Skip to main content

Bali, Sanur - Yoga og reisen til hjertet

Dato: 6 - 16 februar 2020
Status:
Fullt

Reisen til hjertet - på Bali

Reisen går til tropiske Bali, hvor en hel verden av farger, opplevelser og farger venter! Yogalærer, coach og forfatter Irina Lee inviterer deg med på en reise til hjertet, hvor du får muligheten til å oppdage ditt indre landskap. Samtidig som vi nyter ferielivet til det fulle i herlige omgivelser med hvite strender, turkisblått hav og flott hotell. Velkommen!

Om programmet

Gjennom rolige yogaøvelser, enkle pusteøvelser og korte skriveøvelser utforsker vi hvordan vi kan påvirke følelsene ved å justere kroppen og sinnet. Du vil også lære grunnleggende teknikker for å styrke fysisk og mental helse, og kanskje gjenoppdage din egen magefølelse og intuisjon? Underveis får vi smakebiter av Balis fasinerende kultur, med besøk i hellige templer, rismarker og lokale markeder. I løpet av oppholdet vil du dessuten få oppleve et eldgammelt renselesrituale, i det hellige vanntemplet.

Om Bali

Bali ble i 2017 kåret til verdens beste reisemål av Tripadvisor, det er utrolig mange som har stemt frem dette. En klar favoritt for mange nordmenn! Bali ligger rett ved ekvator, i den tropiske klimasonen og er derfor en helårs destinasjon. Hovedattraksjonen på Bali er de mange landsbyene, kulturen og religionen. Øya har tusenvis av templer og vi skal besøke et par av dem på våre 2 utflukter med vår norske og lokale guide Tone.

Vi skal bo rett ved havet og den langgrunne stranden i Sanur. Du velger selv om du vil oppsøke bylivet utenfor hotellets vegger, bare bli liggende på stranden eller ved bassenget, og bare nyte livet her, helt uforstyrret. Vi har frokost inkludert på alle dager, pluss 4 felles måltider i tillegg. Ellers er det opp til deg og gruppen å spise hvor og når dere ønsker. Det finnes en lang rekke restauranter å velge mellom, og prisene på de lokale spisestedene er svært rimelige! På hotellet er det naturlig nok dyrere, men likevel billig sammenlignet med norsk standard.

Du vil lære mer om...

Den lengste halvmeteren i verden. Det er det den kalles. Avstanden mellom hodet og hjertet. Reisen til hjertet handler om å oppdaget det store i det lille. Her skal vi utforske de nære ting. Det som ligger aller nærmest, inni oss selv, som vi ofte overser. Eller kanskje har glemt at vi bærer på?
I løpet av reisen vil vi undersøke hva det kreves for å våge å være den vi vil være. Hva skal til for å titte inn – og finne de svarene vi kanskje har lett etter alle andre steder, ute i den store verden?
Ved hjelp av enkle yogaøvelser, nysgjerrige pusteøvelser og rause meditasjonsteknikker undersøker vi hvordan vi kan påvirke følelsene ved å påvirke kroppen.
Vi puster inn. Inspirasjon.
Og puster ut. Gir slipp.

Hver dag vil du få muligheten til å skape Emotions Through Motions – følelser gjennom bevegelse. I tillegg legger Irina Lee til rette for små skriveøvelser, som gir muligheten til å finne svar på spørsmålene du sjelden stiller deg selv.

Som de fleste ekspedisjoner, blir det lettere når vi gjør det sammen. På reisen til hjertet vil du få følge av andre, som er klar for å oppdage verden. Den indre og den ytre. Dette blir et sant eventyr. Vil du være med? Reisen til hjertet starter nå. Og kan vare livet ut, det bestemmer du!

Her er hotellet vi skal bo på

Vi skal bo ved soloppgangsstranden Sanur. Hotellanlegget er utformet som en stor park. I de frodige og grønne hagene bor gjestene i «hytter», bygget i balinesisk stil. Hotellet ligger rett ved havet med direkte tilgang til egen sandstrand.
Det tar kun 20 minutter å kjøre til hotellet fra flyplassen. Herfra er det også kort vei til Sanur sentrum, hvor det finnes et rikholdig utvalg av aktiviteter, shopping og gode restauranter i alle prisklasser
. Vårt resort er et 4stjernes hotell med alle rettigheter. I tillegg til flere bassenger, tilbyr hotellanlegget eget spa, førsteklasses restauranter og barer. På kveldstid tilbys det ofte underholding på terrassen, som vender ut mot havet. Hotellrommene er romslige, med separate senger, som gjør det enkelt å dele. Frokost er inkludert alle dager. Se også hotellets nettside

Vi har leid en egen shala hvor vi skal ha våre daglige yogaøkter, her finnes alt av utstyr som yogamatter, puter, strops etc. Så du trenger ikke å ta med deg noe mer enn yogaklær.

Reisen passer for deg som…

Er nysgjerrig på livet, menneskene og verden rundt deg
Ønsker å ta bedre vare på deg selv – fysisk, mentalt og følelsesmessig
Klar for å gi deg selv en «restart»
Søker inspirasjon og motivasjon, og kjenner at nå er det rett tid å ta en pause fra hverdagen?
Vil bo godt og samtidig oppleve landet sammen med våre lokale venner

Reisetips

Selv om det er godt og varmt på Bali i februar, kan det plutselig regne. Det er derfor lurt å pakke med seg sandaler som tåler å bli våte. En lett regnjakke eller tynn regnponcho kan også komme godt med. Snitt temperaturen ligger på 29 grader i februar, og med 10 soltimer pr dag.

Hvis du vil, kan du benytte fridagen til å utforske noen av Balis spektakulære naturopplevelser. Mulighetene er mange: Du kan klatre til topps på en vulkan og se soloppgangen – eller dykke i havet. Husk i så fall å pakke med deg nødvendig utstyr, som gode fjellsko eller snorkel.

Om Irina

I sitt «gamle liv» var Irina Lee journalist, forfatter og forlegger. I 2009 sa hun opp jobben i Bergens Tidende for å bli frilansjournalist og gründer. I 2015 tok livet en ny vending, etter at hun oppdaget en kostholdsmetode basert på hjerneforskning. Det resulterte i at hun gikk ned all sin overvekt, etter å ha slitt med vekten i nesten 30 år. - For første gang fikk jeg oppleve fred og frihet rundt mat, kropp og følelser. Det ga meg et nytt liv, forteller Irina.
I 2017 kjøpte hun rettighetene til den amerikanske boken Bright Line Eating, skrevet av Dr. Susan Peirce Thompson. Hun ga ut boken på norsk under tittelen Spis deg fri. Siden bokutgivelsen i 2017 har den tidligere journalisten jobbet på fulltid med å veilede andre, og tusenvis av nordmenn har siden den gang deltatt på hennes nettkurs.

«Som mangeårig journalist tror jeg på verdien av folkeopplysning. Etter at jeg oppdaget denne metoden, skjønte jeg umiddelbart at jeg måtte dele denne kunnskapen med flere. Deretter ble min visjon å endre Helse-Norge!»
Irina Lee har praktisert yoga siden 2006, og og er utdannet yogalærer. Når hun underviser om kosthold og kognitive tanketeknikker, henter hun ofte inspirasjon fra yogatradisjonen.
«Mitt mål er å inspirere andre til å få et lettere liv – både fysisk, mentalt og emosjonelt. Det handler ofte om å finne sin egen balanse,» sier Irina.

Hun har også skrevet flere bøker og biografier, blant annet Shoppingfri (2013), Alkoholfri (2017), Tenk som en kriger (2013) og Det sa min far (2010). Tidligere har hun jobbet i TV2, VG, Bergens Tidende og Norway Times i New York. Det siste årene har hun også hatt et tett samarbeid med FERD, Kirkens Bymisjon, OBOS, Stiftelsen Norsk Luftambulanse, BAMA og Frydenbø.

«Nå gleder jeg meg til en inspirerende oppdagelsesferd sammen med deg, hvor vi motiverer hverandre til å trene både tanker og kropp. Vit at du er Hjerte-Lee velkommen!» Beste hilsen Irina

Søk reise

Dag for dag program

Dag for dag programmet

Dag 1. Avreise Oslo

Dag 2. Ankomst Bali. Transport og ankomst hotellet. Introduksjonsmøte og felles middag.

Dag 3. Dagsprogram med Irina – inkluderer rolig morgenyoga, undervisning og enkle gruppeøvelser.

Dag 4. Vår lokale guide Tone tar oss med på utflukt til Ubud. Her besøker vi det gamle vanntempelet. En balinesisk prest og healer leder oss gjennom en vannrenselse – et eldgammelt, balinesisk rituale. Utflukten går videre til rismarkedene i Ubud, hvor det også blir tid til en liten byvandring.

Dag 5. Dagsprogram med Irina

Dag 6. Dagsprogram med Irina

Dag 7. Fridag – denne dagen kan du disponere som du vil!

Dag 8. Vår lokale guide Tone tar oss med til Uluwatu – et av Balis hovedtempler med en spektakulær beliggenhet ute på en klippe. Her nyter vi solnedgangen og får oppleve den lokale eventyrdansen Kecak, der det gode sloss mot det onde, enkel lunsj er inkludert

Dag 9. Valentines Day! Denne dagen inviterer Irina til ulike øvelser for å åpne hjertet, gjennom yoga, affirmasjoner og enkle skriveøvelser.

Dag 10. Morgenprogram med Irina og vi starter på returen

Dag 11.  Ankomst Oslo       Takk for nå!

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
06/02OSLBali, Sanur - Yoga og reisen til hjertetFullt24 900,-Fullt
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo