Bali og Gili - Trening, surf, utflukter og strandliv med Christin Kalve

Dato: 20 november - 2 desember 2018
Pris: 23 500,-

HØYDEPUNKTER:

  • Daglige treningsøkter med Christin Kalve
  • Flotte strender og god mat
  • Guidet utflukt til Ubud
  • Oppholdet på Gili-øyene
  • Mulighet for surfekurs 
Last ned program

Bli med til Indonesia, Bali og Gili på en eksotisk aktivitetsferie!

Bli med på en ferie med varierte, morsomme og utfordrende aktiviteter! Bali og Gili byr på herlige strender med surfebølger i verdensklasse og generelt flotte og behagelige omgivelser for både trening og strandliv. Christin Kalve er denne reisens energiske treningsmotivator og er ekspert på å inspirere til ekstra innsats! Velkommen til en god miks av spennende kultur og tropiske paradisstrender!

Bali, gudenes øy:

Den berømte gudenes øy, med sitt varierte landskap med åser, fjell, robuste kystlinjer, lange sandstrender, frodige rismarker og brune vulkanske åssider som gir øya et pittoresk bakteppe. Med sin fargerike, dypt åndelige og unike kultur så har påstanden om paradis på jord vokst frem. Bali er i verdensklasse innen surfing, dykking og har et stort antall av kulturelle, historiske og arkeologiske severdigheter. Bali har noe å tilby alle! På denne reisen har vi med oss vår beste inspirator; Christin Kalve. Det blir variert og inspirerende trening to ganger daglig (se mer om dette litt lengre ned på siden). I tillegg blir det nybegynner surfekurs for de som ønsker det, samt en spennende utflukt på Bali, les om utflukten her  Det ligger an til en variert ferie med aktiviteter, avslapning, deilig mat og strandliv. De første 5 nettene bor du i en hyggelig oase rett ved eligante Seminyak beach. Seminyak kan skryte av noen av de flotteste strendene på Bali. Få med deg de legendariske solnedgangene, nyt den stille skjønnheten og fryd deg over balinesiske seremonier på stranda, komplette med gamelan-spillere og ofring til gudene. Men ikke la fin sand og innviklede kulturopplevelser komme helt i veien for spabesøk og god shopping! Sofistikerte spa og elegante butikker vil lokke deg vekk fra stranda – i alle fall for en stund. Her blir det også tilbudt surfekurs for de intereresserte. Så pakker vi bagen for å reise videre til de fantastiske Giliøyene hvor vi overnatter 4 netter. Den siste natten tilbringes på Bali før hjemreise til Norge.

​Her bor vi:

Hotellet i Seminyak er et enkelt og sjarmerende 3 stjerners hotell og er omgitt av vakre hager fylt med preg av ro, og er av tradisjonell balinesisk stil. Det er ca 500 meter fra Seminyak strand og her bor vi i 5 netter, før vi reiser med båt ut til de vakre Giliøyene og bor der 4 netter. Deretter forflytter vi oss litt lenger sør (ca 30 minutter) og oppgraderer til luksus, pilates og avslapning på et flott hotell i Jimbaran beach. Her ryktes det om god sjømat da dette er en liten fiskelandsby.

​Om Christin Kalve:

Christin Kalve er en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin har jobbet som instruktør i 20 år, og er en meget erfaren dame. Hun gir deg varierte, inspirerende og utfordrende treningsøkter. Du får råd om mye mer livskvalitet, gleder og muligheter som er styrt av tanker, energi og de valgene man velger å ta. Det er aldri en helt lik treningsøkt, det kommer alltid overraskelser på ulike plan. Kom og la deg inspirere, test dine grenser og nyt deg gjennom en deilig og annerledes treningsuke. Passer for alle aldre.

Sprek nok? Ikke bekymre deg, dette er din ferie :)

Det er overhode ingen krav til fysisk god form. ALLE treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Christin tilrettelegger individuelt, ogvi tipper du vil bli begeistret! Du velger selv hvor mye du ønsker å delta på, og hvor mye du ønsker å ta deg ut. Velkommen til en ferie med fullt fokus på deg selv. Dette er din reise - nyt den til det fulle!  /KLIKK HER FOR TRENINGSPROGRAM 

Ca priser surfekurs med Rip Curl: 
* 2 timers nybegynnerkurs kr 600,- og inkluderer erfaren instruktør, henting og levering, alt utstyr + mineralvann 

Les gjerne om Seminyak her: http://www.lonelyplanet.com/indonesia/seminyak

Inkludert i reisen: Flyreise t/r med alle skatter og avgifter, 10 netter i delt twin room på 3 forskjellige steder (5 netter på 3 -stjerners hotell, 4 netter på Gili øyene og 1 natt på 5- stjerners hotell i Jimbaran bay) frokost daglig, 3 middager, en utflukt til Ubud med engelsktalende guide, båttur over til Gili øyene t/r, trening med Christin to ganger daglig og all transport mellom stedene.

Andre utflukter og surfekurs kommer i tillegg og er frivillig.

Flyreise med Thai Airways
1  TG 955 20NOV OSLBKK 1330 0620+1
2  TG 431 21NOV BKKDPS 0850 1415  
3  TG 432 01DEC DPSBKK 1610 1925 
4  TG 954 02DEC BKKOSL 0020 0650 neste dag

 

Pris:
23 500,-
Dager:13
Inkludert i reisen
● flyreise t/r
● all transfer på øya
● 10 netter i delt dobbeltrom på 3 forskjellige steder
● frokost daglig
● båttur t/r Gili øyene
● utflukter som nevnt
● daglig trening med Christin Kalve
● 3 middager
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
20/11Oslo GardermoenBali - Treningsreise til Indonesia med strandliv og surfemuligheter 523 500,-Bestill