Detox og yoga retreat på Bali med Pia Meliane og Tah Riq Amawi    

Dato: 14 - 25 februar 2018
Pris: 25 500,-

HØYDEPUNKTER

  • Detox opphold med 3 dagers juice cleanse midt i  retreaten
  • Raw food og superfood diet
  • Detox undervisning
  • Yoga, og yoga-filosofi
  • Pusteteknikker og avslapning 
  • Manifistering/law of attraction
  • Spennende kunstby Ubud
  • Tempel besøk & tempeldans
  • Meget kunnskapsrike instruktører - Pia Meliane og Tah Riq Amawi
Last ned program

En livsendrende reise til Bali - rens kroppen din - kom tilbake til ett liv med glede! 

Leder er norske Pia Meliane: Yogalærer - detox coach – raw food entusiast - hudpleier – spaterapeut

Detox reise til tropiske Bali

Bli med til gudenes øy. Bali er stedet som byr på frisk tropisk jungel og magi blandet med urbane impulser. Dette er en reise som garantert kommer til å endre livet ditt til det bedre. Har du hatt en periode med mye dårlige vaner, stress, ubalanse i kostholdet og kjenner at nå er tiden inne for å ta bedre vare på deg selv, er dette reisen for deg. Bali er et frodig sted, det er en vulkansk øy og under dette oppholdet skal vi virkelig fokusere på å lade opp batteriene. Dette er retreaten hvor du kommer hjem fulladet med energi og vitalitet, revitalisert og balansert. Denne reisen er for deg som trenger en ny frisk start. Fordelene ved en detoxreise er f.eks vektreduksjon, bedre helse, mer energi og ett freshere ytre. Dra på ferie og kom tilbake som en bedre versjon av deg.

Reisen i korte trekk

Du blir hentet når du lander på Bali og bragt opp til Ubud som ligger en times kjøretur unna flyplassen. Under oppholdet bor vi blant de grønne risåkrene på undersiden av vulkanen Batur. Vi skal være på ett sted som heter Akasha og alle klassene blir holdt der. Akasha er virkelig et magisk og estetisk sted hvor alt er tilrettelagt for ro, velvære og kos. Noe av overnattingen vil finne sted en kort gåtur fra der vi oppholder oss store deler av tiden. På Bali er naturen sterk og vital og alle de friske fargene i seg selv virker nærende på kropp og sjel. Allerede første dagen setter vi i gang med dietten som består av ferskpressede juicer, smoothies, friske salater, deilige grønnsaker og annen frisk mat. Enten du er nybegynner eller har erfaring innen yoga, så tilpasses klassene til ditt nivå. Du vil også få en nøye gjennomgang av ernæring og detox, detox og mindfullness, vi skal gjennom gode tips og triks som du også kan bruke når du kommer hjem. Vi skal også gjennom en helt fantastisk workshop om manifestering og det å skape det livet du egentlig ønsker å leve. Du kommer hjem ny både på innsiden og utsiden etter dette oppholdet!

Instruktør med på reisen

I Pia sine timer får du undervisning i; detox, yoga, meditasjon, mindfullness, yoga-filosofi, ernæring, raw food, supermat, juicing og detox teknikker. Pia er utdannet yoga, meditasjons og detox coach og har også bakgrunn som hud, kropps og spa-terapeut. Pia har bodd på Bali av og på i over 12 år og det er også her hun har fordypet seg og studert yoga og meditasjon innen hatha- og kundaliniyoga. I løpet av disse årene har hun møtt lærere innen forskjellige filosofier og tradisjoner, som formidles videre i hennes klasser. Hun har også en brennende lidenskap for kropp og helse og velvære og er nå utdannet detox coach.

Tah Riq er en eksepsjonelt god formidler og taler og holder under denne retreaten workshops i Manifestering også kalt «The law of attraction». Lær deg å skape det livet du egentlig ønsker å leve og utforsk hvor du egentlig vil ved å sette mål og oppdage hva som hindrer deg i å oppnå det du lengter mest etter. Tah Riq holder også workshops under denne retreaten i Animal Movements. Frigjørelse av begrensende ideer om hva du tror du klarer og ikke er ofte deltagernes store overraskelse i disse klassene. Alle klasser tilpasses det nivået du er på. 

Forskjellige boalternativer under oppholdet:

Vi har 3 forskjellige boalternativer under denne reisen. 

1) delt rom, du deler rom med 1 til 2 andre og må også dele bad med andre deltagere (inkl i priset)

2) eget rom men delt bad med andre deltagere (tillegg kr 2200,-)

3) eget rom og eget bad (tillegg kr 3600,-)

Akasha ligger fredelig til midt blandt risåkerene på utsiden av Ubud. Akasha ligger ca 20 min fra Ubud med bil. Ubud er en herlig by med sterk balinesisk kultur og markeder. Ubud er alle yogaelskeres mekka. Her finner du små søte butikker og markeder med mange skatter. Du finner også ett stort utvalg av gallerier og restauranter og ett godt utvalg av helsekostbutikker. Ubud er kjent for å være yoga og "holistic living" hovedstaden i verden. Vi er ca.1,5 time fra havet men Ubud har en egen mystikk og sjarm så man føler likevel ikke at det blir klaustrofobisk å være der. Avhengig av hvor mange deltagere vi blir på reisen disponerer vi mellom 2-4 store bassenger under denne reisen og det blir nok tid til å plaske rundt, sole seg og slappe av også. Under denne reisen arrangeres det tre turer utenfor Akasha hvor mesteparten av programmet er satt opp, ønsker du oppleve mer så kan du dra på oppdagelsesferd alene. Steder vi sammen skal til:

1) Vann-tempel

2) Bytur til Ubud, besøk av Ubud market, gourmet raw food middag på Pias favoritt restaurant etterfulgt av tradisjonell Balinesisk tempel-dans.

3) Nature walk. Gåtur blandt ris åkere, er vi heldige ser vi også vulkanene i horisonten.

Vi har et dag for dag program vi følger men legger også opp til en dagstur til havet for dere som er interessert idet - transportkostnad deles på dere som vil dette.  

Vi har mulighet til enkeltrom på denne reisen, enkeltrom hvor man deler bad med 2-3 andre, det koster 2000,- ekstra. Vil man eget soverom og eget bad koster det 3400,- ekstra. Vi har satt opp enkeltrom med eget bad i valgmuligheten, ønsker du det rimeligere enkletrommet vennligst skriv dette på din bestilling så skal vi notere oss det og reduserse din faktura.

Klikk her for info om /Behandlinger Bali.pdf

Pris:
25 500,-
Dager:12
Inkludert i reisen
Flyreise t/r
Transport
10 netter i delt rom(stor seng)
All juicing rawfood og måltider på reisen
Yogaøkter, meditasjon og pust med Pia
Inspirerende foredrag og worshop
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
14/02Oslo GardermoenBali, Yoga og Detox retreat med Pia 425 500,-Bestill