Skip to main content

Brasil, Natal - Eksotisk trening- og livsstilsreise i påsken

Bli med på en aktiv treningsreise til Brasil i påskeferien

Vårt reisemål er til en liten landsby sør for byen Natal, bare noen få grader sør for ekvator. Den nydelige kystlinjen har herlige strender med kokospalmer, enorme sanddyner, tropiske laguner, spektakulære korallrev og vakre kystlandsbyer. Brasil er Sør-Amerikas største land og er meget imponerende. De fleste brasilianere ser på stranden som sitt andre hjem, og mye av livet utspiller seg nettopp her. Her får du en fin mulighet til å føle det ekte Brasil på pulsen, sammen med personlig trener og motivator Christin, som er lokalkjent og snakker språket!

Vakre solnedganger og paraplydrinker venter

Høydepunkt

 • Brasiliansk kultur - varme og livsglede

 • Annerledes påskefeiring med sol, sjø og strand

 • Våkne til bølgebrus

 • Inspirerende og variert trening med ulike livsstilstema

 • Nydelig grill og sjømat, acai- tapioka og fruktdrinker

 • Magiske strender og indre ro

 • Buggyride! En morsom utflukt langs strendene og opp i sanddynene

 • Besøke den verdenskjente hippie byen PIPA

 • Spise lunsj på den temporada Zafina og se på skilpaddene

 • Besøke den lille spesielle cafeen "Casa De Tapioca"

 • Fottur langs stranden og sanddynene til Pirangi og verdens største Cashewnøtttre og marked.

Herlige fasiliteter rett ved stranden

Vi bor på Praia Bonita Resort

Beliggende i Tabatinga, en fin liten landsby rundt 25 minutters kjøretur sør for Natal.
Her er det god plass i leilighetene som har eget kjøkken og stue, 2 soverom, bad og uteplass. Resortet har et stort svømmebasseng og et flott uteområde og ligger kun 50 meter fra en magisk vakker, langstrakt strand på flere kilometer. Det finnes flere trivelige strandrestauranter i nærheten, og Christin kjenner flere lokale som gleder seg til å bidra til en superherlig ferie og treningsopplevelse.
Husk solfaktor, her skinner solen veldig sterkt og det er varmt og deilig hele tiden.

Se for deg dagene...

Vi bor i leiligheter, har god og stor plass, får laget frokost av privat kokk, akkurat så delikat som vi ønsker med frukt, nøtter, god kaffe og ferskt brød. Men før det har vi hatt en herlig treningsøkt ute - hvor vi sammen klarer mye mer enn vi tror. Christin har en egen evne til å lokke oss til å utføre mye mer enn vi trodde vi kunne, hennes smittende latter og energiske tilrop gjør susen. Svetten siler og latteren sitter løst, alle sliter vi like mye - men mestringsfølelsen som kommer etterpå, gjør at v bare drømmer om neste trenignsøkt...

Alle treningsøkter er forskjellige så kanskje neste blir en rolig stretching og styrkeøkt.
Så etter den herlige frokosten, tid for bad, nyte dagen langs Atlanteren, kanskje gå en rolig tur og bare være DEG.
Etter vår kveldsøkt venter en deilig dusj, så tid for en aperitif i fellesskap før en velfortjent middag. Forskjellig planer for hver dag og noen måltider er inkludert i prisen

Etter denne reisen med variert, og effektiv trening- magiske opplevelser, lover vi at du drar hjem med en fastere og solbrun kropp, en gladere sjel og et grunnlag som gjør det enklere å fortsette med treningen.
Reisen er en motivasjon-/og energiboost for kropp og sjel, og gir deg motivasjon til å fortsette en sunn, og aktiv livsstil hjemme.

Trening, utflukter og strandliv

Dette er reisen som passer for alle, utrent eller trent, tykk eller tynn, godt voksen eller ung!

Reisen er for deg som ønsker en helt annerledes inspirasjon og motivasjon til å ha fokus på mer livskvalitet, glede og energi i ditt liv, samt få mer kunnskap om trening og innarbeide gode rutiner og bedre livsstil i magiske omgivelser.

Christin holder to trening/aktivitetsøkter hver dag, med unntak av de dagene vi er på spennende utflukter. Mellom treningsøktene er det fritid til å gjøre hva du vil, enten du vil gå på stranden, lese en bok, dra på shopping, oppleve kultur, bestille en spa-behandling på hotellet, kanskje en privat pt time etterfulgt av massasje eller peelingmassasje hos Christin. Her er mange muligheter.

Uansett vil Christin være tilstede og hjelpe til slik at du får det så godt som mulig - slik du vil ha det!

Velkommen på en eksotisk trening & livsstilsreise til Brasil!

Status:
Fullt

Søk reise

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo