Skip to main content
Status:
Fullt

Inspirasjon til en ny start - på magiske Bali

Bli med til gudenes øy. Bali er stedet som byr på frisk tropisk jungel og magi blandet med urbane impulser. Dette er en reise som garantert kommer til å inspirere deg til ett sunnere liv med mer glede. Har du hatt en periode med mange dårlige vaner, stress, ubalanse i kostholdet og du kjenner at nå er tiden inne for å ta bedre vare på deg selv, er dette reisen for deg.

Om reisen

Bali er et frodig sted, det er en vulkansk øy og under dette oppholdet skal vi virkelig fokusere på å lade opp batteriene. Retreaten er åpen for både menn og kvinner og det er viktig at du har engelskkunnskap da undervisningen er på engelsk.

Detox med ferskpresset juice, raw food og frisk og naturlig mat

Allerede første dagen setter vi i gang med dietten som består av ferskpresset juice, smoothies, friske salater, deilige grønnsaker og annen frisk mat for optimal helse og vitalitet. Detox reisene har fått dypere dimensjoner, og fordi vi har mange dager sammen får vi enda bedre resultater. En ting som også er nytt er at vi har flere workshops og demoer hvor også du kan lære å lage all den spennende og gode maten vi spiser.

Denne retreaten blir arrangert sammen med Helenika Travels. Her finner du flere bilder fra tidligere retreater: BILDER

Her finner du hjemmesiden: www.helenikatravels.com

Steder vi skal til:

1) Vanntempel.

2) Bytur til Ubud som innebærer besøk av Ubud-market, gourmet raw food middag på Pias favorittrestaurant, etterfulgt av tradisjonell Balinesisk tempeldans.

3) Nature walk. Gåtur blant risåkre, er vi heldige ser vi også vulkanene i horisonten

4) Pia viser rundt på favoritt stedene i Ubud sentrum, og tar dere også med på en shoppingtur på de beste helsekostene i Ubud.

5) Strandtur! Vi skal til Ulluwatu stranden og til Ullwatu tempelet som har en helt fantastisk utsikt utover havet.

Yoga og mindfulness, detox og ernæring

Enten du er nybegynner eller har erfaring innen yoga, så tilpasses klassene til ditt nivå. Du vil også få en nøye gjennomgang av ernæring, detox og mindfulness, og vi skal gjennom gode tips og triks som du kan bruke når du kommer hjem. Dette er retreaten hvor du kommer hjem fulladet med energi og vitalitet, revitalisert og balansert. Denne reisen er for deg som trenger en ny frisk start. Fordelene ved en detox-reise er blant annet vektreduksjon, bedre helse, mer energi og et freshere ytre. Dra på ferie og kom tilbake som en bedre versjon av deg selv. Vi skal også gjennom en helt fantastisk workshop om manifestering og det å skape det livet du egentlig ønsker å leve. Du kommer hjem som en ny person både på innsiden og utsiden etter dette oppholdet.

Lurer du på hvordan ett opphold med oss er? Sjekk gjerne ut denne filmen fra samme retreat ifjor: SE FILM:

Her kan du høre hvordan tidligere deltagere har hatt det på denne turen: SE FILM:

Om overnattingsstedet

Under oppholdet bor vi i ett privat villa kompleks. På denne reisen i juli skal vi bo på Tanah Lot, og i er en privat residens som heter The Muse. Se bilder. Retreaten blir holdt i vakre og estetiske omgivelser av høy standar og med store fine områder kun for oss. Her kan du slappe av og kose deg uten at det er andre enn retreat deltagerne tilstedet. All undervisning og trening blir holdt her. Her vil alt være tilrettelagt for ro, velvære og kos. På Bali er naturen sterk og vital og alle de friske fargene i seg selv virker nærende på kropp og sjel, og vi har tilgang på ett stort basseng kun til oss. Villaene har ikke egne hjemmesider men du ser flere bilder fra stedet her på vår side.

Under denne reisen blir det nok tid til å svømme, sole seg og slappe av. Vi arrangerer tre turer utenfor villaene vi bor på hvor mesteparten av programmet er satt opp. Dersom du ønsker å oppleve mer kan du dra på oppdagelsesferd alene.

Du kan velge mellom delt rom med 1 til 2 andre deltagere hvor dere også deler bad. Vil man ha eget soverom og eget bad kan man bestille det.

Våre 2 forskjellige bo-alternativer:

1) Delt rom, du deler rom med 1-2 andre og må også dele bad med andre deltagere (inkludert i prisen).

2) Eget rom og eget bad (tillegg kr 4000,- )

Klikk her for info om /Behandlinger Bali.pdf

Våre instruktører Pia M og Tah Riq

I Pia's timer får du undervisning i detox, yoga, meditasjon, mindfulness, yogafilosofi, ernæring, raw food, supermat, juicing og detox-teknikker. Pia er utdannet yoga, meditasjons- og detox-coach og har også bakgrunn som hud, kropps- og spaterapeut. Pia har bodd på Bali av og på de siste 14 årene og det er også her hun har fordypet seg og studert yoga og meditasjon innen hatha- og kundaliniyoga. I løpet av disse årene har hun møtt lærere innen forskjellige filosofier og tradisjoner, som formidles videre i hennes klasser. Hun har også en brennende lidenskap for kropp, helse og velvære og er nå utdannet detox-coach. Hun underviser på norsk og noen ganger engelsk.

Tah Riq er en eksepsjonelt god formidler og taler, og holder under denne retreaten workshops i manifestering også kalt «The laws of attraction». Lær deg å skape det livet du egentlig ønsker å leve, og utforsk hvor du egentlig vil i livet ved å sette mål og oppdage hva som hindrer deg i å oppnå det du lengter mest etter. Tah Riq holder også workshops under denne retreaten i Animal Movements. Frigjørelse av begrensende ideer om hva du tror du klarer og ikke er ofte deltagernes store overraskelse i disse klassene, og alle klasser tilpasses det nivået du er på. Tah Riqs undervisning gjennomføres på engelsk.

Høydepunkt

 • Detox-opphold med 4 dagers juice cleanse midt i retreaten
 • Raw food og superfood diet
 • Detox-undervisning
 • Yoga, og yogafilosofi
 • Pusteteknikker og avslapning
 • Manifistering/Law of attraction
 • Den spennende kunstbyen Ubud
 • Tempelbesøk og tempeldans
 • Meget kunnskapsrike instruktører: Pia og Tah Riq

Lurer du fremdeles på om dette er reisen for deg? Hør hva tidligere deltagere har å si om denne reisen her: SE FILM:

Søk reise

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo