Spania - Livsstil og treningsreise med Camilla Lorentzen!

Dato: 10 - 17 oktober 2017
Pris: 12 790,-

HØYDEPUNKTER:

  • Trening og livsstils inspirasjon med Camilla
  • Stranden vi bor på
  • Vakker natur i nærområde
  • Barcelona by og sykkelturen der
  • Spansk middelhavskost

Instruktør med på reisen: Camilla Lorentzen  Se blogg: http://www.fitnok.no/

Reismålet

Castelldefels er en koselig by og forstad til Barcelona,  som ligger i hjertet av Costa del Garraf, mellom det fjellrike landskapet i massivet av nasjonalparken Garraf og Middelhavet  Her finner du blant annet mer enn fem kilometer med langstragte strender kun 25 minutter fra Barcelona sentrum. Denne gode beliggenhet gjør det til et attraktivt reisemål og ett flott sted for oss å trene både i hotellets hager, på stranden eller i naturen rundt. På stranden kan du nyte strandliv, sandvolleyball, vannsport, padling osv. og byen var med å arrangere sommer OL i 1992. Her finner du ogstå byliv med shopping, trendy restauranter, cafeer, vakre kirker osv. Området har gode reakreasjonsforhold for eksempel fotturer langs strandpromenaden,i byparkene eller i den nærliggende Garraf Natural Park med bvakker natur, dyreliv og fjell. De gode temperaturer på kysten av Barcelona gjør byen til en populær badeby med muligheter for en aktiv ferie.

Vi har booket et avslappende strandhotell 4* så her blir det variert trening med Camilla Lorentzen. Vi har inkludert en sykkeltur i Barcelona  hvor du besøker noen av de kjente attarksjonene. Siden det er lett å komme seg til inn Barcelona med tog fra vår destinasjon (ca 25 minutter) så er det store muligheter for flere turer inn til Barcelona om man ønsker det i løpet av denne reisen. Barcelona anbefales på det sterkerste med supre shoppingmuligheter, unik arkitektur, tapas restauranter, koselige bakgater osv! Et must!!

Camilla Loretzen og hennes treningsbakgrunn

Camilla jobber som personlig trener, webcoach og driver siden fitnok.no. Hun er utdannet som personlig trener gjennom AFPT og brenner for å gjøre trening og helse tilgjengelig og oppnåelig for alle. Camilla er kjent for sin emneknagg "fitnok", som viser til at vi alle er mer enn gode nok slik som vi er og at trening og et balansert kosthold er noe alle kan få til - uansett nivå og forutsetninger!  På Camillas reiser vil du oppleve treningsglede, mestring og en fantastisk teamspirit gjennom tilrettelagte treningsøkter, inspirerende foredrag og mye sosialt samvær! Les mer om Camilla på bloggen hennes www.fitnok.no

Treningsprogrammet

Dato

FORMIDDAG

ETTERMIDDAG

14.9

Flyavgang fra Oslo kl 09:00

Ankomst Barcelona 12:20

Transfer til Castelldefels til hotell og innsjekk

15.9

Bli kjent bootcamp

Styrketrening med strikk og kroppsvekt

Foredrag Livsstilsendring del 1

16.9

HIIT(High intensity training): styrke og kondisjon

Mobilitet og kjerne

17.9

AMRAP og styrke

Trening med miniband

18.9

FRIDAG

FRIDAG

19.9

Avspenning og mobilitet

Livsstilsendring del 2 kosthold og trening

Styrke med strikk

20.9

Morgenintervaller på stranden

Lek deg i form(kondisjon og styrke)

21.9

Bootcamp GIRLPOWER

Flyavgang fra Barcelona kl 13:05 og lander i OSLO ca 16:30

 

Sykkel sightseeing i Barcelona: Vi tar buss inn til Barcelona hvor dere starter en sykkeltur for å bli bedre kjent med Barcelonas mange spennende attraksjoner og monumenter.Med engelsk talende guide og varighet på ca. 2-3 timer sykler dere i det gotiske kvarteret, langs barceloneta stranden, i Ciutadella parken, i Born distriktet..

Vi bor godt på strandhotellet hotel Playafels 4*:  http://en.hotelplayafels.com/   Fasiliteter på hotellet: Strand, svømmebasseng, grønne hager, 24 -timers resepsjon, gratis wifi på hele hotellet, business senter, restaurant og bar, sykkelleie, vaskeri    På rommene: moderne innredning, air condition, safe, tv, fullt utstyrt bad med hårføner ++, minibar

Pris: Kr 12 750- i delt rom   Enkeltrom tillegg: Kr 2 400

Dato: 10 - 17 oktober 2017
Pris: 12 790,-
Inkludert i reisen
-Flyreise Oslo - Barcelona t/r
-7 netter på strandhotell
-Frokost på hotellet
-3 middag på restaurant
-Daglig trening med Camilla Lorentzen
-En sykkel-sightseeing i Barcelona by
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
10/10Oslo Spania - Livsstil og treningsreise med Camilla LorentzenMer enn 812 790,-Bestill