Skip to main content

Portugal, Algarve - Treningsreise med glede og mestring

Dato: 7.- 14.juni 2022

En forsmak på sommeren på Algarvekysten

Bli med på en aktiv treningsreise til Portugals vakre kyst med brede strender, hvit sand, varmt vann og glødende solnedganger. I løpet av fem solfylte dager ved Algarvekysten vil du få variert gruppetrening med fokus på styrking av hele kroppen. Mellom treningsøktene finner vi tid til utflukter, bading, shopping og egenpleie, så pakk med deg både treningstightsen og en god bok!
Vår leder Marit er utdannet PT og veileder deg gjennom alt fra kondisjons- og utholdenhetsøkter - til bevegelighet og avspenning. Dette er en reise som skaper positive opplevelser og treningsglede, og med deg i kofferten hjem igjen er både overskudd, energi og nye bekjentskaper.

Høydepunkt

 • Et allsidig treningsopplegg med varierte økter
 • Lær og lage ditt eget treningsprogram
 • Sol, strand og avslapning
 • Sosiale aktiviteter
 • Sunn og variert mat
 • Fantastisk natur

Effektiv trening og motivasjon på reisen

Denne reisen passer for deg som ønsker en aktiv ferie, og som søker ny treningsinspirasjon. Det er ingen aldersgrense, men vi anbefaler at du har noe erfaring med trening fra før. Uavhengig av alder og fysisk form vil det så langt det er mulig legges til rette for at du skal oppleve mestring og treningsglede.

Treningsøktene vil være allsidige og varierte, med fokus på styrking av hele kroppen gjennom kondisjons- og utholdenhetsøkter i tillegg til yogainspirerte økter med bevegelighet, balanse og avspenning. Vi vil i hovedsak trene utendørs på gress eller sand, med egen kroppsvekt og småutstyr som minibands og strikk. Etter en uke har du fått inspirasjon til å fortsette de gode treningsvanene. Du vet hvordan du kan trene korte effektive økter. Du får kjenne på verdien av å trene variert og reiser hjem med overskudd, energi og nye bekjentskaper.

Sjarmerende Algarve

Reisen går til Algarve, nærmere bestemt Lagos; en populær ferieby langs Portugals vestlige kystlinje, kjent for sitt ikoniske klippelandskap.

Lagos historiske sentrum har med sine brosteinsbelagte gater, sjarmerende restauranter, små butikker, autentiske fiske-havn, palmedekkede marina og pittoreske hvitkalkede hus, klart å beholde sin småbysjarm.

Nedenfor gamlebyen ligger flere små vakre strender omgitt av et dramatisk klippelandskap. På andre siden av kanalen ligger Meia Praia, en 4 kilometer lang sandstrand, kjent for å være Algarvekysten fineste. Her blant vidstrakte sletter av sanddyner, perfekt for treningsøkter, fotturer, sykling og all slags vannsport, finner du vårt hotell.

Vårt 4 stjerners moderne Hotel Vila Galé Lagos

Hotellet har en fantastisk beliggenhet med vidstrakt utsikt over havet og stranden Meia Praia. Her blir du innkvartert i romslige og komfortable rom, med klimaanlegg og balkong.

Vila Galé Lagos er tilrettelagt for den aktive turisten og tilbyr et bredt spekter av sportsaktiviteter med et stort bassengområde, flere tennisbaner, multicourt og blant annet et moderne treningsrom. Området rundt hotellet med den fire kilometer lange sandstranden og store gressplener tilrettelegger for et allsidig treningsopplegg, spaserturer, joggeturer og aktive dager.
Hotellet har også et flott spa- anlegg og tre restauranter, som serverer en variert meny med retter tilberedt på lokale råvarer.

Marit Endresen - din leder og motivator

Marit har vært på flere treningsreiser med Jomfrureiser og hennes drivkraft er å inspirere andre til å se verdien av å trene, og å få deg til å finne din mening med treningen du gjør.

Hennes motto er «Action is the power of the word» og Marit er opptatt av å skape handling, og gi deg verktøy til hvordan du skal gjennomføre det DU har lyst til, og ikke bare snakke om det. Hun brenner for at du skal oppleve mestring og treningsglede og har stor tro på at det må til for å skape de resultantene man ønsker. Les mer om Marit her

Din leder: Marit Endresen

Marit Endresen er utdannet allmennlærer, personlig trener samt sertifisert coach (DNCF). Hun har vært i treningsbransjen siden 1997, som treningsveileder og gruppeinstuktør i SATS. Siden 2010 har hun jobbet 100 % med tre...

Pris: 15 900,-
Inkludert:
 • Direkte fly t/r Oslo-Faro
 • Alle transporter mellom flyplass og hotell
 • 7 netter i delt rom med frokost
 • Daglig lunsj
 • Daglig middag
 • 2 treningsøkter daglig med Marit
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 8
Bestill reise

Søk reise

Eksempel på dag for dag program

Eksempel på dagsprogram:
Dag 1
Ankomst

Dag 2
Lett frokost 
Styrketrening for hele kroppen 
Frokost
Veiledning til å lage ditt eget treningsprogram - kvinner og stryketrening!
FRITID til egne utflukter, sol og avslapping og lunsj
Felles Middag

Dag 4
Lett frokost
Kondisjonstrening, løping/gå eller trening til musikk.
Frokost
FRITID til egne utflukter, sol og avslapping og lunsj
Styrkeøkt for hele kroppen med miniband
Middag

Dag 5
Powerwalk eller løpetur langs stranden før frokost
Frokost
Veiledning til å lage ditt eget treningsprogram - kvinner og styrketrening!
FRITID til egne utflukter, soling, avslapping og lunsj
Styrke mage/rygg + BØY&TØY med avspenning
Felles Middag

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Juni 2022

07/06Oslo GardermoenPortugal, Algarve - Treningsreise med glede og mestring
Leder: Marit Endresen
Mer enn 415 900,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo