Singapore og Bintan - 3 i 1 reise.

Dato: 16 - 22 oktober 2017
Pris: 15 200,-

- Arkitektonisk fantasiby
- Østens matmekka
- Shopping-eldorado
- Tropisk klima og natur

Last ned program

3 i 1 – alt på ett brett!

Det er ikke rart at Singapore ble kåret til det «hotteste» reisemålet i fjor. Sammen med et luksusopphold på et eksklusivt strandhotell tvers over sundet på øya Bintan i Indonesia, får du en "kinderegg-reise"; Storby, shopping og solferie. Selvfølgelig er det et stykke å reise, men ta med en god bok, nettbrettet ditt eller se på en av de mange filmene eller underholdningen på skjermen på setet foran deg. Maten og serveringen er førsteklasses, slik at du kan lene deg godt tilbake i setet og lukke øynene, mens vi suser gjennom natten mot eventyret i øst! I tillegg til noen herlige dager i Singapore skal vi dra rett over sundet med hurtigbåt og kommer da til ferieparadiset Bintan. Her bor vi to netter og bare digger strand og ferielivet. Blir du med? 

Singapore – et arkitektonisk under 

Det er nesten vanskelig å beskrive denne utrolige byen, hvor fremtiden allerede er på plass med sine futuristiske byggverk og fortiden finnes rundt neste hjørne. Vi nevner i fleng - landemerket Marina Bay Hotel, Singapore Flyer, et pariserhjul som gir deg utsikt til elven og Robertson Quai med Chinatown i sør og Little India i nord. Herfra får du også fullt utsyn til de mange moderne byggene ned mot havnen og til skyskraperne i Finansdistriktet.

Orchard Road i Singapore og Raffles hotel

I sentrum ligger Orchard Road med luksushotell, butikker, kjøpesentre og restauranter. Som en av verdens gastronomiske hovedsteder, er det heller ikke mangler på mattilbud. Vi skal selvsagt besøke Robertson Quay og et Hawker-center – og selvfølgelig nyte en Singapore sling eller to. Bli med på spennende opplevelser! Byen er også full av grønne lunger. VI anbefaler et besøk i botanisk hage med et tusentall orkideer, dyr og ikke minst et rikt utvalg av fugler. Et annet spesielt sted er Sentosa-halvøya, hit reiser man med taubane fra fastlandet Singapore. Et rent eventyrland!

Bintan Island – et tropisk øyparadis

Øya ligger i Indonesia. Dit kommer vi med en moderne hurtiggående ferge fra Singapore. Turen er en forfriskende opplevelse i seg selv. Her bor vi på lekre Nirwana Resort Hotel. Hotellet ligger ved stranden og innbyr til å nyte livet ved bassenget eller på stranden i nydelige tropiske omgivelser. Tid til egen pleie, sol og bad, strandferie eller bare nytelse. Den siste ettermiddagen tar vi båt, retur til flyplassen og hopper på vårt fly tilbake til Norge. 

 

Dato: 16 - 22 oktober 2017
Pris: 15 200,-
Inkludert i reisen
· Fly Oslo - Singapore t/r med et flybytte under veis
· Transfer t/r flyplassene - hotellene
· 2 netter i Singapore
· 2 netter i Bintan
· Frokost hver dag, 1 lunsj, 1 middag
· Ferge t/r Bintan
· Sightseeing i Singapore
· Engelsktalende lokale guider
· Charlotte Ehde-Eliassen er med som turleder fra Norge
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
16/10Oslo GardermoenSingapore og Bintan 515 200,-Bestill