Spania, Marbella - crossfitreise med Silje

Høydepunkter:

  • Deilig temperaturer
  •  Strender, shopping og gode restauranter
  •  Trening på Crossfit senter Marbella
  •  Hinderløype/strongman-course
  • Ekslusive Puerto Banus
Last ned program

Er DU klare for en uke fylt av råskap og beseiring?

I april 2018 bærer turen til Marbella Crossfit for en uke med mye kunnskap, trening, sol og ikke minst godt samhold. Det kommer til å bli en utrolig kul utfordring for enhver person, på ethvert nivå, og det vil være en gyllen mulighet for å pushe grenser og lære seg nye treningsformer. Denne reisen er åpen for treningsinteresserte gutter og jenter. Leder er Silje Tønnesen.

Om Cross Fit
Crossfit er i bunn og grunn et veldig bredt begrep, og omfatter egentlig alt innenfor trening. Det innebærer at vi kommer til å løfte vekter, både styrkeløft og vektløft, gjøre kroppsvektøvelser som også er turnrelaterte, samt begi oss ut på eventuelt sykkel- og løpeturer. Selvfølgelig har vi de klassiske crossfit-øktene, som er en sammensetning av de ulike treningsformene i en og samme økt.

Opplegget
Vi kommer til å ha et stort fokus på samhold, og vil gjøre det vi kan for å hjelpe og lære av hverandre. Det er helt opp til deg om du ønsker en litt roligere uke, og kanskje ikke være med på alle øktene, eller om du ønsker en tøff uke med full gass. Her er det rom for alle, og det vil bli variert trening hver dag som alle kan delta på – frivillig. Det er ulikt fra person til person hvor fort dere restituerer, og hvor mye volum dere klarer eller ønsker i løpet av en uke, derfor er det helt individuelt hvor mange økter en deltar på. Jeg kommer til å legge inn et par teknikk- og mobilitetsøkter denne uken, så det skal være mulig å dukke opp hvis man er sliten, uten å måtte ta seg helt ut.

På morgenene vil vi som regel starte med en økt på 1-1,5 time, som vil være kondisjonsbasert, og en eller to dager med ren mobilitet og yogainspirerte økter. På ettermiddag/kveld vil vi fokusere på teknikk og styrke i både kroppsvektøvelser og vektløfting. Som nevnt tidligere vil du på uansett nivå kunne tilpasse treningen, og selv om du er nybegynner eller viderekommen innenfor sporten, skal alt være gjennomførbart.

Vi skal bo på et lekkert hotell midt i Marbella, med basseng, herlig uteareal og treningsrom. Mer info her:https://www.barcelo.com/es/hoteles/espana/andalucia/malaga/barcelo-marbella/

I tillegg har vi sosiale felles aktiviteter og et par felles middager - kort vei til stranden, til sentrum, til nattlivet i Puerto Banus som fristes av det og ikke minst strandrestauranter. Mye gøy, fellesskap og aktivitet. Bli med!

Status:
Fullt

Kart