VÅRE INSTRUKTØRER OG LEDERE

"Gullet” vårt – her er våre flinke instruktører i 2018!

Jomfrureiser er stolte over våre veiledere/instruktører/ledere. Kjært barn har mange navn. Flere av instruktørene er fagutdannet innen sitt felt om det så er i trening, mavedans eller pilates, motivasjon, sykkel, spansk kultur, yoga, smakfulle viner i Toscana eller beduinenes hemmeligheter. I tillegg leies det inn lokalkjente guider på utflukter, da våre instruktører ikke er ansatte som reiseledere. De er ledere og gjennomfører ukens program/aktivitet og deltar i felles arrangementer og måltider. Velkommen på reise med oss og våre flinke instruktører.

Ann Helen Selle Opdal har flerkulturell oppvekst og er lidenskapelig kulturpendler. En meget erfaren, kunnskapsrik og trygg turleder. Psykiatrisk sykepleier, instruktør i Røde Kors og mangeårig erfaren reiseleder til ulike himmelstrøk. Vi har hatt gleden av å samarbeide med Ann Helen i over 10 år. Du treffer henne der hun elsker å være; på verdens tak i Nepal & Bhutan i 2019 og til Midt-Østen i 2018. Ann Helen er også ansvarlig for Jomfrureisers årlige førstehjelp kurs av våre ledere.  

Pia Meliane: På Pias reiser får du undervisning i detox, yoga, meditasjon, mindfullnes, yoga-filosofi, ernæring, raw food, supermat samt juicing. Pia er utdannet yoga, meditasjons og detox coach og har også bakgrunn som hud, kropps og spa-terapeut. Pia har bodd på Bali av og på i over 12 år, og er nå fastboende på øya. Hun underviser i hatha- og kundaliniyoga. Du treffer henne på forskjellige detox og yoga retreat  2018: Bali, Kina og Hellas

Tah Riq er en eksepsjonelt god formidler og taler og holder workshops i Manifestering også kalt «The law of attraction». Lær deg å skape det livet du egentlig ønsker å leve og utforsk hvor du egentlig vil ved å sette mål og oppdage hva som hindrer deg i å oppnå det du lengter mest etter. Tah Riq holder også workshops under denne retreaten i Animal Movements. Frigjørelse av begrensende ideer om hva du tror du klarer og ikke er ofte deltagernes store overraskelse i disse klassene. Alle klasser tilpasses det nivået du er på. Du treffer han på våre detox reiser til Bali, Hellas og Kina.

Kaisa Hafredal: er vandringsturleder for Jomfrureiser på 5 året! Hennes destinasjoner for 2018 er Kreta, Italia-Amalfikysten, Mont Blanc og Sør Afrika. Kaisa er utdannet kostholdsveileder og coach, er lidenskapelig opptatt av helse, ernæring og aktiv livsstil. Elsker å reise, oppleve nye kulturer og mattradisjoner. Hun er også turleder i DNT og har helsebloggen: www.balanseihverdagen.no  Yoga, mindfulnes og sunn mat er noe Kaisa inkluderer på sine vandringsturer

Natalie Totland: Jobber som personlig trener, kostholdsveileder og coach. Hun er i tillegg en etterspurt foredragsholder innen trening, helse og ernæring, samt jobber som skribent for en rekke kjente magasiner. Natalie ble kåret til årets personlige trener i treningssenterkjeden EVO Fitness både i 2014, og 2015. Reisene med Natalie er alltid fullspekket av allsidig og variert trening, mye sosialt, ny kunnskap, inspirasjon og veldig mye gøy :) I år reiser hun til Dubrovnik, Malaga, Mexico direkte fra Bergen og Oslo, Frankrike får kun fra Bergen.

Isabelle Aguilera og Ingvild Kaupang Stallemo er begge terapeuter, og brenner virkelig for at flest mulig skal lære mer om hvordan kroppen, sinnet og livet henger sammen! De er overbevist om at det du føler, tenker og har opplevd påvirker den fysiske kroppen din både positivt og negativt, og dette må alle vite mer om! Isabelle er utdannet osteopat og personlig trener, med fokus på kvinnehelse. Det å få et bevisst forhold til sin egen kropp, hvordan den fungerer og hva vi kan gjøre for å unngå sykdom og forfall. Ingvild er utdannet mensendick fysioterapeut, personlig trener og kostholdsrådgiver. For henne er det viktig å føle seg vel i kroppen sin – finne en balanse mellom spenning og avspenning, stabilitet og mobilitet, og det fysiske og det psykiske. Du treffer de begge på reisen til på Algeveksten i mai og oktober med tema "naturlig trening for kvinner."

Loni Bjerkholt-Pedersen har variert og allsidig utdanning- og arbeidserfaring innen coaching og veiledning, først og fremst innenfor karriereveiledning- og treningsveiledning. Hun jobber nå som Zumba Fitness-instruktør i Porsgrunn og i Larvik. Loni er stand-up komiker og konferansier samt aktiv kurslærer i ulike temaer innen motivasjon, ledelse og styrearbeid. Loni er ujålete og humoristisk, og ikke redd for å by på seg selv. Hun er opptatt av at trening skal være gøy, og er spesielt opptatt av å kjempe mot kroppspress- og skjønnhetshysteri. Hun legger til rette for allsidig trening med mye svette og latter, og er levende opptatt av å skape trening- og læring med fokus på hele mennesket, med plass til alle.

Tone Oraini er født på Bali i Indonesia og oppvokst i Norge. Ayesha vokste opp i Norge med en norsk-pakistansk bakgrunn,  begge har et naturlig talent for å blande det beste av flere verdener. De er grundere og daglig ledere av Wanderlust Dreamers Adventures og et treningsstudio på Bali. De har bodd over 5 år på sin paradis øy Bali.  Tone snakker flytende Indonesisk. Nå kombinerer de dette med overflod av hjerterom og latter, mot og livsglede og er klare for å være veivisere for adre i dette eksotiske paradis Bali

Linn Murphy er utdannet Helsecoach MNFF. Til daglig jobber hun med helsefremmende tiltak i bedrifter, som treningsveileder og yogainstruktør. Linn er opptatt av å motivere andre til å ta vare på egen helse -hun ser HELE mennesket for å beholde friskhet og velvære. Sentralt i praksisen står flyt, pust, kroppslig og mental opplevelse. Du blir veiledet til individuell tilpasning av øvelser, så alle kan delta. Dersom du ønsker deg et mål for uken, er Linn klar for å hjelpe deg fremover mot dette. Hun tar deg med på skjærgårdscruise i Kroatia med fotturer og yoga og til Budapest med storby & yoga i kombinasjon.

Heidi Satya Bakk: Heidi har en varm og tydelig undervisningsstil som mange verdsetter. Hennes interesse for yoga startet på slutten av 80-tallet og hun har ledet yogaklasser siden 2004. Heidi er diplomert  ”Advanced Teacher Trainer” i klassisk yoga fra Sivananda tradisjonen. Hovedprinsippene her er: Riktig trening, riktig pust, riktig avslapping, riktig kosthold, positiv tenkning og meditasjon. Til daglig er Heidi også utøver og instruktør i Terapeutisk Ayurvedisk Yogamassasje.  Hun er også sertifisert helsecoach. Yoga, samtaleterapi og yogamassasje utgjør en unik kombinasjon som gir dype avtrykk og igangsetter gode og varige prosesser. Heidi driver yogaverkstedet sitt på Høvik i Bærum. Hun er leder på reisene til den fantastiske Italienske gården Sasseta i mai 2018 og arrangerer senioryoga på Madeira i oktober/november.

Jahne Christoffersen har jobbet som treningsinstruktør i 40 år i Norge! Er aerobicinstruktør, step, sykkel, styrke, dans og personlig trener og er for tiden instruktør på Moov i Drammen. Jahne er også opptatt av kosthold og ernæring og gir verdifulle tips og råd til alle som deltar på hennes energiske og humørfylte reiser. Jahne møter du på treningsreise til Fuerteventura i november samt til Kypros for nyttårsfeiring med daglige treningstilbud.

Kristi Alfredsen har bodd med beduiner i Jordan samt hos andre urmennesker på flere andre kontinent. Hun er en nysgjerrig og uredd dame når det gjelder reising, og gleder seg over møter med mennesker fra totalt forskjellige kulturer. Kristi jobber som utviklings coach i næringslivet og er opptatt av hvordan vi mennesker kan utvikle et samspill som gir mer stabilitet, glede og vitalitet i livet. Kristi er inkluderende, varm og kunnskapsrik turleder og reiser til Etiopia, Colombia, Brasil og Jordan 2018 og i 2019.

Karin Rød er Qigong instruktør, livsstyrketrener, veileder, coach og gir akupunkturbehandling. Egentlig er hun utdannet sykepleier. Men hennes store lidenskap og hobby er hennes reiser til eks Thailand med en gjeng herlige damer somvil lære litt mer om sin egen kropp, enkel trening og dele fellesskap og glede. Det er mulig for egne behandlinger eller veiledningstimer på hennes reiser hvis du ønsker det. I 2018 skal Karin igjen tilbake til sør Thailand – hun og vi gleder oss med alle deltagere.

Rikke Schillinger er er yoga og pilates-instruktør. Rikke er utdannet ballettdanser, og driver yogasenteret The Room. Hun er meget opptatt av å formidle informasjon så øvelsene utføres riktig, slik at man både får de resultatene vi lover og dermed minsker spenninger, stress og får økt forståelse om egen kropp. Rikke er meget dyktig i sitt fag samtidig er hun en sympatisk leder. Vi har hatt gleden av av samarbeide med Rikke i 5 år og mange fornøyde kunder som gjerne kommer igjen på hennes treningsreiser. Hun reiser til Mallorca og Zanzibar i 2018.

Veronica Sparre har investert i et herlig feriested i Piemonte regionen i nord-Italia; Matva Sei heter stedet. Her bor vi de første dagene på vår vandringsuke i Piemonte, og avslutter på et lekkert 5* spa hotell. Veronica er opptatt av at store og små valg vi gjør i hverdagen kan utvikle vårt livspotensiale. Det innebærer å følge sin intuisjon og ikke bare basere seg på andres forventninger.  Noen hur har bevist fungerer, ved å selv flytte til Italia.  En inspirerende og kunnskapsrik turleder som venter på deg på en langhelg i påsken med fotturer, mat og vin opplevelser  + en ukes reise til nasjonalparken Gran Paradiso med vårblomstring og sensommer natur i september.

Christin Kalve er en aktiv, dyktig, erfaren  & fargerik vestlandsdame  som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin har jobbet i 20 år som instruktør så hun er en meget erfaren dame. Hun gir deg varierte, inspirerende og utfordrende treningsøkter. På hennes reiser får du også råd om livskvalitet, gleder og muligheter som er styrt  av tanker, energi og  de valg man velger å ta. Det er ALDRI en helt lik treningsøkt, det kommer alltid overraskelser på ulike plan .Kom og la deg inspirere, test dine grenser og nyt deg gjennom en deilig og annerledes treningsuke. Passer for alle aldre. Hun reiser til Sardinia , Brasil og Kypros 2018.

Ingrid Kristiansen jobber nå som PT innenfor løping og langrenn og kan inspirere og motivere, hun kan få «gull» av «gråstein». Ingrid har vunnet de største internasjonale maratonløpene i verden hele 13 ganger, en sann verdensmester! Ingrids hovedbudskap er helhetstanken om at normalt familieliv er det beste livsstils alternativet for personlig mangfold og vekst. Hennes reiser egner seg godt også for oss om ikke er så løpeglade, men vil lære mere. Så du må absolutt ikke være løpefantast for å delta, det gis et variert treningstilbud. Vi er glade for samarbeidet og Ingrid møter du på reiser til Kypros i april og Alicante i oktober.

Geir Andersen er gutten fra Tønsberg som la Peru for sine føtter (den kjærligheten)!  Geir er vår mann i Peru som gleder seg til å vise andre lands kvinner sitt nye hjemland. Han har god kunnskap om Peru og han deler oppgaven som vår leder og guide med sin lokalfødte kone Noemi, som nå snakker norsk flytende! De har flere uoppdagede perler å by på og er flink til å formidle og inspirere. Geir møter du på vår reise til  Peru.

Henriette Lien er utdannet danser, programleder, skuespiller og yoga lærer. En sann lidenskap! Henriette underviser i Vinyasa flow, bevegelser synkronisert med pusten. Henriette er også opptatt av den medisinske effekten av å praktisere yoga, som vil si hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen håndterer livets påkjenninger bedre. Henriette har nettopp debutert som forfatter med sin bok En Yogareise, en bok som har blitt meget godt mottatt og etterspurt.  I 2018 reiser Henriette til Agadir/Marokko, Mallorca og Maldivene. Alle steder på M i år? I 2019 blir det Senegal og Kroatia + + 

Anette Aarsland er Norges mest profilerte pusteveileder og innehaver av firmaet Pusteteknikk AS. Hun kom i mars 2014 ut med boka "PUSTEN - Hvordan puste deg trygg, sunn og avslappet". I tillegg er hun opphavskvinnen til Pustekorene som arrangeres i flere norske byer. Øvelsene Anette tilbyr er svært enkle og kan brukes som effektive stressmestringsverktøy. Ved å delta på hennes reise med fokus på pusteteknikk får du mer energi, bedre hukommelse, mindre spenninger i kroppen, bedre søvn, lavere blodtrykk og sterkere immunforsvar. Dermed ikke noe å lure på - ALLE må med til Assisi på kloster og pusteferie i juli.  

Gunvor Guttormsen: Vår kunnskapsrike norske turguide og ekspert i Spania. Født i Norge, men nå bosatt fast i Sevilla og jobber innen turisme. Gunvor er vår turleder for pilegrimsreisen til Santiago de Compostela i september og kombinert rundreise og fotturer i Andalucia i oktober.     

Jasmin Haraldsen er treningsleder som sverger til å bruke kroppen selv som motvekt. Det passer best for damer som vil ha voksen styrketrening og herlig fellesskap! Jasmin har erfaring som treningsleder i over 30 år og har sitt eget stuido på Fornebu. Ernæring og kosthold er også noe som Jasmin er meget opptatt av og hun lager de lekreste retter av de enkleste ingredienser. Mange godt tips og råd deles på hennes reiser. Hun reiser til Tobago i januar 2018 og Mallorca både på våren og høsten. I november er det Tyrkia og vårt Gudinnehotell

Rebecca van Eck: Rebecca har selv kjent på hvordan det er å ha en kropp som ikke lystrer, og har brukt yoga som medisin for å få rygg og skuldre til å fungere i hverdagen. Slik ble hun introdusert for flere fordeler ved yoga, som det å lære å puste, slappe av og forbedre selvtilliten. Hun har sin yogautdannelse fra Goa, India og underviser i Vinyasa, yin, hatha og restorativ yoga. Rebecca brenner for økoturisme som er en form for turisme der målet er at det ikke skal bli noen negativ påvirkning på naturen eller kulturen på stedet en reiser til. Derfor velger Rebecca ofte selv ut hoteller og samarbeidspartnere til sine reiser, og sørger for at vi skaper positive ringvirkninger i lokalsamfunnet dit vi reiser. I år skal Rebecca delta på våre reiser til Thailand, Kroatia, Tromsø og Goa, India. Hun underviser også i afrodans, pilates og aquamoves.     

Paula Vivre: Hotelldirektør, guide og meget lokalkjent vandringsleder i Val di Fiemme. Hun er fastboende her, snakker engelsk og italiensk men snart også norsk siden hun har så mange norske kunder på sitt hotell. Du møter henne i august på vår vandringsreise.

Trine Berg er yogalærer, forfatter og rawfood-kokk, og kanskje en av Norges mest kjente livsstils veileder. Trine har erfaring med kosthold, meditasjon og yoga i snart 20 år, og har gitt ut flere helse- og livsstils bøker som inneholder blant annet bestselgeren «Supermat» og hennes siste bok, «Rawfood». Trine er kjent for å spre det ”glade budskap” om hvordan du vitaliserer deg med en sunn livsstil uten en streng pekefinger, men basert på glede og lyst! Du møter Trine på vår langweekend til Alicante i mars og november.

Anne-Siv Aasen er vår leder som tilbyr yoga reiser direkte fra Stavanger. Hun underviser yoga i alt fra barselyoga, yoga for rygg, restorative/rolig yoga, vinyasa, klassisk yoga til senior yoga 60 +. All undervisning foregår på norsk. Yoga i kombinasjon med reiser er mitt paradis forteller Anne Siv, og gleder seg til å dele en uforglemmelig yoga- og opplevelsesreise med deg. Kom som du er. Dette er yoga for deg og bare deg - for å være god med deg selv. Hennes yoga passer for alle uansett treningsnivå og erfaring. Du møter Anne Siv på vår reise som går direkte fra Stavanger til Alicante i mars samt oktober og Bali i november. I tillegg er hun leder for yoga weekend til Nythun i Valdres i september.

Signe Rosland Jensen er egentlig økonomileder, men har en «hobby» hun elsker; å arrangere og lede reiser. En av hennes store lidenskaper er vandreturer til forskjellige steder i Europa, men hun vender alltid tilbake til Madeira som sin favoritt-vandre-destinasjon. En annen favorittdestinasjon henger helt klart sammen med hennes andre store lidenskap - snorkling; Mauritius har også blitt en stor favoritt. Signe har konkludert med at det er noe helt spesielt med øyer som begynner på M. Du møter henne på Mauritius reisen og Madeira både i 2018 og 2019.

Inga Maria Beddar er vår frilufts jente fra Pasvikdalen i Finland med en forkjærlighet for naturelementene. Hun fant sin dharma etter en lengre sykdomsperiode i 2011, og har siden den gang vært gjennom flere studier, workshops og kurs. Inga underviser i barneyoga, vinyasa flow yoga, yin-yoga, terapeutisk yoga og meditasjon. Hun har i dag eget yogastudio i Drammen. Hennes hjerte banker for å formidle autentisk yoga og hennes stil er en overraskende blanding av styrke, lekenhet, humor og ydmykhet. Hennes timer er kjent for å være utforskende, nysgjerrig, kompleks og fylt med deilige søte kryddermikser som tidvis er krevende og utfordrende, men likevel deilig befriende på vann og på land. Inga underviser på norsk og du møter henne vår og høst i Kroatia på yoga/SUPyoga, Nythun i Valdres og i Goa India.

Elisabeth Eriksen er en ekte fjellgeit og elsker alle destinasjoner der det finnes fjell! Der det finnes mulighet for å være aktiv på reise, der finner du Elisabeth. Hun driver reisebloggen GlobetrotterElisa (www.globetrotterelisa.com) og er derfor ofte på farten rundt omkring i verden. Elisabeth har lagt sin elsk på Balkan som feriedestinasjon og hun gleder seg derfor ekstra mye til å ta deg med på denne fjellvandringen langs kysten av Montenegro i høst. 

Nora Slinning er vår vandringsglade og sosiale leder. Nora har jobbet i helse vesenet og er opptatt av aktivitet og fellesskap i hverdagen samt å bli kjent med og møte lokale venner på sine mange reiser. Nora bidrar med sin lokale kunnskap og forslag til felles aktiviteter både til Montenegro i juli og Dubrovnik i oktober.

Renata Abramac-Lundstrøm er opprinnelig fra Kroatia men gift og bosatt i Norge i de siste 15 år. Hun er utdannet lærer i historie ved Universitetet i Split og har norsk mastergrad i historie. Renata elsker to land – Norge og Kroatia og hennes største drøm er å kombinere dette i en opplevelsesreise for norske damer. Hun tilbyr unike opplevelser i Kroatia gjennom guidede og tematiske gruppeturer som er basert på lokale ressurser som historie, mennesker, kultur, tradisjon, natur og gastronomi. I september reiser vi til Trogir med Renata – vi ser frem til dette.

Wenche Lia Spidsberg er vår tur/sykkelleder. Wenche er en fjellglad voksen jente med store interesser for alt som har med "uteliv" å gjøre. Livet er best ute, fjellturer, sykkel, ski, padling mm. Wenche brenner for at andre skal få oppleve gleden av aktiviteter utendørs. Til det er sykkel er et fantastisk fremkomstmiddel – vi får sett mye, trent og får påfyll for kropp og sjel! Hun gleder seg til opplevelsesrike sykkelturer sammen med deg. Og de reisene går i år til nord Thailand og Gardasjøen.

Ingrid Selmer er yogainstruktør. Hennes undervisning er dynamisk med morgenøkter for å vekke kroppen, pusteøvelser og meditasjon i naturskjønne omgivelser, og ekte soloppgangs-yoga. Ingrid gir også øvelser i yin yoga; en rolig yoga hvor vi holder hver yogastilling i flere minutter, kun sittende eller i liggende stilling. Samtidig som du får deilige eterisk olje som har ulike funksjoner som å hjelpe for å roe ned, oppløftende, oppfriskende, motvirker hodepine, kjærlighet til seg selv. Ingrid gleder seg til å dele sin yogapraksis med mange. I år møter du henne på Sardinia i juli.

Charlotte Ehde-Eliassen er gründer og sjefs-Jomfru og den som startet Jomfrureiser. Reiser er hennes jobb og hobby. Sosialt engasjert og ivrer for kombinasjonen med fellesskap, glede og aktivitet. Egentlig vet vi aldri hvor du møter henne, hun kan dukke opp litt her og der og hun elsker cruise! Alder er kun et heldig tall er hun et godt bevis på og et klart bevis på at daglig trening/bevegelse gir energi. Charlotte skal på Jomfruweekend og Jomfrutreff i Nord, ++?