Portugal, Algarve- Zen energy og utflukter med Iris

Høydepunkter: 

• Holistisk reise og spamuligheter
• Fin blanding av yoga, pilates og qigong
• Koselig lokalby Tavira
• Mulighet for vegetarmat
• Stranden på Ilha de Tavira
 

Last ned program

Algarve - Holistisk helsereise for kropp og sjel
Zen energy trening med lokalkjente Iris Sofia Furtado

Velkommen til en energigivende uke på et sjarmerende Eco-hotell sør i Portugal! Et sted som anbefales for deg som vil ha en unik og annerledes reise utenfor allfarvei.
Iris har bodd i Portugal i mange år og er lokalkjent på vår destinasjon i Tavira. En uke med ren velvære innebærer soling, bading, både ved hotellet og på nydelige Ilha de Tavira. Det er god mat med deilige vegetaralternativer og alltid fersk frukt. Iris vil lære deg god og variert trening med stressmestring gjennom treningsprogrammet Zen energy, som kombinerer yoga, pilates, Qi gong, dyp pust og De Fem Tibetanske Ritene (veien til ungdomskilden). Du lærer magedans som er en styrkende treningsform for både mage, rygg og hofter, som passer for alle. Det du lærer på denne reisen kan du ta med deg hjem i hverdagen, og ha glede av resten av livet.


Se video fra reisen her

 

Om hotellet og oppholdet i Tavira
Vårt paradis på Algarvekysten er et lekkert Eco-hotell i utkanten av Tavira; Hotell "Vila Galé Albacora". Hotellet er som en oase med praktfull beliggenhet midt i naturen, og rett ved stranden. Vi bor i en liten "landsby" med rom på bakkeplan, og alle hotellets rom ble oppgradert og nyoppusset i 2016. Gled deg til morgenyoga under palmene, nydelig fuglekvitter og varme fra solen. Spa Satsanga lokker med varierte kropps- og ansiktsbehandlinger, og vi anbefaler at du benytter deg av det flotte spatilbudet. Iris er også Reiki Mester og terapeut, og vil tilby Reiki-behandlinger og reiki kurs under oppholdet som kan bookes under egentiden. Reiki er en fantastisk behandlingsform der varmen fra hendene gir dyp avslapning, energi og velvære. Hele uken er en renselsesuke for kropp og sjel, der du får fornyet energi gjennom solen, havet, stranden, behandlingene, treningen og maten. Alle måltider på reisen er herlige og luksuspreget, med tilbud om frisk frukt før hver morgentrening, nydelige salater til lunsj, lekre mellommåltider og variert middagsbuffet. Vi i Jomfrureiser er sikre på at du vil føle deg velkommen, og kanskje til og med ønske at dette var hjemme? :)

Utflukter til Tavira og Ilha de Tavira
Vi besøker Tavira, der Iris har vokst opp. Her guides du gjennom de koselige gatene, i botanisk hage, etterfulgt av egentid, litt shopping og nydelig lunsj. Du får også oppleve byens nye Fado-hus med tradisjonell Fado sang som står oppført på Unescos verdensarvliste. Vi besøker også den vakre øya Ilha de Tavira. Med sine 11 km bevegelige sanddyner er dette Europas svar på Karibien.
Nyt omgivelsene, stedet og det vakre landskapet. Dette er en reise som gir glede og energi, og som virkelig gjør deg godt - dypt inn i sjelen. Velkommen på Holistisk helsereise med Iris! :)

Måltider: Fullpensjon med drikke uten alkohol inkludert (vann, mineralvann, brus, te, kaffe). 
Inkludert i prisene under: Vegetarmat til gruppen + mellommåltid med sunn snacks hver dag, pluss frukt og juice før trening

Pris september: Kr 13 800,- Enkeltromstillegg: Kr 2 100,-   Tillegg for elveutsikt:  kr 850,- i delt rom (så fremt vi finner en annen å dele med) og kr 1200,- ekstra hvis du har booket enkeltrom.  

Hva sier de som har vært på reisen? 
"Tusen takk for en herlig uke i Tavira. Har hatt stor utbytte av denne turen, både psykisk og fysisk. Har fått mange gode energier, takket være deg Iris med god trening og god healing. Turen kan anbefales på det varmeste. Skal bruke alle rådene du kom med, du er fantastisk, rolig og fint vesen har du. God klem fra Oddrun"

"Takk for en herlig tur til Portugal. Nydelig mat, koselig hotell, morgentrim og magedans, bading og herlige strender. Dette har gitt gode opplevelser og påfyll av god energi." Sigrun Frantzen

"Dette er en reise som er balsam både for kropp og sjel! Hyggelig, avslappende, aktivitetene passer for alle, god mat og flotte aktiviteter. Anbefales varmt! " Torunn Rudberg 

Status:
Fullt

Kart