Bali, yogareise fra Stavanger med Anne Siv

Dato: 26 juni - 8 juli 2018
Pris: 24 900,-

Høydepunkter:

  • Koble ut fra hverdagen hjemme med magiske, eventyrlige dager på Bali
  • Yoga, pust og meditasjon
  • Tropisk øyliv, fossefall og elvevandring i skjult juv
  • «Hemmelig» strand
  • Besøk til templer
  • Seremoni i ashram
  • Sunn mat og tropiske frukter
  • Daglige yoga økter tilsammen
Last ned program

Velkommen til Bali med yogalærer Anne Siv Aasen  

Vi skal til magiske Bali, Gudenes øy. Majestetisk og frodig natur, paradis strender, vakre hinduistiske templer, fascinerende kultur og nydelig mat – «dette er mitt paradis og jeg er så glad for å kunne invitere dere med hit på en uforglemmelig yoga- og opplevelsesreise» sier Anne Siv. Start dagen med yoga til soloppgang ute i tropiske omgivelser, omgitt av palmer, hvit strand og turkisblått hav. Utforsk den tropiske øyen eller slapp av med en god bok under palmene, før vi avslutter dagen med en god økt på yoga etter å ha fått med deg magiske solnedganger.

Hver dag starter med morgenyoga til soloppgang ute på takterrassen til hotellet. Vi spiser frokost og deretter er det lagt opp variert program. 3 dager skal vi på utflukt guidet av Anne Siv Aasen og en dag på besøk til ashram hvor vi skal feire fullmåneseremoni og spise middag sammen med dem som bor der. De andre dagene er åpne til å gjøre akkurat det du har lyst til, om det er å utforske mer av øyen, surfe, eller lese en god bok ved bassengkanten eller på stranden.

Om hotellet: Maya Resort Sanur ligger rett ved stranden og er et Spa og Wellness hotell med egen Spa – avdeling og Fitness studio. Hotellet har en rooftop garden hvor vi skal gjøre morgenyoga på til soloppgang og egen sal hvor vi skal gjøre yoga på ettermiddag/ kvelden.  http://www.mayaresorts.com

Om Sanur: Sanur er en kystby sørøst for Bali i Indonesia og er kjent for dets langstrakte strand og grunt vann. Sykkelsti og fargerike fiskebåter, perfekt sted for vannsport, sol og bad. Den grønne hovedgaten Jalan Danau Tamblingan har et bredt utvalg kunstgallerier og restauranter

Om Anne SIv Aasen: Til vanlig underviser hun ulike yogatimer, alt i fra barselyoga, yoga for rygg, restorative/ rolig yoga, vinyasa, klassisk yoga til senior yoga 60 +.  All undervisning foregår på norsk.

Kom som du er. Det er yoga for deg og bare deg -  for å være god med deg selv. Det passer for alle uansett treningsnivå og erfaring. Vi koser oss sammen på felles utflukter og rundt god mat og felles måltider.  Vi sees!

KLIKK HER FOR PROGRAMMET:Bali Anne Siv juni.pdf

Pris:
24 900,-
Dager:13
Inkludert i reisen
Flyreise t/r
all transport på øya
10 netter i delt rom
Frokost daglig
2 daglige yogaøkter med Anne Siv
3 utflukter
1 middag
herlig fellesskap og fellesmåltider (ikke inkludert)
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
26/06StavangerBali, Yoga reise direkte fra Stavanger med Anne Siv624 900,-Bestill