Indonesia, Bali & Gili - Eksotisk aktivitetsferie med Rikke Schillinger. 

Dato: 24 november - 8 desember 2017
Pris: 21 500,-

HØYDEPUNKTER:

  • Daglige pilatesøkter med Rikke Schillinger
  • Flotte strender og god mat
  • Guidet utflukt til Ubud
  • Oppholdet på Gili-øyene
  • Mulighet for surfekurs på flere nivåer

Pilates - surfekurs - strandliv - utflukter på Bali og Gili øyene 

Bali: Den berømte gudenes øy, med sitt varierte landskap med åser, fjell, robuste kystlinjer, lange sandstrender, frodige rismarker og brune vulkanske åssider som gir øya et pittoresk bakteppe. Med sin fargerike, dypt åndelige og unike kultur så er påstanden om paradis på jord. Bali er i verdensklasse innen surfing, dykking og har et stort antall av kulturelle, historiske og arkeologiske severdigheter. Bali har noe å tilby alle! På denne reisen har vi med oss pilates-instruktøren Rikke Schillinger som tar deg gjennom pilates og yogatimer hver morgen. I tillegg blir det nybegynner surfekurs for de som ønsker det samt en spennende utflukt på Bali, les om utflukten her  Det ligger an til en variert ferie med aktiviteter, avslapning, deilig mat og strandliv. De første 7 nettene bor du i en hyggelig oase rett ved eligante Seminyak beach. Seminyak kan skryte av noen av de flotteste strendene på Bali. Få med deg de legendariske solnedgangene, nyt den stille skjønnheten og fryd deg over balinesiske seremonier på stranda, komplette med gamelan-spillere og ofring til gudene. Men ikke la fin sand og innviklede kulturopplevelser komme helt i veien for spabesøk og god shopping! Sofistikerte spa og elegante butikker vil lokke deg vekk fra stranda – i alle fall for en stund. Her blir det også tilbudt surfekurs for de intereresserte. Så pakker vi bagen for å reise videre til de fantastiske Gili øyene hvor vi overnatter 4 netter. Den siste natten blir på Bali før hjemreise til Norge.

Ca priser surfekurs med Rip Curl:
* 2 timers nybegynnerkurs kr 600,- og inkluderer erfaren instruktør, henting og levering, alt utstyr + mineralvann 
* 3 dagers surfe kurs level 1 Kr 1400,- inkluderer 2 timers kurs per dag, erfaren instruktør, henting og levering, alt utstyr + minearalvann

Les gjerne om Seminyak her: http://www.lonelyplanet.com/indonesia/seminyak

Overnattingen: Hotellet i Seminyak er et enkelt og sjarmerende 3 stjerners hotell og er omgitt av vakre hager fylt med preg av ro, og er av tradisjonell balinesisk stil. Det er ca 500 meter fra Seminyak strand og her bor vi 7 netter, før vi reiser med båt ut til de vakre Gili øyene og bor der 4 netter. Deretter bytter vi sted litt lenger sør (ca 30 minutter) og oppgraderer til luksus, pilates og avslapning på et flott hotell i Jimbaran beach. Her ryktes det god sjømat da dette er en liten fiskelandsby.

Pilates: Denne turen skal gi deg både overskudd gjennom trening, sol og bading og tid med andre hyggelige damer. Dagen starter med en effektiv og grundig Pilatesøkt. Vi setter av god tid til uttøyning og avspenning også. For noen kan det kanskje oppleves som tidlig å starte på morgenen, men siden vi skal trene ute, med havet som nærmeste nabo, så er det viktig å starte før solen varmer for mye.

Turleder Rikke Schillinger er gründer og daglig leder i Pilates & Yoga Room i Oslo. Hun har over 10 års erfaring fra Pilates og vet akkurat hvilke knapper hun skal trykke på for at du skal få en bra treningsopplevelse. Pilates passer for alle, så om du har noen skader, ikke vær redd for å bli med. Hun tilrettelegger og hjelper alle, og skal du ta surfekurs er dette riktige muskler å fokusere på. Hun er også utdannet Yoga instruktør, så vær forberedt på meditasjon eller myke yogabevegelser i solnedgangen, for de som ønsker dette

Rikkes motto som treningsinstruktør på disse reisene er at vi sammen skal få en livsopplevelse! En kombinasjon av kvalitetstrening, spennende utflukter i en spennende verdensdel med hyggelige mennesker er det beste utgangspunktet for en opplevelse for livet.

Pris: Kr 21 500,- Enkeltrom tillegg: 5 700,- 

Inkludert i reisen: Flyreise t/r med alle skatter og avgifter, 12 netter i delt twin room på 3 forskjellige steder (7 netter på 3 -stjerners hotell, 2 netter på Gili øyene og 2 netter på 5- stjerners hotell i Jimbaran bay) frokost daglig, 3 middager, en utflukt til Ubud med engelsktalende guide, båttur over til Gili øyene t/r, Pilates med Rikke daglig og all transport mellom stedene.

Andre utflukter og surfekurs kommer i tillegg og er frivillig.

Velkommen :)

 

Pris:
21 500,-
Dager:15
Inkludert i reisen
Flyreise t/r med alle skatter og avgifter, 11 netter på tre forskjellige steder på Bali,all transport og ferge over til Gili t/r, utflukt til ubud, frokost daglig, 3 middager, Pilates med Rikke daglig.
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
24/11Oslo Bali og Gili øyene- Pilates, surf, utflukter og strandliv med Rikke Schillinger Fullbooket, venteliste21 500,-Book på venteliste