finner du fasiliteter som matopplevelser fra hele verden, teater med broadway show og musikk. Du kan prøve deg i klatrevegg, på skøytebane og på minigolf. Og selvsagt er det en deilig spa- avdeling med de beste behandlinger. Flere steder ombord finner du rolige og avslappende områder, hvor du kan trekke deg tilbake med en god bok eller bare nyte havutsikten. Etter en dag med mange inntrykk kan du slappe av på den fineste lugaren som du deler med en ny venninne, eller en egen mot tillegg. Å dele lugar på et cruise er ikkeså dumt, for det er ikke mange timene du befinner deg her. Skipet er stort og det skjer noe hele tiden ombord.

5 ulike steder - som perler på en snor

Stockholm
Det er ikke lagt opp noen utflukter eller så mye tid i Stockholm denne gang. Men er det ønskelig å reise en dag eller to i forveien eller noen som ønsker å bli igjen noen timer/dager i Stockholm er dette mulig.

St. Petersburg
Siden grunnleggelsen av Peter den store i 1703, har St. Petersburg vært en av de mest imponerende byene i Russland, Europa og verden. Her kan du beundre den barokke og nyklassisistiske arkitekturen som vises i det historiske sentrum på UNESCOs verdensarvliste. Nyt den avslappende sjarmen med en spasertur langs Østersjøen. Eller du kan hoppe på en båt og se det fargerike mangfoldet av byens severdigheter og arkitektur på en kanaltur. Et annet alternativ er å tilbringe dagen ved Nevsky Prospect, hvor du finner Catedralen av Vår Frue av Kazan mens du fyller på med gourmet mat som spekepølse og tykt rugbrød.

Tallinn
Tallinns eventyrlige slott, brosteinsbelagte gater og varm gjestfrihet er fortsatt en av Europas best bevarte hemmeligheter. En nydelig gamleby med den kjente rådhusplassen – Raekoja Plats. Her kan du vandre i skjulte passasjer og små trange gater. Kanskje du vil besøke den utsmykkede ortodokse katedralen St. Alexander Nevsky, full av detaljert mosaikk og tradisjonelle ikoner? Og det anbefales å gå på en herlig kjellerrestaurant og smake på lokale favoritter.

Helsinki
Finlands hovedstad er en avslappet, men livlig kystby, omgitt av tre sider av hav og små øyer.
Spaser til hjertet av byen til den travle kauppatorien eller markedsplassen. Her kan du beundre de grasiøse bygningene fra 1800 – tallet og Havis Amanda – den vakre havfruestatuen som vanligvis blir sett på som symbolet på Finland.

Visby
Visby er en liten by på øya Gotland i Østersjøen som tidligere var et populært handelssted under vikingtiden. I dag er dette Sveriges mest solrike feriedestinasjon og et UNESCOs verdensarvsted. Du kan utforske den 3,5 km lande Ringmuren bygget på 1200- tallet og se de 50 tårnene og de omkringliggende vollgravene.

Jeanette og Anne fra Jomfrukontoret

Disse to damene fra kontoret elsker cruise og har reist på mange seilinger både i Middelhavet og Karibia.
Flere ganger som gruppeleder, men også privat med familie, venner og kollegaer. De tar godt vare på deg og er klar til å vise hvorfor de synes dette er den beste ferieformen. Velkommen!Reisen er åpen for alle kjønn

Pris: 14 450,-
Inkludert:
 • Fly t/r Oslo - Stockholm
 • Transport t/r flyplass og havn
 • 7 netter i valgt lugar ombord Voyager Of The Seas
 • Alle måltider ombord
 • Underholdning i særklasse ombord på skipet
 • Mulighet for å besøke byer i flere land
 • Sosialt fellesskap
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
  Reisedager: 8
  Bestill reise

  Søk reise

  Dag for dag program

  Program blir også litt til ettervert på reisen. Men her finner du en liten smakebit på hva vi har i vente

  Dag 1 – Avreise
  Avreise fra Oslo, Gardermoen. Se flytider under bestillingssiden. 
  Transport fra Stockholm, Arlanda til havnen.
  Ved ankomst havnen blir det innsjekk på skipet.

  Felles lunsj for de som ønsker etter innsjekk.

  15.00 Velkomstmøte med presentasjon av skipet, informasjon om programmet, diverse utflukter og show om bord. Det blir også en omvisning for de som ønsker å bli med på dette. 

  18.00  Sail Away drink på Sky Bar (ute på dekk 12)
  20.00 Felles middag i spisesalen

  Dag 2 – Til sjøs
  Frokost på egenhånd
  Egentid – trening, spa, sol & bad

  12.00  Lunsj - vi avtaler et sted for de som vil spise samlet
  19. 15   Cocktail i Scooners Bar
  20.00 Felles middag

  Dag 3 – St. Petersburg
  Utflukt på egenhånd eller byvandring sammen. Ettersom vi er på cruise får vi turistvisum på 72 timer ved ankomst. Husk å ta med dine cruisedokumenter.  
  20.00 Felles middag

  Dag 4 – St. Petersburg
  Utflukt på egenhånd. 
  19.00 Cocktail party i scooners bar
  20.00 Felles middag

  Dag 5 – Tallinn
  Vi anbefaler å ta en byvandring med RCCL eller på egenhånd.
  20.00  Felles middag

  Dag 6 – Visby
  Vi anbefaler å besøke byen på egenhånd eller i regi av RCCL
  20.00 Felles middag

  Dag 7 – Helsingfors
  Vi anbefaler å spasere omkring i byen på egenhånd eller i regi av RCCL.
  20.00 Felles middag

  Dag 8 – Stockholm
  Vi sjekker ut etter frokost
  Transport til flyplassen
  Hjemreise

  Bærekraft på cruise

  Cruiseindustrien har virkelig tatt et stort hopp i miljøprofil og gjør mye for naturen, menneskene og samfunnet og destinasjonen skipene ferdes.

  • Save the wave er deres miljøprofil. Dette programmet ble stiftet som miljøtiltak i 1992 og har utviklet seg fra å være et resirkuleringsprogram til en bedriftsomfattende filosofi som tar for seg mange miljøtiltak. Med hovedprinsipper som redusere, gjenbruk og resirkulering.  Se mer informasjon her 
  • Alle skip er utstyrt med vannrenseanlegg designet for å resirkulere alt vann ombord.
  • Praktiserer forurensningsforebygging. 
  • Jobber med avfallsbehandling og har bygd opp innovative avfallsbehandlingsmetoder som øker energieffektiviteten og sikrer at matavfallet behandles uten utslipp til sjø.
  • Alt søppel om bord på skipene blir håndsortert av besetningsmedlemmer for å finne ut hva som kan resirkuleres.

   Mer informasjon om bærekraft finner du her 

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

  Juli 2022

  17/07Oslo GardermoenSverige, Stockholm - Cruise i Østersjøen til St PetersburgMer enn 414 450,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo