Skip to main content

Norge, Hafjell - Yoga og malekurs på Ilsetra

Yoga Color med YogaSweets - Yoga og malekurs på høyfjellet

Høyfjellet lokker på oss med sin klare, rene og friske luft. Vi åpner sansene for farger, opplevelser og sjelelig påfyll. På denne reisen skal Renée følge oss med enkel og virkningsfull yoga, relatert til noen av kroppens mange energisentre. Med Charlotte som co-pilot skal du få male dagene dine i de vakreste farger, med pensler dryppende av energi og glede. Vi skal utforske yogamatte, lerret, kost, farger og male av hjertens lyst.

Høydepunkt

 • Deilig myk og rolig yoga
 • Maling med mening
 • Energi påfyll i yoga og farger
 • Halvpensjon med lokal mat
 • Yoga i bassenget
 • Egentid med basseng og badstue

Yoga og maling

Yoga, Chakra, farger og energiens påvirkning, blir enkelt forklart og gøyalt erfart. Alt er inkludert av instruksjon og veiledning.
Du får fargelære, blande og kombinasjonsteknikker, med ulike materialer, vi alle har enkel tilgang til i hverdagen.
Maleundervisningen er garanetert pirkefri, her er det ingen regler eller rammer, kun fantastien og masse farger.

Yogaundervisningen er rolig og mykgjørende, den er enkel, ukomplisert og svært frigjørende ved muskelspenninger, stive ledd og mental tretthet. Du kan være nybegynner eller litt øvet, øvelsene tilpasses din kropp og din situasjon. Vi skal gå gjennom mange øvelser og frigjøre mye latter og glede. Renée byr deg også på smakebiter av sin Hot Water Yoga i det fantastiske utendørs bassenget.

Chakra i farger

I kroppen finnes kraftsentre som blir benevnt Chakras, vi skal erfare de 7 mest omtalte, og deres tilhørende farger. Nå er det din tur til å oppleve fargens magiske virkning i ditt liv. Du skal få lære hvordan du kan påvirke ditt indre kraftsenter med yoga, pust, meditasjon og kreativitet.

Maling kan være en oppdagelsesreise i ditt indre, og kan på mange måter sammenlignes med yoga. Nå skal du gi slipp på forventninger og krav til deg selv i denne prosessen og male der du er i dag, i øyeblikket. Da vil du også oppleve en meditativ tilstand, som er svært behagelig og høyt verdsatt. Charlotte forteller deg litt om fargers innvirkning på hverandre og viser deg ulike teknikker som er enkle og gir forbløffende effekt. Du kommer hjem med et godt minne og et nydelig maleri som presenterer deg i dette øyeblikket.

Ilsetra Hotel på Hafjell

På toppen av Hafjell, nesten 1000 meter over havet finner vi Ilsetra. Ilsetra danner et fjelltun med 4 leilighetsbygg. I hovedhuset finner du restaurant, bar, peisestue og velværeavdeling med utendørs oppvarmet basseng og forskjellige badstuer. Bassenget holder deilige 28 grader og Renée legger opp til noen herlige bassengøvelser.

Bo annerledes
I steden for tradisjonelle rom, tilbyr dette unike stedet leiligheter. Leiligheter som kan deles med en venninne eller et reiseføle eller du kan velge å ha en leilighet helt for deg selv. Alle får hver sitt soverom. Alle leilighetene omkranser hovedbygget.

Frokost og middag er inkludert på hotellet og med alle innkvartert i leiligheter har vi mulighet til å lage oss en innbydende matpakke, vi kan ta med oss på tur. De dyktige kokkene sørger for hjemmelaget og velsmakende måltider. Menyen er i all hovedsak basert på økologisk, kortreist og tradisjonell mat.

Reisen passer for

 • deg som er nysjerrig på egne kreative evner
 • vil bevege hele deg mykt og vennlig
 • hvile deg i øyeblikket her og nå
 • få nye hyggelige bekjentskaper
 • kjenne livsenergien bruse i kropp og sjel
 • le høyt, lenge og mye
 • du som vi gi deg selv en gave du kan ha glede av i fremtiden

Dine ledere på reisen

Renée Ramsey er en kunnskapsrik og inspirerende herlig dame med mye energi og glede. Hun er innovativ og flink til å finne nye måter å veilede og vise yogaens fantastiske egenskaper. Les mer om Renée her.
Charlotte Lørup er maleinstruktør. Hun er erfaren og en dyktig, dedikert maler. Charlotte er også karriereveileder og jobb- coach. I hele sitt liv har Charlotte malt og benytter malingen i terapi og egenutviklingsprosesser.

Kunsten å utfordre vår indre kritiker, gi slipp på forventninger og glede oss i øyeblikket ...
D
et er glede det! - Charlotte

Status:
Fullt

Søk reise

Prgram

Torsdag: Ankomst og innsjekking Kl.15.00

Kl. 17.00 treffes vi i uhøytidelig og løstsittende Yoga tøy

Blir kjent og får mer informasjon.

Kl. 17.45 Yoga for å riste av oss alt det vi ikke har bruk for resten av helgen.

Kl.19.00 Middag i hyggelig selskap

 

Fredag:

Kl. 0800. Early bird Yoga

Kl.  09.00 Frokost

Kl. 10.00 Maleklatt samling i Galleriet

Kl. 12.00 Egentid

Lunsj (ikke inkludert)

Kl. 14.00 Maleklatt samling i Galleriet

Kl. 16.00 - 17.00 (Timen der alt kan skje)

Kl. 19.00 Middag med god stemning.

 

Lørdag:

Kl. 08.00 Early Bird Yoga

Kl. 09.00 Frokost

Kl. 10.00 Maleklatt samling i Galleriet

Kl. 12.00 Egentid

Kl. 14.00 Maleklattsamling i Galleriet

Kl.16.00 – 1800 (Timer der alt skjer)

Kl. 19.00 Middag i godt selskap, med god stemning. Muligheter for Galleri runde 

Søndag:

Kl. 08.00 Yoga Samling

Kl. 09.30 Frokost

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo