Skip to main content

Thailand, Ao Nang - Treningsreise med sol, strand og utflukter

Dato: 19 februar - 2 mars 2019
Pris: 23 500,-
Inkludert:
 • Direkte fly med Norwegian Oslo - Krabi
 • Transfer
 • 11 netter i delt dobbeltrom
 • Frokost hverdag
 • 5 middager
 • Trening med Christin Kalve
 • 2 treningsøkter om dagen
Reisedagar: 12
Bestill reise

Bli med til Smilets land, med inspirerende og utfordrende treningsøkter

Dette er reisen er for deg som ønsker en helt annerledes inspirasjon og motivasjon til å ha fokus på livskvalitet, glede og energi, samt få mer kunnskap om trening og bedre livsstil. Christin holder to treningsøkter hver dag, med unntak av de dagene vi er på spennende utflukter. Mellom treningsøktene er det fritid til å gjøre hva du vil, enten du vil gå på stranden, lese en bok, dra på shopping, oppleve kultur, bestille en spa-behandling, ta en privat treningstime eller gjøre noe annet du kunne tenke deg. Uansett vil Christin være tilstede og hjelpe til slik at du får det slik du vil ha det!

Ao Nang

Ca to mil fra Krabi i sør Thailand, ligger en liten landsby kalt Ao Nang. Det er et fargerikt mylder av butikker, skreddere, thairestauranter og markedsboder på den lange gaten langs stranden. Ao Nang er en langstrakt bukt med en smal sandstrand. Her ligger mang en longtailbåt å venter for å kunne ta deg med til en skjermet øde strand i nærheten. For bare noen få thailandske baht kan du komme til verdens fineste strand, Ao Phra Nang ifølge Sunday Times.

Vi bor på Ao Nang Villa Resort

Ao Nang Villa Resort ligger sentralt i Ao Nang, med bare er en liten gangvei ned til Ao Nang stranden. Hotellet har to bassengområder hvor en av de har en nedsenket bassengbar. På hotellet finner du frisør, 2 restauranter, treningsrom og spa med mulighet for forskjellige behandlinger og massasje. I restauranten kan dere kose dere med musikkunderholdning hver kveld. De lyse store rommene har både vannkoker, hårføner, wifi, minibar og aircondition.
Her er det mulig å bestille havutsikt som et tillegg i prisen!
Tillegg for havutsikt i delt dobbeltrom: 605,-
Tillegg for enkeltrom: 7000,-
Tillegg for enkeltrom med havutsikt: 8195,-

Om Christin Kalve:

Christin Kalve er en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin har jobbet som instruktør i 29 år, og er en meget erfaren dame. Hun gir deg varierte, inspirerende og utfordrende treningsøkter. Du får råd om mye mer livskvalitet, gleder og muligheter som er styrt av tanker, energi og de valgene man velger å ta. Det er aldri en helt lik treningsøkt, det kommer alltid overraskelser på ulike plan. Kom og la deg inspirere, test dine grenser og nyt deg gjennom en deilig og annerledes treningsuke. Passer for alle aldre.

Det er overhode ingen krav til fysisk god form. ALLE treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Christin tilrettelegger individuelt, og vi tipper du vil bli begeistret! Du velger selv hvor mye du ønsker å delta på, og hvor mye du ønsker å ta deg ut. Velkommen til en ferie med fullt fokus på deg selv. Dette er din reise - nyt den til det fulle!

Mulige utflukter:

Kun en dagsutflukt unna ligger også den kjente øya James Bond øya, kjent fra filmen «Mannen med den gylne pistol».
Tar du båten til Phnah Nga- bukten finner du høye, smale jungeløyer og grotter.
Nasjonalparken Khao Phanom Bencha er en regnskog du fint kan bruke tid på for å rusle rundt.
Ønsker du å dykke kan du ta en båt til de mest kjente dykkerstedene Anemone Reef eller Shark point.
De kjente Phi Phi-øyene går det direkte båter til.

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
19/02Oslo GardermoenThailand, Krabi - Trenings reise med Christin
Leder: Christin Kalve
Mer enn 823 500,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo