Mallorca - Yoga med Henriette Lien

Dato: 9 - 14 juni 2017
Pris: 14 900,-
  • Stranden på hotellet 
  • Yoga med Henriette
  • Palma by
  • Havutsikten
     

Dato: 9.-14.juni 2017

Mallorca har alt for en herlig ferie - turkisblått hav, slott og katedraler, høye furuskoger, bratte klipper, lange sandstrender, mote, design, og en liten dose jetset. Vi skal bo på Bonsol hotel 4* i Illetas Dette er avslappende som er ideelt for yoga, ro og avslapping. Beliggende ved havet en med fantastisk panoramautsikt over Middelhavet mens du utfører utendørs yoga eller fra balkongen på rommet.  Til hovedstaden Palma de Mallorca er det kun ca 20 minutter og kan nås med buss eller taxi, dersom du ønsker å oppleve litt kultur eller shopping. Palma er en vakker by med utallige butikker, cafeer og restauranter og er verdt turen.

Henriette Lien har lang erfaring som profesjonell danser i inn- og utland, skuespiller og programleder i TV og radio. Hun har praktisert Ashtangayoga i 13 år og er nå sertifisert yogainstruktør.
Hun underviser i VINYASA FLOW også kalt FLYTYOGA. Det legges vekt på bevegelse synkronisert med pust og asaene/posisjoner som settes sammen og blir nesten som små korte dansesekvenser, noe alle klarer! Klassene har ofte et tema, som gir en fin variasjon i øvelsene.Etter noen yogatimer vil du kjenne at du utvikler smidighet, styrke og en indre ro av å praktisere yoga regelmessig. Du vil også kjenne at yoga kan hjelpe deg til å håndtere en ellers hektisk hverdag. Henriette er også opptatt av den medisinske effekten av å praktisere yoga. Hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen håndterer livets påkjenninger bedre.

”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg ro i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg en nødvendighet for å føle meg hel.” Henriette

Program:

Morgen:  90 min med Vinyasa flow (med forskjellig tema)    Ettermiddag: Yin/stretch/meditativ praksis  (NB!Små endringer i programmet kan forekomme)

Inkludert : Fly t/r Oslo - Palma, Transfer t/r flyplassen, 5 netter i delt dobbeltrom på bonsol hotel, halvpensjon,  2 daglige yogatreninger med Henriette, Sosialt og hyggelig fellesskap med andre yoga interesserte jenter

Pris: Kr 14 400,- Enkeltrom tillegg: Kr 1 700,-

Dato: 9 - 14 juni 2017
Pris: 14 900,-
Inkludert i reisen
Flyreise t/r, skatter & avgifter, transfer, 5 netter i delt rom på Bonsol, halvpensjon på hotellet, 2 daglige yogatreninger med Henriette.

Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
09/06Oslo Mallorca - Yoga med Henriette Lien 314 900,-Bestill