Skip to main content

Indonesia, Bali - Yoga og opplevelser på gudenes øy

Dato: 1 - 13 juli 2020
Pris: 22 950,-
Inkludert:
 • Fly t/r Oslo - Denpasar Bali via Bangkok
 • Innsjekket bagasje og måltider på fly
 • Transporter mellom flyplass og hotell
 • 10 netter i delt rom med frokost
 • 3 utflukter/dagsturer (ingen måltider)
 • Alle transporter i forbindelse med utflukter
 • 11 yoga økter med Anne Siv
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 13
Bestill reise

Velkommen til magiske Bali, Gudenes øy.

Majestetisk og frodig natur, paradis strender, vakre hinduistiske templer, fascinerende kultur og nydelig mat – «dette er mitt paradis og jeg er så glad for å kunne invitere dere med hit på en uforglemmelig yoga- og opplevelsesreise».
Start dagen med yoga til soloppgang ute i tropiske omgivelser, omgitt av palmer, hvit strand og turkisblått hav. Utforsk den tropiske øyen eller slapp av med en god bok under palmene, før vi avslutter dagen med en god økt på yoga etter å ha fått med deg magiske solnedganger.

Hver dag starter med morgenyoga ved soloppgang ute på takterrassen til hotellet. Vi spiser frokost og deretter er det lagt opp variert program. 3 dager skal vi på utflukter. Vi skal til Ulu Watu klippeområdet for å besøke apenes tempel og flotte strender. Vi skal besøke Ubud for rismarker og besøke et tempel med hellig bad. Deretter skal vi besøke to vakre fossefall.

De andre dagene er åpne til å gjøre akkurat det du har lyst til, om det er å utforske mer av øyen, surfe, eller lese en god bok ved bassengkanten eller på stranden. Anne Siv er behjelpelig med å tipse om ulike turer og hva som er verdt å besøke utenom de stedene vi skal dra til sammen.

Vår overnatting på Bali:

Vårt hotell ligger rett ved strandeni Sanur og det er et lekkert 5 stjerners Spa og Wellness hotell med egen Spa – avdeling og Fitness studio. Hotellet har en rooftop garden hvor vi skal gjøre morgenyoga på til soloppgang og egen sal hvor vi skal gjøre yoga på ettermiddag/ kvelden.Sanur er en kystby sørøst for Bali i Indonesia og er kjent for dets langstrakte strand og grunt vann. Sykkelsti og fargerike fiskebåter, perfekt sted for vannsport, sol og bad. Den grønne hovedgaten Jalan Danau Tamblingan har et bredt utvalg kunstgallerier og restauranter.

Om Yoga og Anne Siv Aasen

Vi skal starte dagen med deilig morgen økt ute på takterrassen til soloppgang. Det blir gode øvelser for hele kroppen, pusteøvelser og meditasjon i tropiske omgivelser. Enkle øvelser og enkle flyt sekvenser for å vekke opp kroppen, friløse eventuelt spenninger og lade energi og for å redusere eventuell jetlag, for å bli klar til en ny, flott dag på Bali.
Kveldstimene har fokus på å strekke ut, øke smidigheten i ryggen etter en lang dag på ekskursjon eller på solsengen. Vi avslutter med restorative/ rolig yoga del på slutten av timen og god avspenning for å roe ned etter en lang dag med masse inntrykk, ha fokus på å være god med seg selv.

Anne Siv har sin 2-årige yogalærer utdannelse i Patanjali Yoga. Dette er en yogastil som har fokus på teknikk og linjering i kroppen. Å øke symmetri; lik styrke, balanse og fleksibilitet på kroppens høyre og venstre side. Øvelsene tilpasses til hver en kropp, nybegynnere så vel som viderekommende. Hun er også sertifisert Yin Yoga og SUP yogalærer.
Ta med egen yogamatte og gjerne yogautstyr om du er vant til å bruke blokker og belte m.m. Til vanlig underviser hun ulike yogatimer, alt i fra barselyoga, yoga for rygg, restorative/ rolig yoga, vinyasa, klassisk yoga til senior yoga 60 +. All undervisning foregår på norsk. Kom som du er. Det er yoga for deg og bare deg for å være god med deg selv. Vi koser oss sammen på felles utflukter og rundt god mat og felles måltider. Anne Siv gleder seg enormt mye over å kunne invitere dere med til magiske Bali, å gjøre yoga sammen og å vise dere noen av sine favorittsteder i tropiske omgivelser.

I pakken er det inkludert frokost alle dager. Det er lagt opp til 4 felles middager (ikke inkludert i prisen).

Værforbehold i fht morgen yoga’en. Skulle været tilsi at vi ikke kan gjøre yoga ute, har vi yogasal tilgjengelig fra kl. 09.00 av. Morgen Yoga blir da forskjøvet til 09.00 – 10.15. Kveldsyoga gjøres inne i yogasalen.

Anne Siv lager en felles gruppe på Facebook slik at alle enkelt kan få oppdateringer og holde kontakten.

Søk reise

Program Bali med Anne Siv

Annen info om Bali og programmet

 

Vi har lagt opp programmet slik at vi får mest mulig variert og innholdsrike dager for å se litt av det Bali har å tilby mellom yogaøktene. Anne Siv guider 3 opplagte turer. «Jeg har valgt ut flere av mine favoritt steder. Hvert besøk som er lagt inn i programmet er så unikt, så spesielt, så flott på sin særegne måte – jeg håper og tror at hver og en av dere vil få opplevelsen av å være i paradis minst en gang, om ikke alle ganger på disse utfluktene» sier hun.

I friperioden din kan du nyte det flotte anlegget til Maya Hotel & Spa, om det er å lese en god bok, spa behandling på hotellets spa avdeling, trene på hotellets fitness studio, ligge ved svømmebassengkanten, stranden eller ta et kokkekurs. Bali er et paradis for snorkling, dykking, surfing, kitesurfing og SUP YOGA og Anne Siv har mange kontakter om dere ønsker bestille privat timer eller leie utstyr. Du kan dra ut på ekskursjoner og utforske strender i Bukit området, Denpasar, Seminyak, Canggu og/ eller Ubud for å nevne noen.

Anne Siv har mange tips og anbefalinger til turer og hva å besøke på egenhånd. Dette er et yoga retreat og en reise som er åpent for begge kjønn så ta gjerne med deg kjæresten din eller vennegjengen din for yoga og magiske opplevelser.

Det anbefales å sjekke opp med nødvendige vaksiner og gjerne drikkevaksine mot turist diare. Visum ikke nødvendig. Internasjonalt førerkort om en ønsker leie scooter.

Dag for dag program

Dag 1

Avreise fra Oslo Gardermoen

Dag 2

Ankomst Denpasar på Bali forventet kl 14.55 lokal tid.
Felles transport til hotellet.
Velkommen 

Kl 2000 Felles middag

Dag 3

Kl 07.45-09.00 Morgen Yoga
Frokost
Dagen på egenhånd

Dag 4

Kl 07.45-09.00 Morgen Yoga
Frokost
Kl 18.00-19.00 Kvelds Yoga
Kl 20.00 Felles Middag

Dag 5

Frokost
Fri, Dagen til egen disposisjon

Dag 6

Kl 07.45-09.00 Morgen Yoga
Frokost
Dagstur 1 Ulu Watu Temple, Padang Padang Beach, lunsj ved Bingin Beach eller i Ulu Watu området.

Dag 7

Kl 07.45-09.00 Morgen Yoga
Frokost
Tid til egen disposisjon
Kl 20.00 Felles middag

Dag 8

Kl 07.45-09.00 Morgen Yoga
Frokost
Dagstur 2 Tegallalang Rice Fields, deretter til Tirta Empul Temple (Hellig bad og renselse for dem som ønsker). Vi spiser lunsj i Ubud.

Dag 9

Kl 07.45-09.00 Morgen Yoga
Frokost
Kl 18.00-19.00 Kvelds Yoga

Dag 10

Kl 07.45--09.00 Morgen Yoga
Frokost
Dagstur 3 Tukat Chepung Waterfalls og Kanto Lampoo Waterfalls. Vi finner et sted på veien hvor vi spiser lunsj.

Dag 11

Kl 07.45-09.00 Morgen Yoga
Frokost
Dagen til fri disposisjon
Felles middag på kvelden

Dag 12

Kl 07.45-09.00 Morgen Yoga
Frokost
Utsjekk
Vi drar til flyplass ca kl 14.00

Takk for nå :)
 

 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
01/07Oslo GardermoenIndonesia, Bali - Yoga og opplevelser på gudenes øy
Leder: Anne Siv Aasen
Mer enn 822 950,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo