Detox og yoga-retreat på Bali med Pia M og Tah Riq 

Dato: 16 - 27 juli 2018
Pris: 26 800,-
Dato: 24 oktober - 4 november 2018
Pris: 25 500,-
Dato: 11 - 22 november 2018
Pris: 24 000,-

HØYDEPUNKTER:

  • Detox-opphold med 3 dagers juice cleanse midt i retreaten
  • Raw food og superfood diet
  • Detox-undervisning
  • Yoga, og yogafilosofi
  • Pusteteknikker og avslapning 
  • Manifistering/Law of attraction
  • Den spennende kunstbyen Ubud
  • Tempelbesøk og tempeldans
  • Meget kunnskapsrike instruktører: Pia og Tah Riq
Last ned program

En livsendrende reise til Bali - Rens kroppen din, og kom tilbake til et liv med glede!

Om reisen: 

Bli med til gudenes øy. Bali er stedet som byr på frisk tropisk jungel og magi blandet med urbane impulser. Dette er en reise som garantert kommer til å gjøre livet ditt enda bedre. Har du hatt en periode med mange dårlige vaner, stress, ubalanse i kostholdet og du kjenner at nå er tiden inne for å ta bedre vare på deg selv, er dette reisen for deg. Bali er et frodig sted, det er en vulkansk øy og under dette oppholdet skal vi virkelig fokusere på å lade opp batteriene. Du blir hentet når du lander på Bali og bragt opp til Ubud som ligger en times kjøretur unna flyplassen.

Allerede første dagen setter vi i gang med dietten som består av ferskpresset juice, smoothies, friske salater, deilige grønnsaker og annen frisk mat for optimal helse og vitalitet. Detox reisene har fått dypere dimensjoner, og fordi vi har mange dager sammen får vi enda bedre resultater. En ting som også er nytt er at vi har flere workshops og demoer hvor også du kan lære å lage all den spennende og gode maten vi spiser.

Steder vi skal til:
1) Vanntempel.
2) Bytur til Ubud som innebærer besøk av Ubud-market, gourmet raw food middag på Pias favorittrestaurant, etterfulgt av tradisjonell Balinesisk tempeldans.
3) Nature walk. Gåtur blant risåkre, er vi heldige ser vi også vulkanene i horisonten.

Vi har et dag for dag program vi skal følge, men legger også opp til en dagstur til havet for dere som er interessert idet. Transportkostnad deles på dere som vil dette.  

Enten du er nybegynner eller har erfaring innen yoga, så tilpasses klassene til ditt nivå. Du vil også få en nøye gjennomgang av ernæring, detox og mindfulness, og vi skal gjennom gode tips og triks som du kan bruke når du kommer hjem. Dette er retreaten hvor du kommer hjem fulladet med energi og vitalitet, revitalisert og balansert. Denne reisen er for deg som trenger en ny frisk start. Fordelene ved en detox-reise er blant annet vektreduksjon, bedre helse, mer energi og et freshere ytre. Dra på ferie og kom tilbake som en bedre versjon av deg selv. Vi skal også gjennom en helt fantastisk workshop om manifestering og det å skape det livet du egentlig ønsker å leve. Du kommer hjem som en ny person både på innsiden og utsiden etter dette oppholdet.

Sjekk gjerne ut denne filmen fra samme retreat ifjor:  SE FILM:

Om hotellet og Ubud:

Under oppholdet bor vi blant de grønne risåkrene på undersiden av vulkanen Batur i utkanten av Ubud. Retreaten blir holdt i vakre og estetiske omgivelser av høy standar og i en privat eid villa.  All undervisning og trening blir holdt her. Her vil alt være tilrettelagt for ro, velvære og kos. Noe av overnattingen vil finne sted en kort gåtur fra der vi oppholder oss store deler av tiden. På Bali er naturen sterk og vital og alle de friske fargene i seg selv virker nærende på kropp og sjel, og det finnes flere bassenger i området. Villaene har ikke egne hjemmesider men du ser flere bilder fra stedet her på vår side.

Ubud er en herlig by med sterk balinesisk kultur og markeder. Ubud er alle yoga-elskeres mekka. Her finner du søte, små butikker og markeder med mange skatter. Du finner også et stort utvalg av gallerier og restauranter, pluss et godt utvalg av helsekostbutikker. Ubud er kjent for å være yoga og "holistic living"-hovedstaden i verden. Vi er ca. 1,5 time fra havet, men Ubud har sin egen mystikk og sjarm, så man føler derfor ikke at det blir klaustrofobisk å være der. Avhengig av hvor mange deltagere vi blir på reisen disponerer vi mellom 2-4 store bassenger under denne reisen og det blir nok tid til å svømme, sole seg og slappe av. Under denne reisen arrangeres det tre turer utenfor Akasha hvor mesteparten av programmet er satt opp. Dersom du ønsker å oppleve mer kan du dra på oppdagelsesferd alene.

Vi har mulighet til enkeltrom på denne reisen, dvs et enkeltrom hvor man deler bad med 2-3 andre, men det koster 2200,- ekstra. Vil man ha eget soverom og eget bad koster det 3600,- ekstra. Vi har satt opp enkeltrom med eget bad i valgmuligheten, og dersom du heller ønsker det rimeligere enkeltrommet, vennligst skriv dette på din bestilling. Da skal vi notere oss det og redusere din faktura.

Våre 3 forskjellige bo-alternativer: 

1) Delt rom, du deler rom med 1-2 andre og må også dele bad med andre deltagere (inkludert i prisen).

2) Eget rom, men delt bad med andre deltagere (tillegg kr 2200,-).

3) Eget rom og eget bad (tillegg kr 3600,-).

Klikk her for info om /Behandlinger Bali.pdf

Våre instruktører Pia M og Tah Riq:

I Pia's timer får du undervisning i detox, yoga, meditasjon, mindfulness, yogafilosofi, ernæring, raw food, supermat, juicing og detox-teknikker. Pia er utdannet yoga, meditasjons- og detox-coach og har også bakgrunn som hud, kropps- og spaterapeut. Pia har bodd på Bali av og på i over 12 år og det er også her hun har fordypet seg og studert yoga og meditasjon innen hatha- og kundaliniyoga. I løpet av disse årene har hun møtt lærere innen forskjellige filosofier og tradisjoner, som formidles videre i hennes klasser. Hun har også en brennende lidenskap for kropp, helse og velvære og er nå utdannet detox-coach. Hun underviser på norsk og noen ganger engelsk.

Tah Riq er en eksepsjonelt god formidler og taler, og holder under denne retreaten workshops i manifestering også kalt «The laws of attraction». Lær deg å skape det livet du egentlig ønsker å leve, og utforsk hvor du egentlig vil i livet ved å sette mål og oppdage hva som hindrer deg i å oppnå det du lengter mest etter. Tah Riq holder også workshops under denne retreaten i Animal Movements. Frigjørelse av begrensende ideer om hva du tror du klarer og ikke er ofte deltagernes store overraskelse i disse klassene, og alle klasser tilpasses det nivået du er på. Tah Riqs undervisning gjennomføres på engelsk.

 

Pris:
24 000,-
Dager:12
Inkludert i reisen
● Flyreise t/r
● Transfer
● 9 netter i delt rom (stor seng)
● All juicing rawfood og måltider på reisen
● Yogaøkter, meditasjon og pust med Pia
● Inspirerende foredrag og worshop
Transporttype:Fly
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
16/07Oslo GardermoenBali, Yoga og Detox retreat med Pia 526 800,-Bestill
AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
24/10Oslo GardermoenBali, Yoga og Detox retreat med Pia Mer enn 825 500,-Bestill
AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
11/11Oslo GardermoenBali, Yoga og Detox retreat med Pia Mer enn 824 000,-Bestill