Brasil, Natal - Eksotisk treningsferie med Christin Kalve

Dato: 22 desember 2018 - 3 januar 2019
Pris: 0,-

HØYDEPUNKTER:

  • Brasiliansk varme og livsglede
  • Annerledes julefeiring med sol og strand
  • Nydelig sjømat, acai og tapioka
  • Inspirerende trening og foredrag
  • Gled deg til strendene
  • Eget soverom uten tillegg i prisen
  • Buggyride!
Last ned program

Brasil, Natal - Eksotisk treningsferie med Christin Kalve


Denne reisen blir satt opp i julen 2018. Mer info kommer. 

Brasil - ditt andre hjem?

De fleste brasilianere ser på stranden som sitt andre hjem, og mye av livet utspiller seg nettopp her. Her får du en fin mulighet til å føle det ekte Brasil på pulsen sammen med Christin, som er lokalkjent og snakker språket!
Vårt reisemål er byen Natal, bare noen få grader sør for ekvator. Den nydelige kystlinjen har herlige strender med kokospalmer, enorme sanddyner, tropiske laguner, spektakulære korallrev og vakre kystlandsbyer. Brasil er Sør-Amerikas største land og meget imponerende.

God plass i leilighetene

I 10 dager bor vi i leiligheter på anlegget Tabatinga Beach Resort, rundt 25 minutter med bil sør for Natal. Hver leilighet har eget kjøkken, stue, 2 soverom, bad og uteplass. Ute er det et stort svømmebasseng, et fint uteområde og kun 50 m til en magisk vakker, langstrakt strand. Det er flere koselige restauranter like i nærheten. Her venter mange av Christins lokale venner som gleder seg til å bidra til en superherlig ferie og treningsopplevelse. Husk solfaktor, her er det varmt og deilig.

Trening, utflukter og strandliv

Dette er reisen er for deg som ønsker en helt annerledes inspirasjon og motivasjon til å ha fokus på livskvalitet, glede og energi, samt få mer kunnskap om trening og bedre livsstil. Christin holder to treningsøkter hver dag, med unntak av de dagene vi er på spennende utflukter. Mellom treningsøktene er det fritid til å gjøre hva du vil, enten du vil gå på stranden, lese en bok, dra på shopping, oppleve kultur, bestille en spa-behandling, ta en privat treningstime eller gjøre noe annet du kunne tenke deg. Uansett vil Christin være tilstede og hjelpe til slik at du får det slik du vil ha det!

Velkommen på en eksotisk treningsreise til Brasil!

 

vaksiner

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
22/12Oslo GardermoenBrasil, Natal - Eksotisk treningsferie med Christin Kalve Mer enn 8Bestill