Skip to main content

Bali - Yogaretreat med detox på Gudenes Øy

Dato: 23 januar - 3 februar 2020
Pris: 27 500,-
Inkludert:
 • Fly tur retur Oslo- Bali, Denpasar
 • Alle transporter
 • 9 netter i delt rom
 • All juicing rawfood og måltider på reisen
 • Yogaøkter, meditasjon og pust med Pia
 • Inspirerende foredrag og workshop
 • Utflukter som spesifisert i program
 • En massasje behandling på bosted
 • Frist for påmelding 01.10.2019
 • Omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 12
Bestill reise

Detox reise til tropiske Bali - Inspirasjon til en ny start

Bli med til gudenes øy. Bali er stedet som byr på frisk tropisk jungel og magi blandet med urbane impulser. Dette er en reise som garantert kommer til å endre livet ditt til det bedre med detox. Har du hatt en periode med mye dårlige vaner, stress, ubalanse i kostholdet og kjenner at nå er tiden inne for å ta bedre vare på deg selv, er dette turen for deg. Bali er et frodig sted, det er en vulkansk øy og under dette oppholdet skal vi virkelig fokusere på å lade opp batteriene. Dette er retreaten hvor du kommer hjem fulladet med energi og vitalitet, revitalisert og balansert. Denne detox reisen er for deg som trenger en ny frisk start. Fordelene ved en detoxreise er f.eks vektreduksjon, bedre helse, mer energi og ett freshere ytre. Dra på ferie og kom tilbake som en bedre versjon av deg.

Reisen i korte trekk

Du blir hentet på flyplassen og bragt opp til Ubud som ligger en times kjøretur unna. Under oppholdet bor vi blant de grønne risåkrene på undersiden av vulkanen Batur. På Bali er naturen sterk og vital og alle de friske fargene i seg selv virker nærende på kropp og sjel. Allerede første dagen setter vi i gang med dietten som består av ferskpressede juicer, smoothies, friske salater, deilige grønnsaker og annen frisk mat for optimal helse og vitalitet. Detox reisene har fått dypere dimensjoner, og fordi vi har mange dager sammen får vi enda bedre resultater. En ting som også er nytt er at vi har flere workshops og demoer hvor også du kan lære å lage all den spennende og gode maten vi spiser.

Yoga og mindfulness, detox og ernæring

Enten du er nybegynner eller har erfaring innen yoga, så tilpasses klassene til ditt nivå. Du vil også få en nøye gjennomgang av ernæring, detox og mindfulness, og vi skal gjennom gode tips og triks som du kan bruke når du kommer hjem. Dette er retreaten hvor du kommer hjem fulladet med energi og vitalitet, revitalisert og balansert. Denne reisen er for deg som trenger en ny frisk start. Fordelene ved en detox-reise er blant annet vektreduksjon, bedre helse, mer energi og et freshere ytre. Dra på ferie og kom tilbake som en bedre versjon av deg selv. Vi skal også gjennom en helt fantastisk workshop om manifestering og det å skape det livet du egentlig ønsker å leve. Du kommer hjem som en ny person både på innsiden og utsiden etter dette oppholdet.

Våre instruktører Pia M og Tah Riq

I Pia's timer får du undervisning i detox, yoga, meditasjon, mindfulness, yogafilosofi, ernæring, raw food, supermat, juicing og detox-teknikker. Pia er utdannet yoga, meditasjons- og detox-coach og har også bakgrunn som hud, kropps- og spaterapeut. Pia har bodd på Bali av og på de siste 14 årene og det er også her hun har fordypet seg og studert yoga og meditasjon innen hatha- og kundaliniyoga. I løpet av disse årene har hun møtt lærere innen forskjellige filosofier og tradisjoner, som formidles videre i hennes klasser. Hun har også en brennende lidenskap for kropp, helse og velvære og er nå utdannet detox-coach. Hun underviser på norsk og noen ganger engelsk.

Tah Riq er en eksepsjonelt god formidler og taler, og holder under denne retreaten workshops i manifestering også kalt «The laws of attraction». Lær deg å skape det livet du egentlig ønsker å leve, og utforsk hvor du egentlig vil i livet ved å sette mål og oppdage hva som hindrer deg i å oppnå det du lengter mest etter. Tah Riq holder også workshops under denne retreaten i Animal Movements. Frigjørelse av begrensende ideer om hva du tror du klarer og ikke er ofte deltagernes store overraskelse i disse klassene, og alle klasser tilpasses det nivået du er på. Tah Riqs undervisning gjennomføres på engelsk.

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
23/01Oslo GardermoenBali, Yoga og Detox retreat.Mer enn 827 500,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo