Detox og yoga retreat på Bali med Pia Melanie

Dato: 13 - 25 oktober 2017
Pris: 25 100,-
Dato: 14 - 25 februar 2018
Pris: 25 500,-

HØYDEPUNKTER:

 • Detox opphold med sterkt fokus på nærende og rensende mat
 • Raw food og superfood diet
 • Workshop i manifistering
 • Yoga, meditasjon, stillhet og ro
 • Natur og omgivelsene
 • Spaopplevelser
 • Spennende kunstby Ubud
 • Tempel besøk
 • Kom tilbake med bedre helse, mer energi og ett freshere deg
 • Lær deg å skape det livet du egentlig ønsker å leve gjennom workshop om manifistering
 • Meget kunnskapsrik yogalærer Pia Melanie
Last ned program

En livsendrende reise til Bali - rens kroppen din - kom tilbake til ett liv med glede!

 

Leder er Pia Melanie: Yogalærer - detox coach – raw food entusiast - hudpleier – spaterapeut

Detox reise til tropiske Bali

Bli med til gudenes øy. Bali er stedet som byr på frisk tropisk jungel og magi blandet med urbane impulser. Dette er en reise som garantert kommer til å endre livet ditt til det bedre. Har du hatt en periode med mye dårlige vaner, stress, ubalanse i kostholdet og kjenner at nå er tiden inne for å ta bedre vare på deg selv, er dette turen for deg. Bali er et frodig sted, det er en vulkansk øy og under dette oppholdet skal vi virkelig fokusere på å lade opp batteriene. Dette er retreaten hvor du kommer hjem fulladet med energi og vitalitet, revitalisert og balansert. Denne reisen er for deg som trenger en ny frisk start. Fordelene ved en detoxreise er f.eks vektreduksjon, bedre helse, mer energi og ett freshere ytre. Dra på ferie og kom tilbake som en bedre versjon av deg.

Reisen i korte trekk

Du blir hentet på flyplassen og bragt opp til Ubud som ligger en times kjøretur unna. Under oppholdet bor vi blant de grønne risåkrene på undersiden av vulkanen Batur. Vi skal være på Akasha Resort eco senter og alle yogaklassene blir holdt der. Akasha er virkelig et magisk og estetisk sted hvor alt er tilrettelagt for ro, velvære og kos. Noe av overnattingen vil finne sted en kort gåtur fra der vi oppholder oss store deler av tiden. På Bali er naturen sterk og vital og alle de friske fargene i seg selv virker nærende på kropp og sjel. Allerede første dagen setter vi i gang med dietten som består av ferskpressede juicer, smoothies, friske salater, deilige grønnsaker og annen herlig mat. Enten du er nybegynner eller har erfaring innen yoga, så tilpasses klassene til ditt nivå. Du vil også få en nøye gjennomgang av ernæring og meditasjon, av å lære gode tips og triks som du også kan bruke når du kommer hjem. Vi skal også gjennom en helt fantastisk workshop om manifestering og det å skape det livet man egentlig ønsker å leve. Du kommer hjem ny både på innsiden og utsiden etter dette oppholdet!

Instruktør med på reisen

Pia's bakgrunn er yoga-meditasjon, mindfulness, detox, ernæring, pusteteknikker og avspenning. Pia har bodd sammenlagt over 6 år på Bali hvor hun fordypet seg og studerte yoga og meditasjon innen hatha- og kundaliniyoga. I løpet av disse årene møtte hun lærere innen forskjellige filosofier og tradisjoner, som formidles videre i Pias yogaklasser

Dato er 13. - 25.oktober 2017. Velkommen!

Pris:
25 100,-
Dager:13
Inkludert i reisen
Flyreise t/r
Transport
10 netter i delt rom(stor seng)
All juicing rawfood og måltider på reisen
Yogaøkter, meditasjon og pust med Pia
Inspirerende foredrag og worshop
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
13/10Oslo Bali,Ubud - Detox og yoga retreat på Bali med Pia Meliane225 100,-Bestill
AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
14/02Oslo GardermoenBali, Yoga og Detox retreat med Pia Mer enn 825 500,-Bestill