Litauen, langhelg i Palanga med velvære og variert trening

Dato: 19 - 22 mai 2018
Leder: Rebecca van Eck
Pris: 6 990,-

Ren velværehelg, med Rebeccas favoritter

Langhelg med luksus, velvære og Rebeccas favoritter! Tre netter på 5 stjerners hotell, med billige spabehandlinger, god mat og litt aktivitet slår aldri feil. Rebecca elsker å være aktivitet, og spesielt trening der du glemmer at du trener og tiden bare flyr. En annen ting hun elsker er å oppdage og teste ut nye steder, derfor vil hun til Litauen. Det er første gruppereise til Palanga, bli med å utforske koselige smågater, og vakker natur langs kysten.  

Hvorfor skal jeg på luksushelg? I hverdagen er det nok av "jeg skal bare, jeg burde, skulle ønske jeg ble ferdig med...", men på denne reisen lærer du hvordan du kan stenge litt mas ute, og ved enkle grep ta kontroll over egen helse og velvære i hverdagen. Vi skal sette fokus på det som gir deg energi og "gode vibber" i hverdagen og hvordan vi kan fjerne det som tar energi, og hvordan du kan. Vi lærer pusteteknikker som senker stresshormonene i kroppen, øvelser som gir en sterkere holdning, styrkeøvelser og kondisjonsøvelser du kan bruke når du ikke har tid til å reise på trening. 

Innhold i aktivitetene: 

  • 30 min enkel sirkeltrening kombinert av styrke og kondisjon
  • Vanngymnastikk, øvelser i vann som ikke belaster ledd
  • Yoga, rolige flytsekvenser som roer ned kroppen 
  • Afrodans, slipp deg løs til fengende rytmer
  • Lær å "spa deg selv". Du får noen enkle massasjeteknikker du kan gjøre på deg selv og andre
  • Rusletur i vakker natur

 

Good Vibes Only og din leder Rebecca van Eck

Rebeccas motto er «GOOD VIBES ONLY». Good Vibes skinner gjennom uansett om det er på vanngymnastikk, Yoga, Afro som hun underviser i denne helgen. Rebecca formidler en leken og positiv holdning til trening og livet generelt. Det å slippe alle hemninger og føle frihet i egen kropp er svært viktig for henne og vil ofte prege helgens aktiviteter. Rebecca er utdannet personlig trener og yogalærer, og har jobbet med trening og dans i 10 år. Hun jobber til vanlig som instruktør og treningsveileder på Drammensbadet og med Hatha Yoga hos Inkkayoga, i tillegg til å være eventyrer og «grafisk designer» hos Jomfrureiser. 

Vi bor på 5 stjerners-hotellet Vanagupe

Alle våre standardrom er mellom 20 og 22 m2, (non-smoking) og har gratis wifi. En deilig frokost og fri tilgang til spaavdelingen er inkludert.
Alle rom har: Gratis internett, aircondition, badekåpe og slippers, mini-bar, safe til oppbevaring av verdisaker, telefon, TV, bad med dusj eller badekar, hårføner, og varme i gulvet.

 

Pris:
6 990,-
Dager:4
Inkludert i reisen
● Fly tur/retur Oslo-Palanga
● Transfer
● 3 netter på 4* hotell Vanagupe m/frokost
● 3 felles måltid (lunsj eller middag)
● AfroPower Dance
● Vanngymnastikk
● Yoga
● Enkel Bootcamp
● Mulighet for PT time
● Norsk leder med fra Norge
Bestill reise

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
19/05Oslo GardermoenLitauen, Palanga - Aktiv langweekend med enkel trening og velvære
Leder: Rebecca van Eck
36 990,-Bestill