Høydepunkter

• Balinesisk velkomstseremoni
• Kritthvite strender i Uluwatu
• Fantastisk, sunn og økologisk mat
• Storslått natur fra jungel til bølgesus
• Karma i praksis med lokalbefolkningen
• Føle deg som hjemme
• Ufllukter til «hemmelige» steder

Last ned program

Bli med på en reise utenom det vanlige hvor du møter balinesiske tradisjoner og kultur. Norsktalende Tone og Ayesha som er bosatt på Bali, tar deg med til sine favorittsteder og vil vise deg Bali's hemmeligheter og skjulte perler.  Opplev alt fra myldrende byliv til krystallklart vann og høye fjell. Du vil få kulinariske sunne matopplevelser. Vi bor på et luksuriøst hotell (eget rom er inkludert i prisen) med deilig bassengområde i Seminyak utenfor Khuta.

Dette er en rolig utflukts- og kultur uten treningsaktiviteter. Det er også mulig å booke yoga og surfing utenom, så her er mulighetene mange.

Dine ledere Tone og Ayesha

Tone Oraini er født på Bali i Indonesia og oppvokst i Norge. Ayesha vokste opp i Norge med en norsk-pakistansk bakgrunn, begge har et naturlig talent for å blande det beste av flere verdener.
De er gründere og daglige ledere av Wanderlust Dreamers Adventures og et treningsstudio på Bali. Etter over 5 år på øya har de opparbeidet seg mange kontakter, samarbeidspartnere og lokal kunnskap. Tone snakker flytende Indonesisk. Nå kombinerer de dette med overflod av hjerterom og latter, mot og livsglede og er klare for å være veivisere for andre i dette eksotiske paradiset.

Overnatting på Bali

Nydelig hotell med privat luksuriøst bad i hvert rom. Herlig uteområde, grøntareal, basseng, jacuzzi og poolbar. Hotellet ligger i et i rolig området i nærheten av sentrum med kort avstand til Seminyaks beste restauranter og shoppingsteder. Det er inkludert med enkeltrom til alle :)

Status:
Fullt

Kart