Skip to main content

Budapest - Storbyferie i påsken til individuelle

Status:
Fullt

Budapest - en spennende storby på våren

Noe av det beste med Budapest, særlig om våren, er å sitte på fortauskafe og betrakte folk og nyte stedets magiske bakverk. Og bakverk kan de her i byen! Vi nyter synet av store og flotte bygninger som vitner ennå om storhetstiden til Budapest. En annen fin opplevelse er å ta et bad i et av utebassengenen i byen, eller besøke Gellertbadet. Vi anbefaler også en båttur på Donau - gjerne om kvelden når alle bygningene er opplyst. Det er helt magisk!

budapest

Budapest – Donaus perle og Øst-Europas Paris

Kjært barn har mange navn, og Budapest fortjener absolutt å bli kalt både en perle og å sammenlignes med Paris! Budapest ligger vakkert til ved elven Donau, med bydelene Buda klatrende oppover et høydedrag langs vestbredden, og flate vidstrakte Pest øst for den mektige floden. Buda og Pest var opprinnelig 2 bydeler, men knyttet sammen av de mange flotte broene har den etter hvert utviklet seg til dagens Budapest. Byen er kjent for sitt blomstrende uteliv, sine tradisjonsrike kafeer, rimelig shopping, svulmende konditorier, praktfulle termal og helsebad, vakker arkitektur og bredt kulturtilbud. Her er det utallige flotte operaer, teater, etc. Det ungarske kjøkken er velkjent over hele verden. Ungarn produserer et bredt spekter av forskjellig vin, og det er vel få som ikke har smakt en Tokajer eller annen ungarsk vin.

budapest

utsikt fra elven

hotellet vårt

Vi bor på 4 stjerners Hotell President sentralt i Budapest

En av våre toppvalg i Budapest. Det 4-stjerners Hotell President ligger rett ved siden av den ungarske nasjonalbanken og handelskammeret. Det tilbyr en takterrasse med panoramautsikt og et velværesenter.

 • Gratis internett og Wi-Fi er standard på alle rom. Hvert rom er også utstyrt med aircondition, satellitt-TV og minibar. Badet har hårføner og badeprodukter.
  Nasjonal og internasjonal mat serveres på den elegante Intermezzo Café & Restaurant. Romservice er tilgjengelig. Det 15 meter lange jet-stream-bassenget er høydepunktet på velværesenteret. Du kan også besøke badstuen, boblebadet og treningsstudioet.
 • Kun 200 meter unna ligger metrostasjonen Arany János Utca, på M3-linjen. St. Stephen's Basilica ligger bare en 5-minutters spasertur nedover veien. Belváros - Lipótváros er et godt valg for reisende som er interessert i mat, kultur og turgåing.
 • Reisen er for individuelle kunder, det er ingen gruppereise og det er inkudert flyreise t/r og hele 5 netter på vår lekre hotell med frokost. Alle andre kostnader som transfer, utflukter og måltider etc er ikke inludert. Meget begrenset antall plasser.

  Søk reise

  Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo