Skip to main content

Bali - Aktiviteter, kultur og strandliv

bali, jomfrureiser
bali, jomfrureiser
bali, jomfrureiser
bali, jomfrureiser
bali, jomfrureiser
bali, jomfrureiser
bali, jomfrureiser
bali, jomfrureiser
bali, jomfrureiser
bali, jomfrureiser
bali, jomfrureiser
bali, jomfrureiser
bali, jomfrureiser
bali, jomfrureiser
bali, jomfrureiser
bali, jomfrureiser
bali, jomfrureiser
bali, jomfrureiser
Dato: 20 november - 2 desember 2018
Pris: 23 500,-
Inkludert:
 • Flyreise t/r
 • All transfer på øya
 • 10 netter i delt dobbeltrom på 3 forskjellige steder
 • Frokost daglig
 • Båttur
 • Utflukt Ubud and sorrundings
 • Daglig trening med Christin Kalve
 • 3 middager
Reisedagar: 13
Bestill reise

Eksotisk treningsreise til Bali med Christin Kalve

Bli med på en ferie med varierte, morsomme og utfordrende aktiviteter! Bali og Nusa Lembongan byr på herlige strender med surfebølger i verdensklasse og generelt flotte og behagelige omgivelser for både trening og strandliv. Christin Kalve er denne reisens energiske treningsmotivator og er ekspert på å inspirere til ekstra innsats! Velkommen til en god miks av spennende kultur og tropiske paradisstrender!

Høydepunkt

 • Daglige treningsøkter med Christin Kalve
 • Flotte strender
 • Snorklingutflukt
 • Guidet utflukt til Ubud
 • God asiatisk mat
 • Mulighet for surfekurs

Bali, gudenes øy

Den berømte gudenes øy! Bali har variert og vakkert landskap med åser, fjell, robuste kystlinjer, lange sandstrender, frodige rismarker og brune vulkanske åssider. Med sin fargerike, dypt åndelige og unike kultur så har utsagnet om «paradis på jord» vokst frem. Bali er i verdensklasse innen surfing, dykking og har et stort antall av kulturelle, historiske og arkeologiske severdigheter. Vi får være med på en spennende utflukt på Bali, les om utflukten her - Bali har noe å tilby alle!

Opplevelsesrik ferie - med tid til stranda

Det ligger an til en variert ferie med aktiviteter, avslapning, deilig mat og strandliv. De første 5 nettene bor du i en hyggelig oase rett ved elegante Seminyak beach. Her finner vi noen av de flotteste strendene på Bali. Få med deg de legendariske solnedgangene, nyt den skjønne stillheten og fryd deg over balinesiske seremonier på stranda. Men ikke la fin sand mellom tærne komme i veien for et spabesøk eller god shopping! Sofistikerte spa og elegante butikker kan lokke deg vekk fra stranda – i alle fall for en stund. Her blir det også tilbudt surfekurs for intereresserte. Så pakker vi bagen for å reise videre til den fantastiske øya Nusa Lembongan, ikke ulik giliøyene, hvor vi overnatter 4 netter. Den siste natten tilbringes på Bali før hjemreise til Norge.

​Overnatting med sjarm og luksus på Bali

Hotellet i Seminyak er et enkelt og sjarmerende 3 stjerners hotell og er omgitt av vakre hager fylt med preg av ro, og er av tradisjonell balinesisk stil. Det er ca 500 meter fra Seminyak strand og her bor vi i 5 netter, før vi reiser med båt ut til øya Nusa Lembongan og bor der 4 netter. Deretter forflytter vi oss litt lenger sør (ca 30 minutter) og oppgraderer til luksus og avslapning på et flott hotell i Jimbaran beach. Her ryktes det om god sjømat da dette er en liten fiskelandsby.

​Din leder, Christin Kalve

Christin Kalve er en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin har jobbet som instruktør i 20 år. Hun gir deg varierte, inspirerende og utfordrende treningsøkter. Du får råd om mye mer livskvalitet, gleder og muligheter som er styrt av tanker, energi og de valgene man velger å ta. Det er aldri en helt lik treningsøkt, det kommer alltid overraskelser på ulike plan. Kom og la deg inspirere, test dine grenser og nyt deg gjennom en deilig og annerledes treningsuke. På denne reisen inviterer Christin til variert og inspirerende trening to ganger daglig. Passer for alle aldre.

Sprek nok? «No worries» - dette er din ferie!

Det er ingen krav til fysisk form. Alle treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Christin tilrettelegger individuelt, og vi tipper du vil bli begeistret! Du velger selv hvor mye du ønsker å delta på, og hvor mye du ønsker å ta deg ut. Velkommen til en ferie med fullt fokus på deg selv. Dette er din reise - nyt den til det fulle!
/KLIKK HER FOR TRENINGSPROGRAM

Ca priser surfekurs med Rip Curl:
2 timers nybegynnerkurs kr 600,- Inkluderer erfaren instruktør, henting og levering, alt utstyr + mineralvann

Surfekurs og andre utflukter kommer i tillegg og er frivillig.

Vi har oppdatert programmet i forhold til UD's reiseråd og har derfor ingen opphold i Giliøyene eller utflukter hit.

Søk reise

Flytider

Flyreise med Thai Airways

Utreise med TG 955 den 20.november fra Oslo kl. 1330 og lander i Bankok neste dag kl. 0620.
Vi reiser videre fra Bankok med TG 431 den 21.november kl. 0850 og lander i Bali kl. 1415.  
 

Hjemreisen er med TG 432 den 1. desember fra Bali kl. 1610 hvor vi lander i Bangkok kl. 1925.
Videre reiser vi fra Bali med TG 954 natt til 2.desember kl. 0020 og lander i Oslo kl. 0650 den 2.desember.

Program

Program Bali 20.11. - 02.12.2018
På en reise til Bali kan du oppleve vakre strender, en aktiv vulkan og fuktig regnskog med et rikt dyreliv og for de som vil det et rikt uteliv (Kuta Beach). Den indonesiske øya Bali tilbyr virkelig noe for enhver smak. Øyas største turiststed er Kuta Beach, med et stort utvalg av barer og fornøyelser.  Vi bor ikke her, men de som vil kan ta en dags- eller kveldstur hit.  De vakreste strendene er på øyas sør- og vestkyst.

Naturopplevelser på Bali
Bali er en ønskedrøm for den naturinteresserte. Denne eksotiske øya rommer alt fra vidstrakte, grønne rismarker og lange sandstrender til frodig regnskog og den aktive vulkanen Agung. Selv om det kan virke fristende å tilbringe mesteparten av ferien på Bali under en parasoll på stranden, bør du likevel gjøre deg kjent med de vakre omgivelsene. Vi har derfor valgt å bo 3 forskjellige steder så du får opplevd mest mulig. En dag har vi også utflukt til kunstnerbyen Ubud, som har regnskogen som nærmeste nabo.

Kultur og severdigheter
De fleste av Balis innbyggere tilhører hinduismen, i motsetning til resten av Indonesia hvor majoriteten av befolkningen er muslimer. De gamle gudene er veldig viktige for balineserne, og mange av øyas severdigheter henger sammen med religion. Du kan også besøke en rekke vakre templer, hvor noen av de mest kjente er Tanah Lot og Ulan Danu.

20.11.18
Avreise fra Oslo kl 13.30. Vi reiser med Thai Airways og bytter fly i Bangkok.

21.11.18
Ankomst til Denpasar kl 14.15. Transfer og sjekk inn på hotell Bali Agung Village Sminyak.
Ettermiddagstrening og bli kjent.  Resten av dagen som du ønsker.

22.11.18
Frokost – trening med Christin ifølge eget treningsprogram og felles middag i kveld, velkommen!

23.11.18
Frokost – trening med Christin ifølge eget treningsprogram og felles utflukt til Ubud i dag,

24.11.18
Frokost – trening med Christin ifølge eget treningsprogram

25.11.18
Frokost – trening med Christin ifølge eget treningsprogram og felles middag i kveld.

26.11.18
Morgen trening og frokost – deretter transfer til havnen i Sanur for båt transfer til Nusa Lembongan. Sjekk inn på Mahagiri Resort på Lembongang.  Ettermiddagstrening.

27.11.18
Frokost – trening med Christin ifølge eget treningsprogram – nyt feriedagene😊

28.11.18
Frokost – trening med Christin ifølge eget treningsprogram

29.11.18
Frokost – trening med Christin ifølge eget treningsprogram

30.11.18
Frokost og avreise med båt tilbake til Bali – transfer til Keraton Jimbaran Beach Resort 5*. Trening med Christin ifølge eget treningsprogram. Felles avskjedsmiddag.

01.12.18
Frokost – trening med Christin ifølge eget treningsprogram og utsjekk og transfer til flyplassen for vår flyreise tilbake til Norge. Flyet går kl 16.10. Mat ombord er inkl. Flybytte i Bangkok-

02.12.18
Ankomst til Oslo kl 06.50
Takk for nå :)

Det er også god tid for egne aktiviteter, og mulighet til å delta på ting som vi foreslår på stedet. Christin er gjerne aktiv og finner utflukter etc. Vil du så melder du meg på og betaler kostnaden for dette på stedet.  Ellers er det deilig å ha tid til å nyte Bali, stranden, bassenger, salte bad og gå turer. Kanskje ta en shoppingtur, sykkeltur eller nyte behandlinger? Mange muligheter!

Her kan du lese mer om Seminyak: http://www.lonelyplanet.com/indonesia/seminyak

 

 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
20/11Oslo GardermoenBali - Treningsreise til Indonesia med strandliv og surfemuligheter
Leder: Christin Kalve
Fullbooket, venteliste23 500,-Book på venteliste
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo