Skip to main content

Spania, Barcelona - Nyttårsfeiring, storbyliv og trening

Status:
Fullt

Barcelona! - hører du Madame Caballe' synge sangen i dine ører?

Barcelona har blitt en av de viktigste og mest fasjonable møtestedene i Europa. Nyttårshelgen drar vi hit med Jasmin Haraldsen, har herlig storbyliv, ekte spanske restauranter og daglig trening. Bli med oss og andre jenter og opplev en langweekend med mye glede og musikk!

Om Barcelona

Tildelingen av OL i Barcelona i 1992, var avgjørende for utviklingen av byen. Fra et nedslitt preg, ble byen forvandlet til en blanding av velholdt tradisjon og modernitet. I dag har byen noen av Europas mest særpregede arkitektur og kulturbygg. I selve hjerte av Barcelona, finner vi den gotiske bydelen (Barrei Gòtic), de vide avenyene med La Rambla ned mot havnen, og selve havnen - Maremagnum. Man har ikke vært i Barcelona hvis man ikke har besøk disse tre stedene. Her kan man nyte en spasertur i gater som er fylt med sjarm og vitalitet.

Andre viktige severdigheter er Güell Parken - Gaudi’s spennende park. Den imponerende men ennå uferdige katedralen - La Sagrada Familia - et eksempel på den mest moderne arkitektur og en del av den fantastiske og kunstneriske arven fra den kjente arkitekten Gaudí. Men du finner også verker av andre verdenskjente kunstnere, som Salvador Dalí, Miró og Picasso, på ulike steder i Barcelona. Og alt bare venter på oss!

Her skal vi bo

Hotel SB GLow, et 4* sentrumshotell med lekker tak terrasse og basseng. Håper på godvær! Snitt temperaturen i desember er 10-15 grader i skyggen. Så det kan bli deilig varmt i solen. Men at det blir badetemperatur det kan vi ikke love.... Det er moderne fine hotellrom, alle med privat bad etc og kaffekoker på rommet. Hotellet har også egen spa og velværeavdeling med blan annet hammam tilbud. Dette betaler man ekstra for. De har treningsrom, bar og koselig lobbyareale. Det er inkludert frokost hver dag på hotellet. Her er link til hotellet.

Barcelona Hotel

Om programmet:

Jasmin Haraldsen står for 2 daglige treningsøkter - vi håper vi kan tilby det ute på terrassen, men ser været an. Alternativ er innendørs. Mer om treningen lengre ned. I tillegg til daglig trening har vi sosialt program. Vi skal blandt annet på guidet sykkeltur gjennom Barcelona - vi sykler med en lokal guide. Moro og "effektiv" sightseeing. Vi skal ut på tur og vandre i Gaudi's park, langs havnen og selvfølgelig langs La Rambla. I tillegg har vi 3 felles middager inkludert, hvorav en er på nyttårsaften. Hipp hurra og skål!

Trening og aktiviteter med Jasmin

Jasmin Haraldsen er livsstil-og treningsterapeaut/ PT og blir med deg til Barcelona. Det blir trening med balanse, bevegelse og styrketrening med egen kroppsvekt. På ettermiddagen blir det bøy, tøy og strekk, litt yoga og styrketrening . Bli sterk, stram, bevegelig og GLAD!

Treningsreise som passer for kvinner

  • Bevegelse og styrke
  • Power of Love
  • Yoga strekker

Like viktig er fokus på sunn livsstil gjennom trening, kosthold og positiv innstilling til alder og livet. Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir mye glede og latter, det som rett og slett gjør deg happy! Det blir trening, yoga og avspenning som er spesielt tilpasset damer og hormoner + meditasjon. Du trenger ikke å være erfaren med trening, med oss får du innspill til enkle treningsmetoder du kan fortsette med hjemme - om du har lyst...

Jasmin Haraldsen

Inni er VI alltid unge!

DU vi bi inspirert av Jasmin på treningsreisene hennes til å ha en ung, sterk, bevegelig kropp og glad mental helse.

DU vil ha glede i aldringsprosessen med frihet, verdi og en ny blomstring i voksen alder!

Hvis dere lurer på noe mer angående treningen send gjerne mail til jasminel@online.no

Følg Jasmin Haraldsen på Facebook og Instagram

Hvem passer reisen for?

Du får gjerne reise singel, det gjør de aller fleste av våre gjester. Hele 8 av 10 reiser singel - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en herlig gjeng som deler livets erfaringer. Du må heller ikke delta på alt treningstilbud, det er helt opp til deg. Det viktigste er at vi har ferie sammen og strekker oss litt mer og nyter litt mer enn i hverdagen hjemme :) Velkommen!

Søk reise

Dag for dag program

29.12.2019
12.10 Avresie fra Oslo med Norwegian direkte til Barcelona
15.30 lander vi 
Transfer til hotellet
Sjekk inn på SB hotell Glowe 4*
Felles middag og presentasjon på ekte spansk restaurant i de Gotiske kvarter

30.12.:
08.30 trening med Jasmin - ca 1 time
Frokost
Nyt dagen som du ønsker - kanskje det blir en felles bli kjent tur?
17.30 trening med Jasmin
Kvelden som du ønsker

31.12.  Nyttårsaften:
08.30 trening med Jasmin - ca 1 time
Frokost
Felles sykkel sightseeing med lokal guide i 3 timer
Resten av dagen som du ønsker
19.30 Felles nyttårsmiddag - vi kommer tilbake til sted
Happy new years!

01.01.:
Laang morgen og frokost når du ønsker
Felles ruseletur i Gaudiparken på formiddagen
17.30 trening med Jasmin
Middag som du ønsker

02.02:
08.30 trening med Jasmin - ca 1 time
Frokost
Shoppingdagen og salg i byen!
17.30 Ny treningstime med Jasmin
19.30 Felles avskjedsmiddag

03.02:
08.00 trening med Jasmin - ca 1 time
Frokost
10.00  avreise til flyplassen
13:00 flyavgang fra Barcelona
16:25 ankomst Oslo -- tusen takk for nå og fortsatt godt nytt år! 

 

 

 

 

 

 

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo