Bali - Juledetox og yoga på tropisk øy

Dato: 18 - 29 desember 2018
Pris: 27 400,-

Høydepunkter:

• Detox opphold med 3 dagers juice cleanse midt i  retreaten
• Raw food og superfood diet
• Detox undervisning
• Yoga, og yoga-filosofi
• Pusteteknikker og avslapning
• Manifistering/law of attraction
• Spennende kunstby Ubud
• Tempel besøk & tempeldans
• Meget kunnskapsrike instruktører - Pia M og Tah Riq Amawi

Last ned program

Bali - Tropisk Juledetox

Ledere for denne reisen er norske Pia M & Tah Riq 

Ønsker du deg en litt anderledes jul i år? Kom deg unna julestress og mas og bli med på en eksotisk reise til magiske Bali. Dette oppholdet vil gi deg en god start på det nye året og du slipper unna de ekstra kiloene som julekosen fort fører med seg. Ta med deg selv, din bestevenn, datter eller mor, kjæreste eller bror og opplev en unik jul med nye impulser og ny kultur. Bytt ut juleribba med ferskpresset juice, deilig vital råkost og sunn og frisk næring.Denne reisen kan fort bli den største julegaven du har gitt det selv eller noen du er glad i. Retreaten er åpen for menn og kvinner.

Bli med til gudenes øy. Bali er stedet som byr på frisk tropisk jungel og magi blandet med urbane impulser. Dette er en reise som garantert kommer til å endre livet ditt til det bedre. Har du hatt en periode med mye dårlige vaner, stress, ubalanse i kostholdet og kjenner at nå er tiden inne for å ta bedre vare på deg selv, er dette turen for deg. Kjenner du at du har presset deg selv for hardt og lenge og møtet med veggen er rett i nærheten er også dette retreaten for deg. Denne reisen passer godt for deg som er sliten, trenger ett avbrekk, ett dytt i riktig retning eller deg som elsker pampering. For vi skal kose oss, vi skal strekke på kroppen. Lokasjonene er innbydende og estetisk appellerende. Bali er en vulkansk øy, ett frodig sted og naturen er vital og sterk, under dette oppholdet skal vi virkelig fokusere på å lade opp batteriene. Dette er reisen hvor du kommer hjem fulladet med energi og vitalitet, revitalisert og balansert. Vi har et dag for dag program vi følger men legger også opp til en dagstur til havet for de som ønsker dette - transporten deles på de som vil benytte seg av dette tilbudet.

Denne reisen er for deg som trenger en ny frisk start. Temaet for denne reisen er detox, hvordan skape letthet og klarhet i kropp og sinn. Fordelene ved en detox som denne er mange. Noe av det du kan oppleve etter en rens av kroppen gjennom detox, og med riktig sammensetning og kombinasjonen av yoga, detox-teknikker, 3 dagers juicing og en diett bestående av raw foods og superfoods er; vektreduksjon, bedre helse, mer energi, klarere sinn, klarere tanker, sunnere hud, økt selvfølelse, lettere følelse i kroppen og ett freshere ytre. Dra på ferie og kom tilbake som en bedre versjon av deg selv.

Du blir tatt godt vare på av vårt team som er satt sammen av en gjeng med meget dedikerte og kunnskapsrike instruktører, coacher og terapeuter. Vi har satt sammen programmet på en sånn måte som gjør at du selv velger hvilke klasser og workshoper du blir med på. Men det er alltid noe å bli med på om man ønsker det. Vi har også satt opp egentid og tid til hvile. Ta med deg favorittboken som du aldri får tid til å lese og legg igjen stresset hjemme. Under denne retreaten er fokuset på deg, på velvære og på selvkjærlighet og godfølelsen. Reisen er åpen for begge kjønn og blir en reise med godt felleskap og glede.

Her kan du se videoen fra vår forrige detox-retreat på Bali:

Reisen i korte trekk

Du blir hentet når du lander på Bali og bragt opp til Ubud som ligger en times kjøretur unna flyplassen. Under oppholdet bor vi blant de grønne risåkrene på undersiden av vulkanen Batur. Denne tretreaten over jul har færre deltagere og blir mer personlig. Vi har derfor valgt et annet sted for overnatting og opphold, dette stedet er bygget kun for yoga retreater. På Gaia Retreat Center er fokuset på yoga og detox og stedet er bygget med tanke på det. Her er mer informasjon: http://gaiaretreatcenter.com  

Det er tre boalternativer under dette oppholdet og de har forskjellige kostnadspriser. 

1) Deltrom med 1 til 2 andre deltagere med delt bad. Her sover du i egen seng men på samme rom. Inkludert i prisen.

2) Singelrom med deltbad. Eget rom men her deler du bad med 1 til 2 andre deltagere. Ekstra pris for denne løsningen for dette oppholdet er 2000 NOK

3) Singelrom med eget bad. Eget rom og eget bad. Ekstra pris for denne løsningen for dette oppholdet er 3240 NOK

Det finnes også ett saltvanns basseng og herlige avslappingsområder på stedet. Du har tilgang på en infrarød sauna som er veldig gunstig under en detox,vibrasjonsmaskin, rebounder og vi har ett rikt behandlingstilbud for alle deltagerne som du finner link til nederst på denne siden. Du kan nyte massasje, lymfedrenasje, healingmassasje m.m. Dette velger du på stedet og betaler for direkte på Bali siste dagen av oppholdet. I tillegg finnes det en gym ca. 10 min fra vår retreat for dere som vil styrketrene m.m, entre er ikke inkludert men det er en rimelig kostnad. 

Vil du vite mer om Villa Gaia så anbefaler vi deg å gå inn på denne youtubesiden - her er en film fra stedet. Det viser til å begynne med litt mye yoga men midt i ser du mer om stedet, maten og området. 

På Bali er naturen sterk og vital og alle de friske fargene i seg selv virker nærende på kropp og sjel. Allerede første dagen setter vi i gang med dietten som består av ferskpressede juicer, smoothies, friske salater, deilige grønnsaker og annen frisk mat. Enten du er nybegynner eller har erfaring innen yoga og animal movements, så tilpasses klassene til ditt nivå. Du vil også få en nøye gjennomgang av ernæring og detox, meditasjon og mindfullness, vi skal gjennom gode tips og triks som du også kan bruke når du kommer hjem. Vi skal også gjennom en helt fantastisk workshop om manifestering og det å skape det livet du egentlig ønsker å leve. Du kommer hjem ny både på innsiden og utsiden etter dette oppholdet!

Instruktører med på reisen 

I Pia sine timer får du undervisning i; detox, yoga, meditasjon, mindfullness, yoga-filosofi, ernæring, raw food, supermat, juicing og detox-teknikker. Pia er utdannet yoga, meditasjon og detox coach og har også bakgrunn som hud, kropps og spaterapeut. Pia har bodd på Bali av og på i over 12 år og det er også her hun har fordypet seg og studert yoga og meditasjon innen hatha- og kundaliniyoga. I løpet av disse årene har hun møtt lærere innen forskjellige filosofier og tradisjoner, som formidles videre i hennes klasser. Hun har også en brennende lidenskap for kropp og helse og velvære og er nå utdannet detox coach. 

Tah Riq er en eksepsjonelt god formidler og taler og holder under denne retreaten workshops i Manifestering også kjent som «the law of attraction». Lær deg å skape det livet du egentlig ønsker å leve og utforsk hvor du egentlig vil ved å sette mål og oppdage hva som hindrer deg i å oppnå det du lengter mest etter. Tah Riq holder også workshops under denne retreaten i Animal Movements. Frigjørelse av begrensende ideer om hva du tror du klarer og ikke er ofte deltagernes store overraskelse i disse klassene. Alle klasser tilpasses det nivået du er på.

Villa Gaia ligger ca 15 min å gå fra Ubud. Ubud er en herlig by med sterk balinesisk kultur og markeder. Ubud er alle yogaelskeres mekka. Her finner du små søte butikker og markeder med mange skatter. Du finner også ett stort utvalg av gallerier og restauranter og ett godt utvalg av helsekostbutikker. Ubud er kjent for å være yoga og "holistic living" hovedstaden i verden.Vi er ca.1,5 time fra havet men Ubud har en egen mystikk og sjarm så man føler likevel ikke at det blir klaustrofobisk å være der. Avhengig av hvor mange deltagere vi blir på reisen disponerer vi mellom 1 -2 store bassenger under denne reisen og det blir nok tid til å plaske rundt, sole seg og slappe av også. Under denne reisen arrangeres det tre turer utenfor Akasha hvor mesteparten av programmet er satt opp, ønsker du oppleve mer så kan du dra på oppdagelsesferd alene. Steder vi sammen skal til:

1) Vann-tempel
2) Nature walk. Gåtur blandt ris åkere, er vi heldige ser vi også vulkanene i horisonten.
3) Balinesisk tempeldans
4) Ekstra utflukt som ikke er inkludert i programmet: Tempel of chi, sound journey. Dette er en ekstra utflukt vi setter opp. En magik opplevelse inne i 2 store pyramider blir du overøst av den helbredende lyden fra gong bad.

Klikk her for informasjon om /Behandlinger Bali.pdf

 

Pris:
27 400,-
Dager:12
Inkludert i reisen
● Flyreise t/r
● Transport
● 9 netter i delt rom
● All juicing rawfood og måltider på reisen
● Yogaøkter, meditasjon og pust med Pia Meliane
● Inspirerende foredrag og worshop samt utfluktsforslag
● Fellesskap med andre jenter
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
18/12Oslo GardermoenBali - Juleferie og yoga på tropiske BaliMer enn 827 400,-Bestill