Marrakesh, Marokko - Yoga, ørkenliv, Atlasfjell og eksotisk byliv i Marrakech

Dato: 18 - 25 november 2017
Pris: 15 600,-

Høydepunkt

  • Markedsplassen i Marakech
  • Overnatting i ørken camp
  • Lær om arganoljen
  • Zen energy trening i Sahara
  • Ri på dromedar i ørkenen


Dato november:  18.-25.november

Bli med på et Marokkansk eventyr. Denne reisen kombinerer kultur, velvære og opplevelser du aldri kommer til å glemme. Marrakech byr på shopping, yrende liv og mystikk, og selve rundreisen er en opplevelse i seg selv med fascinerende landskap med fjell, daler, oaser og ørken. Fullspekket av opplevelser, mystikk, glede og fellesskap!

Kvalitetssikret program: Etter 5 år med reiser til Marokko, er tiden inne for en ny tur! Vi har laget en ny og spennende rundreise i Marokko, med en fin kombinasjon av opplevelser. Vil du kjenne deg levende? Er du klar for nye og spennende opplevelser? Hvis ja, så inviterer vi deg med på en eksotisk rundreise i fortryllende Marokko. Vi flyr med Norwegian til Marrakech, og derfra reiser vi i 4x4 over Atlasfjellene og til Erg Chebbi sanddynene ved Merzouga. Her bor vi en natt i "Luxus telt" utstyrt med bad, dusj og toalett. Vi overnatter også to netter på et lekkert hotell i ørkenen. Opplevelsene står i kø på denne reisen, og du kan nyte trygge og fine omgivelser, med Iris som lokalkjent reiseleder.

Kort dag-for-dag program:

Dag 1 - Ankomst Marrakech Overnatte på Riad Salam eller tilsvarende hotell
Dag 2 - Atlasfjellene, Ouarzazate, Ait Ben haddou, Dadas. Overnatte på hotel Xaluca
Dag 3 - Dades - Erg Chebbi i Sahara - overnatte i ørkencamp
Dag 4 - Erg chebbi i sahara - overnatte på ørkenhotell Auberge du Sud  
Dag 5 - Erg chebbi i Sahara - overnatte på ørkenhotell
Dag 6 - Reiser til Marrakech og overnatter på Riad Salam eller tilsvarende hotell
Dag 7 - Marrakech
Dag 8 - Marrakech / hjemreise

LES PROGRAM FOR FEBRUAR HER     

Detaljert pakkeliste her
Innreiseinfo Marokko her

Mer om reisens program

Vi flyr med Norwegian til Marrakech, og sjekker inn på vårt lekre hotell/riad.Vi bor gjerne på Riad Salam, eller et tilsvarende hotell i Marrakech. Etter en magisk kveld på markedsplassen i Marrakech, starter vi vår rundreise tidlig neste morgen. Fra Marrakech kjører vi over Atlasfjellene via Tizi’n Tichka-passasjen på 2260 m. Her er det mektige fjell, frodige daler og kamuflerte berberlandsbyer så langt øyet kan se. Vi stopper i et arganolje cooperativ og blir introdusert til arganoljen, som er Marokkos flytende gull, og en fantastisk olje. Deretter ankommer vi ørkenbyen Ouarzazate, Marokkos svar på Hollywood der filmer som Troja, Prince of Persia og Game of Thrones har blitt spilt inn. Her blir det besøk i den Unesco fredede borgen Kasbah Ait Ben Haddou.
Vi fortsetter turen gjennom den fascinerende Dades Valley og Boumalne Dades, og etter en lang dag med flotte opplevelser ovnernatter vi på luksuriøse Xaluca dades hotell med spa/hammam og utendørs svømmebasseng. Neste dag kjører vi videre mot Merzouga, vår nye destinasjon i Sahara. Ved Erg Chebbi sanddynene står dromedarene og venter på oss, og vi rir inn i Sahara under solnedgang. Mer magisk blir det ikke! I Sahara bor vi 1 natt i "luksus camp", telt utsyrt med toalett, vask og dusj. Deretter bor vi 2 netter på det eksotiske ørkenhotellet Auberge du Sud hotel.
I Sahara har vi morgentrening med zen energy yoga, og på ettermiddagene trener vi magedans og yin yoga avspenning. Det blir også muligheter for gåturer og sandborad på sanddynene. Soloppgangen, solnedgangen, stjernehimmelen og leirbålet gjør turen unik, og vi vet det er en reise som byr på flotte opplevelser og minner for livet!

Iris har vært reiseleder i Marokko for Jomfrureiser siden 2012, med bred erfaring og kunnskap over landet. Les mer om Iris på hennes hjemmesider www.gladenomade.no og www.irissofia.com

Pris: Kr 15 600,-  Enkeltrom tillegg for 3 netter i Marrakech + 1 natt på vei til ørkenen: kr 900,-    (de resterende netter er i ørkenen og kun mulig med delt rom)

Ikke inkludert:
- Guidet tur i Marrakech
- Inngangsbilletter til severdigheter
- Drikke
- Lunsj avreisedagen
- Tips i Marokkko
- Eget forbruk

Denne reisen er fullspekket av kultur, opplevelser, moro og samhold. Marokko er et godt og trygt land å feriere i, og norske, lokalkjente Iris leder reisen som instruktør og reiseleder. Velkommen på eventyr!

Iris sine hjemmesider:. www.gladenomade.no og www.irissofia.co

Dette sier de som har vært på reise:

"Tusen takk for en "uber alles" superflott uke i Sahara og Marakech. Magedansen ga virkelig mersmak og det samme med ritene. 

Du er virkelig en inspirerende person Iris, og håper at jeg får være med på tur med deg en annen gang også :) Lililililililil !!! :) Renate"

"Dette er en spennende og variert tur, med mange fine opplevelser.Jeg har vært med på denne turen to ganger og jeg blir gjerne med igjen og det er spesielt dagene i Sahara ørkenen som frister.Det er så annerledes og helt spesielt med sanddynene så langt øyet rekker og det er helt stille der ute.
Det er som ett eventyr og på kveldene er det tett i tett med stjerner som lyser opp der vi sitter rundt bålet med trommer og sang.

Du kan virkelig slappe helt av og glemme omverdenen litt.(mulighet for å lade opp mobilen også om du må følge med på hva som skjer i verden utenfor)
Nydelig mat får vi og god oppvartning av de som jobber i campen og Iris Sofia er med som turleder og hun er alltid blid og hyggelig.Hun er jo magedanser og hun lærer oss litt magedans i ørkenen og en tur med dromedar er også noe som må oppleves.

Turen over Atlasfjellene er også en opplevelse i seg selv med flott natur og majestetiske fjell og vi har flere stopp underveis og det er mulighet for å kjøpe fine tepper som du kan prute på.Turen avsluttes med ett par dager i Marrakech med shopping og spa behandlinger.
Kontrasten er stor fra fredelige og stille Sahara til det pulserende livet i Marrakech.
En av de flotteste turene jeg har vært med på, og som jeg vil anbefale. Hilsen fra Anne Berit Aunevik​
"

 
 
Dato: 18 - 25 november 2017
Pris: 15 600,-
Inkludert i reisen
● Flyreise Oslo - Marrakech t/r
● 1 x transfer i minibuss t/r flyplass
● 4 netter på 4* hoteller/riad i Marrakech og Boumalen Dades
● 2 netter på ørkenhotell og 1 natt i luksus camp i sahara
● Helpensjon F, L, M. lunsj(minus 1 lunsj og 1 middag i Marrakech)
● Guidet tur dag 1 på plassen Jemaa el fnaa i Marrakech
● Rundreise Marrakech - Sahara i comfortable 4x4 Toyota landcruisere
● Engelsktalende sjåfører / guider
● Inngang og guidet tur i Unesco-fredede Ait Ben Haddou borgen
● Dromedar-tur og førere
● Lokal folklore og underholdning i sahara
● (Nyttårsmiddag og nyttårsfest på nyttårsreisen)
● Magedanskurs og Zen Energy med Iris
● Iris som norsk lokalkjent reiseleder
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
18/11OsloMarokko - Yoga, ørkenliv, atlasfjell og eksotisk byliv i MarrakechFullbooket, venteliste15 600,-Book på venteliste