Velkommen til vårt yoga-paradis!

Yoga-paradiset ligger i Suryalila, Spania, mellom de 2 landsbyene Prado del Rey og Villamartin. Suryalila er en vakker renovert olivengård bestående av åtte hus som danner Cortijo og bærer en helt spesiell energi som bare må oppleves. I typisk spansk stil er det to indre gårdsrom som blomstrer med appelsin- og sitrontrær. Eiendommen ligger på 45 dekar jord og er fortsatt en fungerende olivengård med 350 oliventrær. Det dyrkes økologiske grønnsaker og frukt. Suryalila ligger fredelig i en stor dal ved foten av Sierra de Grazelema. Denne majestetiske fjellkjeden kan sees i horisonten bak gården. I tillegg til store fjell finnes vakre sletter fylt med solsikker og innsjøer. Du får 3 daglige gourmet vegetar og vegan-vennlig organisk mat, og det meste er dyrket på gården. Og de har sine egne høner for egg! Les mer her

Bo og gjør yoga med Feng Shui

Husene på eiendommen er alle smakfullt innredet og dekorert med fokus på detaljene. Hvert rom er vakkert innredet i Feng Shui. Suryalila har to Yoga rom. Ganesha Yoga Shala er et nydelig tretak samt tregulv og er fylt med lys fra vinduer på både vegger og takvindu. Det har også en herlig balkong med benker for å nyte utsikten. Så er det The Dome som har blitt kalt det mest storslåtte Yoga-rommet i Europa. Den hellige geometrien skaper en katedral-lignende plass, noe som er imponerende og unikt. Fra The Dome er det utsikt over åser, olivenlunder og ett ødelagt kloster. Veggene har vært vakkert dekorert med fargerike veggmalerier av indiske guder og tibetanske bilder. 

Høydepunkter

  • Vi bor på en restaurert olivengård
  • Yoga med Henriette
  • Den vegetariske gourmet-maten
  • Vakker natur og avslappende omgivelser

Vår leder - Henriette Lien

Henriette Lien har lang erfaring som profesjonell danser i inn- og utland, skuespiller og programleder i TV og radio. Hun har praktisert Ashtangayoga i 13 år og er sertifisert yogainstruktør. Hun underviser i VINYASA FLOW også kalt FLYTYOGA. Det legges vekt på bevegelse synkronisert med pust og asanaene/posisjoner som settes sammen og blir nesten som små korte dansesekvenser, noe alle klarer! Klassene har ofte et tema, som gir en fin variasjon i øvelsene.Etter noen yogatimer vil du kjenne at du utvikler smidighet, styrke og en indre ro av å praktisere yoga regelmessig. Du vil også kjenne at yoga kan hjelpe deg til å håndtere en ellers hektisk hverdag. Henriette er også opptatt av den medisinske effekten av å praktisere yoga, som vil si hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen håndterer livets påkjenninger bedre.

”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg ro i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg en nødvendighet for å føle meg hel.” Henriette
 

Program:

Morgen:                 90 min med Vinyasa flow (med forskjellig tema)  
Ettermiddag:         Yin/stretch/meditativ praksis (NB! Små endringer i programmet kan forekomme)

På denne reisen skal vi starte hver dag med 90 minutters dynamisk yoga hvor vi setter forskjellige temaer. På ettermiddagene blir det roligere yoga. Vi skal praktisere yin yoga som hjelper å roe nervesystemet ned, ha bindevevsavspenning og meditasjon, vi skal gjøre pusteøvelser og mye mer. Det vil være mulighet å booke privat timer med Henriette for en tillegg i prisen. Ellers blir det god tid til egen tid og refleksjoner. Nivået passer alle - også DEG!

Fasiliteter på gården:
- Saltvanns-svømmebasseng utendørs, store hager med hengekøyer og utemøbler, organisk gård.
- Wi-Fi, Shakti butikk med utvalg av bøker, gaver, klær m.m.
- Også massasjerom hvis man ønsker massasje (ikke inkludert), og muligheter for diverse utflukter.

Pris i delt rom: Kr 13 700,- (de fleste rom på stedet deler ett bad med ett annet rom)
Enkeltromstilegg: Kr 1500
 

Inkludert: Flyreise t/r, transfer, 6 netter i delt rom, 2 daglige yoga med turleder Henriette Lien, yoga rekvisitter, 3 daglige gourmet vegetariske måltider i buffet stil, te, kaffe, drikkevann mellom øktene, frukt og utfluktsforslag.

Namaste! <3

 

Status:
Fullt

Kart