Skip to main content

Spania, Mallorca - Yoga, egenutvikling & refleksjoner

Dato: 26 - 31 mars 2019
Pris: 11 950,-
Inkludert:
 • Flyreise med direkte fly t/r Oslo - Palma
 • Bagasje
 • Transfer t/r flyplass- hotell
 • 5 netter i delt rom på Maritim Galatzo Hotel
 • 2 treningsledere fra Norge
 • Flere daglige treningsøkter
 • Fellesskap med andre damer
 • Medlem av Reisegarantifondet
Reisedagar: 6
Bestill reise

Velkommen på 5 herlige dager på Mallorca med fokus på DEG!

Vil du gi deg selv en annerledes start på våren? Rense opp etter en lang vinter. Kjenne at det kribler litt i kroppen og vekke alt til liv igjen? Praktisere yoga i vakre omgivelser, meditere og dykke litt dypere i deg selv? Vi vil gi deg en detox, åpne opp og skape balanse slik at du kan møte våren med ekstra glød. Opplevelsene vil vare og påvirke livet ditt også lenge etter endt reise. Ved hjemreise har du flere nyttige verktøy i bagasjen. Du vil kjenne deg roligere, mer balansert og vital. Kanskje inspirert til å leve livet ditt fullt ut. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til “More than a retreat, this is your journey & maybe you will find your purpose “

Her bor vi - Maritim Galatzo Hotel

Vi skal bo på stilige Maritim Galatzo Hotel, ved Costa de la Calma. Fra hotellet er det flott utsikt over Middelhavet, og området i og rundt hotellet er perfekt for yogaøvelser. På hotellet har de en førsteklasses gourmetrestaurant, et flott spaområde og treningsrom. Rommene er moderne og delikat innredet. Hotellet ligger ca. 30 minutter fra flyplassen, 15 km fra Palma sentrum og kun 5 km fra Magaluf og Palmanova. Det er ca 2 km og rundt 20 minutter gangavstand fra hotellet til stranden. Der er fine stier til å gå og løpe på. I Paguera er det butikker, kafeer, barer og uteliv. Hotellet har to restauranter. Link til hotellet finner du her.

Våre 2 ledere; Johanna Fredriksson og Monica Tefke

Johanna og Monica har begge 25 års erfaring innenfor trening, yoga, undervisning og lederskap. De ønsker å dele hvordan en jevnlig yogapraksis med pusten som viktigste verktøy gir økt ro, et større spillerom, bedrer mental og kroppslig helse med økt indre balanse. Hvordan en liten endring med økt tilstedeværelse i det ellers hektiske livet kan gjøre underverker
Johanna og Monica er begge trente i å «lese» og dermed bevare deltakerne de underviser. De kjenner hverandre godt, er samkjørte og utfyller hverandre. De ønsker sammen å gjøre en forskjell for det enkelte. Videre kunne bidra til endring uavhengig av alder, nivå eller ståsted. De vil gjøre sitt for å skape trygge omgivelser og vil stødig holde «plassen» for deg uansett hva som kan komme opp når vi dykker litt dypere. De åpner opp for at du får mulighet for å ta inn det som resonerer med deg og din erfaringsbakgrunn og at du skal få stå i egen prosess. Sammen med deg vil vi bidra til økt grad av forankring og tilstedeværelse samt personlig vekst, selvinnsikt som følge av økt bevissthet

Skal vi sammen skape ringer i vann? Velkommen til herlige opplevelser, masser av sprudlende hjertevarme, ny kunnskap og en reise som vil vare og påvirke livet ditt lenge etter endt reise. Sammen vil vi praktisere yoga, puste, lære, le, vokse og utvikle oss. Gjett om vi gleder oss til å møte deg!

Monica bærer med seg en barnlig nysgjerrighet og ydmykhet i alle mellommenneskelige møter, i prosesser innad i seg selv og til det det rundt. Monica har praktisert yoga siden 2006. I fjor tilbrakte hun en måned på Aruba hvor hun ble den første norske læreren med training under Yoga_girl. Monica praktiserer, underviser og lever som Rachel, fra hjertet. Monica har også en bakgrunn i dans med hovedvekt i de latinske stilarter og er utdannet coach og pedagog.

Johanna har praktisert yoga siden 2005, og er i dag RYT200 Foundational Ashtanga Vinyasa Yoga-instruktør, sertifisert innenfor YinYoga og Mindful Restorative Yoga, AntiGravity og mange 10 talls forskjellige treningskosensepter. Johanna har vært Nordisk Gruppetrening Sjef for ELIXIA Nordic, og vært ansvarlig for utviklingen av samtlige gruppetreningskonseptene i Norden. I tillegg er hun sertifisert innenfor NLP Ledership Practitioner.

Fokusområder under reisen

- Yoga, bevegelser, pust, stillhet, hvile og restitusjon
- Fokus på dine ressurser
- Skape nye perspektiver - se mulighetene som allerede ligger rundt din livsverden
- Berike livet ditt – skape minner
- Vekke gudinnen i deg
- Inspirere deg til å leve ut din sannhet
- Gi deg rom til å puste dypere - Kanskje har du allerede svarene eksisterende i deg

Hvem passer reisen for?

Denne reisen passer for alle uansett alder, alene eller flere, ståsted eller erfaring. Monica og Johanna vil tilpasse slik at du kjenner deg møtt, uavhengig av om du er en erfaren yogautøver eller kanskje aldri har forsøkt tidligere. Kanskje kjenner du at det er på tide å roe litt ned? Gi deg selv plass? Være tilstede i eget liv? Kjenne på takknemlighet og egenkjærlighet? Slippe eventuelle spenninger eller bare gi deg selv egentid og ekstra påfyll? Puste dypere og få kyndig veiledning? Kanskje du kjenner at du har lyst å oppleve noe lystbetont og kjenne noe ekte? Le, dele og skape med andre? Møte våren litt mer uthvilt og levende?

Reisen inkluderer:

• 2 yogaklasser daglig med variasjon fra det dynamiske til mer rolige og restorative former for yoga
• 2 lærere på alle økter med individualisering av praksis
• Workshop og samlinger
• Ledet meditasjon
• Mulighet for privattimer med Johanna & Monica mot en ekstra kostnad

Hver morgen deler vi en herlig praksis før vi spiser frokost sammen. Daglig gjennomføres ettermiddagsyoga. Samlinger og workshops vil ligge i mellom.
Detaljert program vil bli utarbeidet i detalj når avreise nærmer seg.
Velkommen og varm hilsen fra Johanna og Monica

Søk reise

Program

Tirsdag 26.Mars
19:10 Flyavgang  med direkte fly til Mallorca 
22:40 Ankomst til Palma og transfer til hotellet og sjekk inn


Onsdag 27.Mars
08:00-09:30 Morning Flow - Set your attention”
09:30 Frokost
11:00 - 13:00 Forelsning /WS  
16:30-18:00 YinYoga/ Slow Flow  
19:00 Middag
 
Torsdag 28.Mars
07:30-09:00 Pust, stillhet & Yoga 
09:00 Frokost
15:00 - 16:30 Forelsning /WS  
16:30 – 18:00 YinYoga 
19:00 Middag 
 
Fredag 29.Mars
08:00-09:30 Pust, stillhet & Yoga 
09:30 Frokost
11:00 - 12:30/13:00 Forelesning /WS  
16:30 -18:00 YinYoga / SlowFlow 
19:00 Middag 

Lørdag 30.Mars
07:30-08:00 Pust, stillhet & Yoga
08:00 Frokost 
15:00 - 16:30 Forelesning /WS  
16:30/17:00 -18:00 YinYoga /SlowFlow 
19:00 Middag 

Søndag 31. mars
07:30-08:00 Pust, stillhet & Yoga
08:00 Frokost
12:30 Transfer til flyplassen
15:50 Flyavgang fra Palma
19:25 Ankomst Oslo 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
26/03Oslo GardermoenSpania, Mallorca - Yoga, egenutvikling & refleksjonerMer enn 811 950,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo