Skip to main content

Bali - Juledetox og yoga på tropisk øy

Status:
Fullt

Bali - Tropisk Juledetox

Ledere for denne reisen er norske Pia M & Tah Riq

Ønsker du deg en litt anderledes jul i år? Kom deg unna julestress og mas og bli med på en eksotisk reise til magiske Bali. Dette oppholdet vil gi deg en god start på det nye året og du slipper unna de ekstra kiloene som julekosen fort fører med seg.

Ta med deg selv, din bestevenn, datter eller mor, kjæreste eller bror og opplev en unik jul med nye impulser og ny kultur. Bytt ut juleribba med ferskpresset juice, deilig vital råkost og sunn og frisk næring. Denne reisen kan fort bli den største julegaven du har gitt det selv eller noen du er glad i. Retreaten er åpen for menn og kvinner og det er viktig at du har engelskkunskap.

Bli med til gudenes øy. Bali er stedet som byr på frisk tropisk jungel og magi blandet med urbane impulser. Dette er en reise som garantert kommer til å endre livet ditt til det bedre. Har du hatt en periode med mye dårlige vaner, stress, ubalanse i kostholdet og kjenner at nå er tiden inne for å ta bedre vare på deg selv, er dette turen for deg. Kjenner du at du har presset deg selv for hardt og lenge og møtet med veggen er rett i nærheten er også dette retreaten for deg. Denne reisen passer godt for deg som er sliten, trenger ett avbrekk, ett dytt i riktig retning eller deg som elsker pampering. For vi skal kose oss, vi skal strekke på kroppen. Lokasjonene er innbydende og estetisk appellerende. Bali er en vulkansk øy, ett frodig sted og naturen er vital og sterk, under dette oppholdet skal vi virkelig fokusere på å lade opp batteriene. Dette er reisen hvor du kommer hjem fulladet med energi og vitalitet, revitalisert og balansert.

Denne reisen er for deg som trenger en ny frisk start. Temaet for denne reisen er detox, hvordan skape letthet og klarhet i kropp og sinn. Noe av det du kan oppleve etter en rens av kroppen gjennom detox, og med riktig sammensetning og kombinasjonen av yoga, detox-teknikker, 4 dagers juicing og en diett bestående av raw foods og superfoods er; vektreduksjon, bedre helse, mer energi, klarere sinn, klarere tanker, sunnere hud, økt selvfølelse, lettere følelse i kroppen og ett freshere ytre. Dra på ferie og kom tilbake som en bedre versjon av deg selv.

Du blir tatt godt vare på av vårt team som er satt sammen av en gjeng med meget dedikerte og kunnskapsrike instruktører, coacher og terapeuter. Vi har satt sammen programmet på en måte som gjør at du selv velger hvilke klasser og workshoper du blir med på. Men det er alltid noe å bli med på om man ønsker det. Vi har også satt opp egentid og tid til hvile. Ta med deg favorittboken som du aldri får tid til å lese og legg igjen stresset hjemme. Under denne retreaten er fokuset på deg, på velvære og på selvkjærlighet og godfølelsen. Reisen er åpen for begge kjønn og blir en reise med godt felleskap og glede.

Denne retreaten blir arrangert sammen med Helenika Travels. Her finner du flere bilder fra tidligere retreater: BILDER

Her finner du hjemmesiden til Helenika Travels: www.helenikatravels.com

Her kan du se videoen fra vår forrige detox-retreat på Bali:

Her kan du høre hvordan tidligere deltagere har hatt det på denne turen: SE FILM:

Reisen i korte trekk

Du blir hentet når du lander på Bali og bragt til Tanh Lot hvor retreaten holdes. Retreaten holdes 10 minutter med bil unna stranden. På Bali er naturen sterk og vital og alle de friske fargene i seg selv virker nærende på kropp og sjel. Allerede første dagen setter vi i gang med dietten som består av ferskpressede juicer, smoothies, friske salater, deilige grønnsaker og annen frisk mat. Enten du er nybegynner eller har erfaring innen yoga og animal movements, så tilpasses klassene til ditt nivå. Du vil også få en nøye gjennomgang av ernæring og detox, meditasjon og mindfullness, vi skal gjennom gode tips og triks som du også kan bruke når du kommer hjem. Vi skal også gjennom en helt fantastisk workshop om manifestering og det å skape det livet du egentlig ønsker å leve. Du kommer hjem ny både på innsiden og utsiden etter dette oppholdet!

Privat retreat område

Under oppholdet bor vi i ett privat villa kompleks. Retreaten blir holdt i vakre og estetiske omgivelser av høy standar og med store fine områder kun for oss. Her kan du slappe av og kose deg uten at det er andre enn retreat deltagerne tilstedet. All undervisning og trening blir holdt her. Under denne reisen blir det nok tid til å svømme, sole seg og slappe av. Det finnes store basseng og herlige avslappingsområder på stedet. Vi har ett rikt behandlingstilbud for alle deltagerne som du finner link til nederst på denne siden. Du kan nyte massasje, lymfedrenasje, healingmassasje m.m. Dette velger du i forkant og betaler for direkte på Bali siste dagen av oppholdet. Vi arrangerer tre turer utenfor villaene vi bor på hvor mesteparten av programmet er satt opp. Dersom du ønsker å oppleve mer kan du dra på oppdagelsesferd på egen hånd.

Det er 2 boalternativer under dette oppholdet og de har forskjellige kostnadspriser.

1) Deltrom med 1 til 2 andre deltagere med delt bad. Her sover du i egen seng men på samme rom. Inkludert i prisen.

2) Singelrom med eget bad. Eget rom og eget bad. Ekstra pris for denne løsningen for dette oppholdet er 3600 NOK

Instruktører med på reisen

I Pia sine timer får du undervisning i; detox, yoga, meditasjon, mindfullness, yoga-filosofi, ernæring, raw food, supermat, juicing og detox-teknikker. Pia er utdannet yoga, meditasjon og detox coach og har også bakgrunn som hud, kropps og spaterapeut. Pia har bodd på Bali av og på i over 12 år og det er også her hun har fordypet seg og studert yoga og meditasjon innen hatha- og kundaliniyoga. I løpet av disse årene har hun møtt lærere innen forskjellige filosofier og tradisjoner, som formidles videre i hennes klasser. Hun har også en brennende lidenskap for kropp og helse og velvære og er nå utdannet detox coach.

Tah Riq er en eksepsjonelt god formidler og taler og holder under denne retreaten workshops i Manifestering også kjent som «the law of attraction». Lær deg å skape det livet du egentlig ønsker å leve og utforsk hvor du egentlig vil ved å sette mål og oppdage hva som hindrer deg i å oppnå det du lengter mest etter. Tah Riq holder også workshops under denne retreaten i Animal Movements. Frigjørelse av begrensende ideer om hva du tror du klarer og ikke er ofte deltagernes store overraskelse i disse klassene. Alle klasser tilpasses det nivået du er på.

Bali er en øy med sterk kultur og flotte markeder. Vi skal på en heldagstur til Ubud som er alle yogaelskeres mekka. Her finner du små søte butikker og markeder med mange skatter. Du finner også ett stort utvalg av gallerier og restauranter og ett godt utvalg av helsekostbutikker. Bali er kjent for å være yoga og "holistic living" hovedstaden i verden.

Utflukter på denne reisen:

1) Vann-tempel og balinesisk tempeldans
2) Nature walk. Gåtur blandt ris åkere, er vi heldige ser vi også vulkanene i horisonten.
3) Strand-dag

Klikk her for informasjon om /Behandlinger Bali.pdf

Lurer du fremdeles på om dette er turen for deg? Hør hva tidligere deltagere har å si om denne reisen her: SE FILM:

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo