Italia, Cinque Terre - vandring og foto

Dato: 12 - 19 juni 2018
Pris: 16 950,-

Høydepunkter

• Vandring i vakre omgivelser
• Fotokurs
• Deilig italiensk mat
• sosiale middager

Last ned program

Pittoresk vandring og fototips i Cinque Terre, Italia

En 8 dagers rolig vandring og fotoreise til Cinque terre byr på fantastiske ferieminner. Vi går på godt opptråkkede stier langs kysten med fantastisk utsikt, gjennom vinranker og fargesprakende fi skerlandsbyer. Hele Cinque Terre området har status som nasjonalpark og står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Daglige vandringsturer, entre’ til nasjonalpark  og daglig innspill og fotoinspirasjon av vår leder Monica Johansen. Hjertlig velkommen til Italiensk sjarme og ferieminner du aldri vil glemme.

Cinque Terre

- de fem små yndige byer som nesten vokser opp av Middelhavet og som er unikt sammenbundet av stier og trapper gjennom fjell, skog, olivenlunder og vingårder. Byene er på UNESCOs liste over Verdensarven. Vandringene - som går langs kysten på vel opptråkkede stier - har en fantastisk utsikt som
er vel verdt å fotografere.

Monterrosso, Bonassola og Pisa.

Vi bor 6 døgn i badeperlen Monterosso (en av de 5 små byene) og har dette stedet som utgangspunkt for våre vandringsturer. Her er det fint å lære mer om foto i byen, på stranda og under vandringer - individuelt og i fellesskap. Det blir en dagsutflukt til Portofino, byen for shopping og bobler - bare gled
deg. Vi tar også en vandring til den lille byen Bonassola. Nest siste dagen reiser vi til Pisa og har felles bytur her. Hvem tar det beste bildet av det skjeve tårn? Vi overnatter i Pisa og nyter den siste dagen i byen med egne aktiviteter før flyet går hjem om kvelden.

Vandringsnivå og foto på reisen

Vi våkner til bølgebrus og tar et morgenbad i Monterrosso før dagen begynner. Frokost med nypresset appelsinjuice og varme rundstykker, nytrukket kaffe og solkyss på kinnet. Her står nyte, ikke yte i fokus. Fotturene er ikke veldig harde, men det kan være en fordel å være vant til å gå turer. Vi bruker god tid slik at man får fotografert underveis. Man kan velge å ta båt/tog noen av strekkene om det blir for mye for føttene. På denne turen kan alle bli med - uavhengig av kondis og fotokunnskap! 

«Vandringstur med Fotograf Monica» Fantastisk turopplevelse i nydelige omgivelser med en gjeng herlig damer i ulik alder. Vi nyter god mat og drikke, det blir shopping og kultur, turer i nydelige omgivelser og nye bekjentskaper. Perfekt om du reiser alene eller med en gjeng venninner. Bonus på turen er små drypp om fotografering på reise, hvordan skape blinkskuddene og bli en bedre hverdagsfotograf. Dette er reisen for alle som liker å gå turer, er glad i å ta bilder og nyte litt hverdagsmagi. Ingen forkunnskaper kreves, man fotograferer med det kamera man har - speilrefleks, kompaktkamera eller mobil.

Din leder og fotograf på reisen er Monica Johansen

Fotograf Monica Johansen har 10-års jubileum som fotograf og driver eget studio på Askøy utenfor Bergen. Hun er lidenskapelig opptatt av å fotografere og har nyfødte, familier og bryllup som sine favoritter. FotografMonica har gjennom 11 år hatt mange hobbyfotografer og glade fotoamatører på fotokurs i sitt studio og arrangert flere foto/aktivitetsresier. Hun har de siste årene vunnet ulike fotokonkurranser og fått Hederlige omtaler i Landskonkurransen for profesjonelle fotografer.  Reisen til Italia er for alle, helt uavhengig av fotoerfaring blir dette en reise du sent vil glemme! Du trenger ikke ha masse avansert fotoutstyr, reisen er lagt opp til at man bruker det utstyret man har. Ta gjerne kontakt med FotografMonica direkte om du lurer på om dette kan være noe for deg.

VIKTIG INFO

Det er meget populært område å vandre i og begrenset hotellkapasitet, vi anbefaler at du bestemmer og bestiller tidlig! Vi har kun mulighet til å å tilby 3 enkeltrom denne perioden.
Tillegg for enkeltrom: kr 3000,- 

Les vår genrelle utsyrsliste for vandringsreiser her
Pris:
16 950,-
Dager:8
Inkludert i reisen
• Flyreise Pisa t/r med skatter
• Transport fra/til flyplassen
• 6 netter på 3* hotell i Monterosso
• 1 natt på hotell i Pisa
• Frokost alle dager
• 3 felles middager
• Monica Johansen som vandringleder og med fotokurs
• Entre til Nasjonalparken 2 dager og tog til og fra Monterosso
• Felles vandringer og utflukter i flg program
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
12/06OsloItalia, Cinque Terre - vandring og foto med Monica Mer enn 816 950,-Bestill