Bali - Juleferie på tropisk øy

Dato: 18 - 29 desember 2017
Pris: 25 900,-

Høydepunkter

  • Yoga og meditasjon
  • Raw food
  • Manifisteringsworkshop
  • En sunn jul
Last ned program

Bali - Tropisk Juledetox

Ønsker du deg en litt anderledes jul i år? Kom deg unna julestress og mas og bli med på en eksotisk reise til magiske Bali. Dette oppholdet vil gi deg en god start på det nye året og du slipper unna de ekstra kiloene som julekosen fort fører med seg. Ta med deg selv, din bestevenn, datter eller mor, kjæreste eller bror og opplev en unik jul med nye impulser og ny kultur. Bytt ut juleribba med ferskpresset juice, deilig vital rå kost og sunn og frisk næring.
Denne retreaten kan fort bli den største julegaven du har gitt det selv eller noen du er glad i på lenge.

Etter en detox opplever ofte folk seg; lettere, vektreduksjon, friskere og med mer energi og overskudd, klarere i tankene, positivt innstilt.

Temaet for denne retreaten er Detox, hvordan skape letthet og klarhet i kropp og sinn. Næring til kroppen, passer godt til deg som er sliten, trenger ett avbrekk, ett dytt i riktig retning etter en dårlig periode med dårlige spisevaner, stress m.m. Eller deg som elsker «pampering». For vi skal kose oss, vi skal strekke på kroppen, bade i Bali luksus. Rommene er store, lokasjonene er innbydende og estetisk appellerende. Du blir tatt godt vare på av vårt team. Det blir muligheter til å være med på programmet vi har satt opp men også for egentid til deg selv. Ta med favoritt boken som du aldri får tid til å lese og legg igjen julestresset hjemme. Under denne retreaten er fokuset på deg, på velvære og på selv kjærlighet. Reisen er åpen for begge kjønn og blir en reise med godt fellesskap og glede!

Pris:
25 900,-
Dager:12
Inkludert i reisen
Flyreise t/r
Transport
10 netter i delt rom
All juicing rawfood og måltider på reisen
Yogaøkter, meditasjon og pust med Pia Meliane
Inspirerende foredrag og worshop samt utfluktsforslag
Fellesskap med andre jenter
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
18/12Oslo GardermoenBali - Juleferie og yoga på tropiske BaliMer enn 825 900,-Bestill