Skip to main content

Italia, Amalfikysten - Kystvandring, strandliv og Italienske delikatesser med Kaisa

Dato: 4 - 11 mai 2019
Pris: 16 950,-
Inkludert:
 • Fly t/r Oslo - Roma
 • Transfer t/r flyplassen til hotell med minibuss
 • Båt, ferge og bussbillett til alle turene
 • 6 netter i delt dobbeltrom på 4* hotell med frokostbuffé
 • 1 natt på sentralt 3* hotell i Roma
 • 3 italienske middager
 • 1 lunsj på øya Capri
 • Båttur og opplevelser på Capri
 • Lemontour med omvisning og smaking på økologisk sitrongård
 • Kostholdscoach Kaisa Hafredal er med hele veien
Reisedagar: 8
Bestill reise

Ny vandringsreise til vakre Amalfikysten med Kaisa Hafredal

Vi fortsetter suksessen fra i fjor. Kaisa tar deg med på vandring til Italias, og kanskje verdens vakreste kyststrekning, Amalfikysten.

Amalfikysten og dens vakre utsikt og idylliske pittoreske småbyer. Her tar Kaisa deg med på "gudestien", en vandring mellom fjellbyen Agerola og Positano. Når du skuer utover middelhavet kan du se hvor neste etappe går, til øyparadiset Capri. Her blir det vandring og båttur rundt øya. Men først en topptur til Monte Avvocata kirken (1015 moh) i spennende terreng med magisk utsikt.

Vandring langs vakre Amalfikysten med kultur, natur og matopplevelser

Dette er en flott vandringsreise med kultur og italiensk mat. Vi besøker pittoreske byer langs Amalfikysten, musikkbyen Ravello, perlen Positano, øya Capri og vi bor i Amalfi med den vakre Kathedralen og stranden rett ved hotellet. Det blir sitronvandring med smaking på en økologisk sitrongård i Amalfi. Vi avslutter reisen i Roma hvor vi får tid til både sightseeing og shopping. Turleder bidrar til å organisere gruppen slik at de som vil dra på ulike utflukter i Roma kan gjøre det sammen.

Høydepunkter

- Vandringer i vakre historiske omgivelser med høydepunktet “den berømte gudestien"
- Topptur til Monte Avvokata 1015 moh
- Vandring på den naturskjønne jetset-øya Capri med båttur rundt øya
- Sitronvandring og smaking på en økologisk sitrongård
- Måltider i håndplukkete restauranter
- Avslutter i Roma

Her skal vi bo

Vi skal bo på ærverdige Amalfi Residence 4* hotell, som ligger meget sentralt i Amalfi by rett ved stranden. Et tidligere aristokratisk palass, som på 50 tallet ble omgjort til det flotte hotellet som det er i dag. Fine rom hvor alle har enten balkong med havutsikt eller terrasse ut mot den Piazza Duomo og Amalfi Katedralen. Link til hotellet. Det er dessverre ingen mulighet for enkeltrom på denne reisen.

Siste natt befinner vi oss i Roma på et 3 stjerners hotell som ligger sentralt til, slik at det er mulig å besøke både spansketrappen, Trevi fontenen eller shoppe for de som ønsker det.

Italienske delikatesser

Vi spiser frokost på hotellet, lunsj underveis på tur og samles til felles middag på kvelden. Det vil bli herlige måltider med ferske italienske råvarer, parmaskinke og smakfulle oster med vin på spesielt utvalgte restauranter. Italiensk is og solmoden frukt er tilgjengelig for oss underveis. Italiensk gelato er en opplevelse i seg selv!

Din turleder, Kaisa Hafredal

Kaisa Hafredaler en utdannet kostholdsveileder og coach. Hun er ­lidenskapelig opptatt av ren næringsrik mat og frisk luft. Hun inkluderer ofte yoga & mindfulness underveis på sine reiser. Hun er turleder i DNT og driver helsebloggen www.balanseihverdagen.no. Hennes destinasjoner i 2019 er: Kreta, Italia, India- Himalaya, Mont Blanc og Sør- Afrika.

Kaisa har stor fokus på natur og matopplevelser på alle sine vandringsreiser og har kun små vandringsgrupper med max 12 deltakere. En liten eksklusiv gruppe gir et godt samhold og god flyt på vandringsturene.

Vandringsnivå

Nivå: Middels +
Kaisa tar deg med på en middels+ og sporty vandring som passer for deg som er i god fysisk form.

Terreng: Fin sti, relativt lett underlag. Turen har mange trapper!

Tips for turen: Godt fottøy er et «must». Terrenget krever ikke fjellstøvler, men gode tursko/hikingsko med god støtte og såle. Pakk både lette og noen varme klær. Temperaturen ligger normalt mellom 20-25 grader.. En lett vindjakke anbefales og beskyttelse mot sol og varme som caps, solbriller og solkrem! Ta gjerne med en stor drikkeflaske (vi kan fylle fjellvann på flaskene underveis på alle turene), gåstaver om du ønsker og en lett tursekk med sitteunderlag.

Helsekrav til deltagelse på denne reisen er at du er i alminnelig god form og har erfaring med å vandre i kupert terreng. Du bør også kunne vandre i normalt tempo og ikke ha pågående skade i kne, bein eller hofte som vil hindre gruppen underveis på fotturen.

NB! Vi ber deg fylle ut og sende inn denne obligatoriske helseerklæringen til oss innen 10 dager etter påmelding. Trykk her for skjema. Fyll inn og send det på mail til jomfru@jomfrureiser.no

Tilbakemeldinger fra tidligere reisende:

"Likte at turen var variert, ikkje bare vandring men og kulturelle opplevelser, mat og vin
Veldig fint at vi bodde to forskjellige steder, da fikk vi opplevd veldig mye" Italia reisende Oktober 2017

"Fornøyd med alt på reisen. Opplegget var topp, fantastisk mat og syntest Kaisa er svært dyktig som reiseleder og er behagelig å reise ilag med. Følte meg godt ivaretatt av ho, og det er tydelig at ho brenner for det å vere ute og i aktivitet og sunn mat. Etter denne turen med ho har min entusiasme for det samme auka og eg har fått litt ny energi. Reiser veldig gjerne igjen med Kaisa". Oktober 2017

"Kaisa er en perfekt turleder 👍😀 "

"Liten gruppe er bra, hyggelig og flink turleder. mange fine opplevelser."

"Kaisa er en veldig fin turleder som gjør alt for at deltakerne skal kose seg."

Søk reise

Flytider

Flytid direkte til Roma  3 timer

Utreise 4 mai Oslo - Roma 14:50 - 17:55

Hjemreise 11 mai Roma- Oslo 18:45 – 21:55

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
04/05Oslo GardermoenItalia, Amalfi - kystvandring, strandliv og italienske delikatesser
Leder: Kaisa Hafredal
716 950,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo