Skip to main content

Norge, Beitostølen - Julefering i vinterprakt

Velkommen til en avslappende juleferie i eventyrlig vinterland

Årets julereise arrangeres i fjellandsbyen Beitostølen. På Bergo Hotel er du hjertelig velkommen til å tilbringe en deilig jul med alle bekvemmeligheter. Noe så deilig å slippe å pynte juletreet, overkoke pinnekjøttet og/eller svi ribba når du prøver å få sprø svor. Her kan du lene deg tilbake med et herlig glass vin, en god bok og nyte selskapet og fellesskapet med våre jenter. Hotellet har gangavstand til bakker, løyper, matopplevelser, kultur, underholdning og alt annet man kan drømme om.

Beitostølen tilbyr 320 km flotte langrennsløyper og utfordrende nedfarter for de som ønsker litt vind i ansiktet. Blir du med på en deilig avslappende julefeiring, med ingen forpliktelser? Bare fokus på hygge, god mat (som andre lager til deg), flott natur og velvære!

Legg bort forventningspresset i julen

Julen er en tid der det ofte er knyttet mange forventinger til oss, og akkurat i denne perioden blir vi alle veldig tradisjonsbundet. Det er lett å føle på at man må feire på den "perfekte" måten, hvis ikke blir det ikke en optimal jul. Det blir plutselig viktig for oss å være som alle andre, selv for oss som ellers ikke har noe problem med å skille seg ut eller ta utradisjonelle valg.

"Jeg synes det står respekt av å aktivt velge å gjøre det man selv vil, også i jula, stedet for å gjøre det man føler alle andre forventer av en." - Linda

Det ER lov å gjøre noe annet enn den tradisjonelle feiringen med kjernefamilien! Spesielt for oss kvinner er det som oftest ganske trange rammer for hva "vi kan tillate oss" når det kommer til jul og andre tradisjonelle høytider. Mange kvinner strekker seg så langt for å tilfredsstille alle rundt dem, at de ender opp utslitte og misfornøyde, og uten å få noe glede av det hele. Så ender det med dårlig samvittighet for det igjen... for hvem vil vel være hun som ikke synes julen er så hyggelig...?

Kanskje man heller ikke har noen å feire jul sammen med. Det kan være så mange grunner til det - men uansett heier vi på de som velger å ta grep om eget liv og bestemme selv hva en har lyst til - også når det kommer til julen. Dere damer som velger å feire med oss på Beitostølen skal være stolte av å ha tatt et valg om å gjøre det de synes er det beste for deg selv.

Reisen passer for deg som

 • vil reise bort i julen
 • ønsker mulighet til aktivitet enten på ski eller på beina i nydelig frisk natur
 • ønsker å gjøre minst mulig denne julen
 • liker å få julemiddagen servert
 • vil ha litt tid for deg selv, en god bok eller kanskje strikketøyet
 • ønsker muligheten til å oppleve et sosialt fellesskap

Overnatting på Bergo Hotell

Beitostølen ligger 900 meter over havet og har panoramautsikt over de omliggende fjellene og dalene. Med sentralt beliggenhet finner du Bergo Hotel plassert midt i det lille tettstedet. Et særegent, lunt, hyggelig og romantisk hotell som er utsmykket av lokale kunstnere og en innredning som tar vare på Valdres-tradisjonene. Bergo er et hotell med sjel. Med et langt svømmebasseng på 25 meter innbyr også dette til fristende bad, mens snøen daler utenfor.

Program for julen

Programmet er helt frivillig og opp til deg hva du ønsker å bli med. Vi legger opp til mye egentid, men har også dette på programet for de som vil bli med.

 • Julemesser i den lokale kirken
 • Vi blir vartet opp med: risengrynsgrøt, 3 retters middag og julebuffet
 • "Secret Santa" Alle tar med en liten julegave hver (maks 100 kr) som vi putter i en sekk, og på julaften pakker vi opp. Kanskje du kan gjette hvem som er din secret santa etter å bare kjent dine med jomfruer i et døgn?
 • Egentid med strikketøy, en god bok og noe godt i glasset, kanskje en tusletur ned til beitostølen sentrum, eller finn tilbake til det indre barnet og by opp til snøballkrig og snøengleproduksjon (funker fint selv med covid-restriksjoner)

Hjertlig velkommen til julefeiring borte - men likevel litt hjemme!

Status:
Fullt

Søk reise

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo