VÅRE INSTRUKTØRER OG LEDERE

"Gullet” vårt – her er våre flinke instruktører i 2017!
Jomfrureiser er stolte over våre veiledere/instruktører/ledere. Kjært barn har mange navn. Flere av instruktørene er fagutdannet innen sitt felt om det så er i trening, mavedans eller Pilates, motivasjon, sykkel, spansk kultur, yoga, smakfulle viner i Toscana eller aboriginenes hemmeligheter. I tillegg leies det inn lokalkjente guider på utflukter, da våre instruktører ikke er ansatte som reiseledere. De er ledere og gjennomfører ukens program/aktivitet og deltar i felles arrangementer og måltider. Velkommen på reise med oss og våre flinke instruktører.

Ann-Helen Selle Opdal har flerkulturell oppvekst og er lidenskapelig kulturpendler. En meget erfaren, kunnskapsrik og trygg turleder. Psykiatrisk sykepleier, instruktør i Røde Kors og mangeårig erfaren reiseleder til ulike himmelstrøk. Du treffer henne der hun elsker å være; på verdens tak i Nepal & Bhutan og på sykkeltur i Vietnam 2018.

Anne Marte Sneve Handal jobber som treningsekspert og foredragsholder innen trening og helse. Hun er kjent fra Tv2Sporty, der hun hjelper vanlige folk til å finne tilbake treningsgleden. Ellers motiverer hun hele Norge gjennom treningsinnslag på God Morgen Norge. Siste tilskudd som forfatter er boka: «Styrkebibelen for jenter».Utdannet til personlig trener men er også kostholdsekspert. Anne Marte brenner for å få flere til å oppdage gleden av å være i aktivitet.

Pia Meliane: I Pia sine timer får du undervisning i; detox, yoga, meditasjon, mindfullness, yoga-filosofi, ernæring, raw food, supermat, juicing og detox teknikker. Pia er utdannet yoga, meditasjons og detox coach og har også bakgrunn som hud, kropps og spa-terapeut. Pia har bodd på Bali av og på i over 12 år og det er også her hun har fordypet seg og studert yoga og meditasjon innen hatha- og kundaliniyoga. I løpet av disse årene har hun møtt lærere innen forskjellige filosofier og tradisjoner, som formidles videre i hennes klasser. Hun har også en brennende lidenskap for kropp og helse og velvære og er nå utdannet detox coach. Du treffer henne på forskjellige detox og yoga retreat  2018: Bali, Kina  og Hellas

Tah Riq er en eksepsjonelt god formidler og taler og holder workshops i Manifestering også kalt «The law of attraction». Lær deg å skape det livet du egentlig ønsker å leve og utforsk hvor du egentlig vil ved å sette mål og oppdage hva som hindrer deg i å oppnå det du lengter mest etter. Tah Riq holder også workshops under denne retreaten i Animal Movements. Frigjørelse av begrensende ideer om hva du tror du klarer og ikke er ofte deltagernes store overraskelse i disse klassene. Alle klasser tilpasses det nivået du er på. Du treffer han på Bali, Hellas  og Kina sammen med Pia Meliane 2018.

Kaisa Hafredal: er vandringsturleder for Jomfrureiser på 5 året! Hennes destinasjoner for 2018 er Kreta, Italia-Amalfikysten, Mont Blanc og Sør Afrika. Kaisa er utdannet kostholdsveileder og coach, er lidenskapelig opptatt av helse, ernæring og aktiv livsstil. Elsker å reise, oppleve nye kulturer og mattradisjoner. Hun er også turleder i DNT og har helsebloggen: www.balanseihverdagen.no  Yoga, mindfulnes og sunn mat er noe Kaisa inkluderer på sine vandringsturer

Natalie Totland: Jobber som personlig trener, kostholdsveileder og coach. Hun er i tillegg en etterspurt foredragsholder innen trening, helse og ernæring, samt jobber som skribent for en rekke kjente magasiner. Natalie ble kåret til årets personlige trener i treningssenterkjeden EVO Fitness både i 2014, og 2015. Turene med Natalie er alltid fullspekket av allsidig og variert trening, mye sosialt, ny kunnskap, inspirasjon og veldig mye gøy :) Hun reiser til Dubrovnik direkte fra Bergen og Oslo, Spania fra Bergen og Oslo, Kreta fra Bergen og Mexico 2018

Isabelle Aguilera og Ingvild Kaupang Stallemo er begge terapeuter, og brenner virkelig for at flest mulig skal lære mer om hvordan kroppen, sinnet og livet henger sammen!De er overbevist om at det du føler, tenker og har opplevd påvirker den fysiske kroppen din både positivt og negativt, og dette må alle vite mer om!Isabelle er utdannet osteopat og personlig trener, og har mange kurs og etterutdanninger innenfor kvinnehelse. Hennes fokus som terapeut og trenerer å bli kjent med og få kontakt med kroppen. Det å få et bevisst forhold til sin egen kropp, hvordan den fungerer og hva som skjer når kroppen ikke fungerer.Informasjon og kunnskap er våre viktigste verktøy! Ingvild er utdannet mensendieckfysioterapeut, personlig trener og kostholdsrådgiver. For henne er det viktig å føle seg vel i kroppen sin – finne en balanse mellom spenning og avspenning, stabilitet og mobilitet, og det fysiske og det psykiske. Du treffer de begge på reisen til på Algarekysten i mai med tema "naturlig trening for kvinner."

Loni Bjerkholt-Pedersen har variert og allsidig utdanning- og arbeidserfaring innen coaching og veiledning, først og fremst innenfor karriereveiledning- og treningsveiledning. Hun har drevet med teater og dans i flere år, og jobber for tiden som Zumba Fitness-instruktør i Fresh Fitness Porsgrunn og i Larvik kommune.Ellers er Loni stand-up komiker og konfransier, og aktiv kurslærer i ulike temaer innen motivasjon, ledelse og styrearbeid. Loni er ujålete og humoristisk, og ikke redd for å by på seg selv. Hun er opptatt av at trening skal være gøy, og er spesielt opptatt av å kjempe mot kroppspress- og skjønnhetshysteri.Hun legger til rette for allsidig trening med mye svette og latter, og er levende opptatt av å skape trening- og læring med fokus på hele mennesket, med plass til alle.

Tone Oraini er født på Bali i Indonesia og oppvokst i Norge. Ayesha vokste opp i Norge med en norsk-pakistansk bakgrunn,  begge har et naturlig talent for å blande det beste av flere verdener. De er grundere og daglig ledere av Wanderlust Dreamers Adventures og et treningsstudio på Bali. Etter over 5 år på øya har de opparbeidet seg mange kontakter, samarbeidspartnere og lokal kunnskap. Tone snakker flytende Indonesisk. Nå kombinerer de dette med overflod av hjerterom og latter, mot og livsglede og er klare for å være veivisere for andre i dette eksotiske paradis Bali

Renee Sørensen: Dykker, eventyrer som har fulgt drømmen, guide og snorkel instruktør i paradis. Norsk og bosatt på Maldivene og er selvfølgelig reiseleder på vår reise dit og kombireisen vi har til Maldivene og Sri Lanka.

Linn Murphy er utdannet Helsecoach MNFF. Til daglig jobber hun med helsefremmende tiltak i bedrifter, som treningsveileder og yogainstruktør. Linn er opptatt av å motivere andre til å ta vare på egen helse -hun ser HELE mennesket for å beholde friskhet og velvære. Sentralt i praksisen står flyt, pust, kroppslig og mental opplevelse. Du blir veiledet til individuell tilpasning av øvelser, så alle kan delta. Dersom du ønsker deg et mål for uken, er Linn klar for å hjelpe deg fremover mot dette. Hun tar deg med på skjærgårdscruise i Kroatia med fotturer og yoga på planen 2018 og Budapest.

Heidi Satya Bakk: Heidi har en varm og tydelig undervisningsstil som mange verdsetter. Hennes interesse for yoga startet på slutten av 80-tallet og hun har ledet yogaklasser siden 2004. Heidi er diplomert  ”Advanced Teacher Trainer” i klassisk yoga fra Sivananda tradisjonen. Hovedprinsippene her er: Riktig trening, riktig pust, riktig avslapping, riktig kosthold, positiv tenkning og meditasjon. Til daglig er Heidi også utøver og instruktør i Terapeutisk Ayurvedisk Yogamassasje. Hun gir privattimer i yoga og er profesjonell samtalepartner som Gestaltterapeut. Hun er også sertifisert Helsecoach. ”Yoga, samtaleterapi og yogamassasje utgjør en unik kombinasjon som gir dype avtrykk og igangsetter gode og varige prosesser” Heidi driver yogaverkstedet.no med kontor på Høvik i Bærum. Vil du lese mer, se www.yogaverkstedet.no.  Hun er med på reisene til den fantastiske Italienske gården Sasseta i mai 2018 og arrangerer senioryoga på Madeira i oktober/november.

Jahne Christoffersen har jobbet som treningsinstruktør i 40 år i Norge! Er aerobicinstruktør, step, sykkel, styrke, dans og personlig trener og er for tiden instruktør på Moov i Drammen. Jahne er også opptatt avkosthold og ernæring og gir verdifulle tips og råd til alle som deltar på hennes energiske og humørfylte reiser. Jahne møter du på treningsreise til Fuerteventura i november.

Kristi Alfredsen har bodd med beduiner i Jordan samt hos andre urmennesker på flere andre kontinent. Hun er en nysgjerrig og uredd dame når det gjelder reising, og gleder seg over møter med mennesker fra totalt forskjellige kulturer. Kristi jobber som utviklingscoach i næringslivet og er opptatt av hvordan vi mennesker kan utvikle et samspill som gir mer stabilitet, glede og vitalitet i livet. Kristi er inkluderende, varm og kunnskapsrik turleder og reiser til Etiopia, Colombia, Brasil og Jordan 2018.

Rikke Schillingerer din yoga og pilates-instruktør Rikke er utdannet ballettdanser, og driver yogasenteret the Room. Hun er meget opptatt av å formidle informasjon så øvelsene utføres riktig, slik at man både får de resultatene man lover og dermed minsker spenninger, stress og får økt forståelse om egen kropp. Rikke kan sitt fag samtidig er hun en sympatisk turlededer. Hun reiser til Bali  til Mallorca og Tazania 2018.

Veronica Sparre har investert i et herlig feriested i Piemonte regionen i nord-Italia; Matva Sei heter stedet. VI bor her noen dager og de andre på lekkert 5* spa hotell under vår vandringsuke i magisk natur. Veronica er opptatt av at store og små valg vi gjør i hverdagen kan utvikle vårt livspotensiale. Det innebærer å følge sin intuisjon og ikke bare basere seg på andres forventninger.  En inspirerende og kunnskapsrik turleder som venter på deg på en langhelg i påsken med fotturer, mat og vin opplevelser  + en ukesreise til nasjonalparken Gran Paradiso med vårblomstring.

Christin Kalve er en aktiv-dyktig -erfaren  & fargerik vestlandsdame  som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin har jobbet i 20 år som instruktør så meget erfaren dame. Hun gir deg varierete -inspirerende og utfordrende treningøkter.Du får råd om mye mer livskvalitet- gleder og muligheter som er styrt  av tanker, energi og  de valg man velger å ta.Det er ALDRI en helt lik treningsøkt, det kommer alltid overraskelser på ulike plan .Kom og la deg inspirere, test dine grenser og nyt deg gjennom en deilig og anderledes treningsuke. Passer for alle aldre. Hun reiser til Sardinia , Brasil og Kypros 2018.

Ingrid Kristiansen jobber nå som PT innenfor løping og langrenn og kan inspirere og motivere, hun kan få «gull» av «gråstein». Ingrid har vunnet de største internasjonale maratonløpene omkring i verden hele 13 ganger! Ingrids hovedbudskapet er helhetstanken om at normalt familieliv er det beste livsstilsalternativet for personlig mangfold og vekst. Vi er glade for samarbeidet og Ingrid møter du på løpereise med teknikk til Kypros i april.

Geir Andersen er gutten fra Tønsberg som la Peru for sine føtter (den kjærligheten)!  Geir er vår mann i Peru som gleder seg til å vise andre lands kvinner sitt nye hjemmeland. Han har god kunnskap om sitt nye hjemland, har flere uoppdagede perler å by på og er flink til å formidle og inspirere. Han kan du møte på reise til  Peru.

Henriette Lien er utdannet danser, programleder, skuespiller og nå også yoga lærer. En sann lidenskap! Henriette underviser i Vinyasa flow, bevegelser synkronisert med pusten. i 2018 reiser hun til Agadir/Marokko, Mallorca og Maldivene.

Anette Aarsland er Norges mest profilerte pusteveileder. Du fårmer energi, bedre hukommelse, mindre spenninger i kroppen, bedre søvn, lavere blodtrykk og sterkere immunforsvar., Ikke noe å lure på - ALLE må med til Assisi på kloster og pusteferie i juli.

Gunvor Guttormsen: Vår kunnskapsrike norske turguide og ekspert i Spania. Bosatt i Sevilla og jobber innen turisme. Turleder for pilgrimsreisen og kombinert rundreise og fotturer i Andaluciai oktober.      

Jasmin Haraldsen er treningsleder og skal i år til Mallroca. Jasmin sverger til å bruke kroppen selv som motvekt. Det passer best for damer som vil ha voksen styrketrening og herlig fellesskap! Hun reiser til Tobagi i januar 2018 og Mallorca.

Rebecca van Eck:   Rebecca arrangerer kulturreiser og reiser med trening til Senegal, Thailand og Kroatia. Hun underviser i afrodans, aerobic, styrketrening, pilates, yoga og vanngymnastikk.      

Paula Vivre: Hotelldirektør, guide og vandringsleder i Val di Fiemme.

Marianne Braseth Lørdahl: Jobber hovedsaklig med salg og produksjon av nye reiser og konsepter.  Marianne er med på Jomfruweekend til Geilo og Trysilrypa i år. Glad i trening, fotturer, ski, natur og selvfølgelig reising+++. Marianne har jobbet for Jomfrureiser i 8 år og har god kunnskap om produktet.

Charlotte Ehde-Eliassen er gründer og sjefs-Jomfru og den som startet Jomfrureiser. Reiser er hennes jobb og hobby. Sosialt engasjert og ivrer for kombinasjonen med fellesskap og aktivitet. Egentlig vet vi aldri hvor du møter henne, hun kan dukke opp litt her og der og hun elsker cruise!

 

 

 .