Skip to main content

Portugal, Algarve - Treningsreise med glede og mestring

Trening og sommerfølelse på Algarvekysten

Føl sommerenergien og økt styrke på treningsreise til Algarvekysten. Marit byr på positive opplevelser og treningsglede. Ta litt solskinn med deg i kofferten hjem igjen sammen med overskudd, energi og nye bekjentskaper.

Høydepunkt

  • Allsidig treningsopplegg med varierte økter
  • Lag ditt eget treningsprogram
  • Sol, strand og avslapping
  • Sosiale aktiviteter
  • Sunn og variert mat
  • Fantastisk natur

Aktiv ferie og nye treningsvaner

I løpet av fem solfylte dager ved Algarvekysten vil du få variert gruppetrening med fokus på styrking av hele kroppen. Ved Portugals vakre kyst nyter du også brede strender, hvit sand, varmt vann og glødende solnedganger. Mellom treningsøktene finner vi tid til utflukter, bading, shopping og egenpleie. Så pakk med deg både treningstightsen og en god bok!

Ønsker du en aktiv ferie og ny treningsinspirasjon er dette turen for deg. Det er ingen aldersgrense, men vi anbefaler at du har noe erfaring med trening. Uavhengig av alder og fysisk form vil det så langt det er mulig legges til rette for at du skal oppleve mestring og treningsglede.

Treningsøktene er allsidige og varierte, med fokus på styrking av hele kroppen gjennom kondisjons- og utholdenhetsøkter. Det er også yogainspirerte økter med bevegelighet, balanse og avspenning. Vi vil i hovedsak trene utendørs på gress eller sand, med egen kroppsvekt og småutstyr som minibands og strikk.

Etter en uke har du god inspirasjon til å fortsette med gode treningsvaner. Når du kommer hjem kan du trene korte effektive økter på egenhånd, og vet verdien av å trene variert.

Sjarmerende Algarve

Reisen går til Algarve, nærmere bestemt Lagos. En populær ferieby på Portugals vestkyst, kjent for sitt ikoniske klippelandskap. Lagos historiske sentrum beholder sin småbysjarm med sine brosteinsbelagte gater, lokale restauranter, små butikker, palmedekkede marina og pittoreske hvitkalkede hus.

Nedenfor gamlebyen finner du flere små vakre strender omgitt av et dramatisk klippelandskap. På andre siden av kanalen ligger det som er kjent for å være Algarvekystens fineste strand, Meia Praia.

Du bor på 4 stjerners moderne Hotel Vila Galé Lagos

Hotellet ligger fantastisk til med vidstrakt utsikt over havet og stranden Meia Praia. Her blir du innkvartert i romslige og komfortable rom, med klimaanlegg og balkong. Området rundt hotellet med fire kilometer lang sandstranden og store gressplener tilrettelegger for et allsidig treningsopplegg, spaserturer, joggeturer og aktive dager.

Vila Galé Lagos tilbyr et bredt spekter av sportsaktiviteter med stort bassengområde, flere tennisbaner, multicourt og moderne treningsrom. Hotellet har også et flott spa-anlegg og tre restauranter, som serverer en variert meny med retter tilberedt på lokale råvarer.

Din leder og motivator, Marit Endresen

Marit sin drivkraft er å inspirere andre til å se verdien av å trene, og å få deg til å finne din mening med treningen du gjør. Hennes motto er «Action is the power of the word» og Marit er opptatt av å skape handling. Hun gir deg verktøy til hvordan du skal gjennomføre det DU har lyst til gjennom å oppleve mestring og treningsglede. Les mer om Marit her.

Status:
Fullt

Søk reise

Eksempel på dag for dag program

Eksempel på dagsprogram:

Dag 1
Ankomst

Dag 2
Lett frokost 
Styrketrening for hele kroppen 
Frokost
Veiledning til å lage ditt eget treningsprogram - kvinner og stryketrening!
FRITID til egne utflukter, sol og avslapping og lunsj
Felles Middag

Dag 4
Lett frokost
Kondisjonstrening, løping/gå eller trening til musikk.
Frokost
FRITID til egne utflukter, sol og avslapping og lunsj
Styrkeøkt for hele kroppen med miniband
Middag

Dag 5
Powerwalk eller løpetur langs stranden før frokost
Frokost
Veiledning til å lage ditt eget treningsprogram - kvinner og styrketrening!
FRITID til egne utflukter, soling, avslapping og lunsj
Styrke mage/rygg + BØY&TØY med avspenning
Felles Middag

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo