Kypros, Protaras - trening, strandliv og motivasjonsuke med Christin Kalve  

Dato: 9 - 16 september 2017
Pris: 14 500,-

HØYDEPUNKTER:

  • Morgentimen Stretch & Relax
  • Kondisjonstrening
  • Styrketrening
  • Sol og brune ben
  • Motivasjonssamtaler
  • Kortere vinter
Last ned program

Forleng sommeren og bli med oss til en av de største øyene og sydligste i middelhavet på en forlokkende treningsferie som inneholder inspirerende aktiviteter og et herlig strandliv ved det azurblå havet. Denne motivasjonsuken med Christin vil gi deg masse ny positiv energi, styrke, spenst og kondisjon, i tillegg til masse glede og felleskap med andre jenter som også er innstilt på en hyggelig uke med tid til seg selv og eget velvære. Reisene med Christin har to treningsøkter nesten hver dag, på morgenen og ettermiddagen. Det er lagt opp til et variert og inspirerende program, så det er bare å glede seg til effektiv og energifull trening! Du trenger ikke tenke på om det er for nybegynnere eller viderekommene, øktene passer for alle nivåer. Mage, rumpe og lår, Bootcamp-rytmer, stretch & relax, styrke og kondisjonstreninger m.m. Med Christins trening vil du oppdage at du klarer mer enn du tror, og du vil antagelig ta et steg ut av din komfortsone som er der resultat og utvikling skjer!Christin er en ekspert på å tilrettelegge for hver enkelt, hun har evnen til å gi alle en helt spesiell og individuell god opplevelse på hver trening. Hvis rygg, knær eller skuldre skulle være litt «kranglete» er det ingen hindring her..Det er selvsagt også tid for strandliv og avslapning og du bestemmer selv tempo og hva du vil delta på. Målet er at du fyller opp energilageret med overskudd og glede man kan ta med hjem. Du får også muligheter for utflukter som sykkelturer m.m. (ikke inkludert i prisen)

Hvem passer denne reisen for? Alle! Treningsøktene er inspirerende og varierte og kan tilpasses den individuelle uansett form. Har du lyst på en reise som gir mer enn bare å ligge på stranden? En reise hvor du tar vare på kropp og sjel? En reise du blir motivert og hvor du har lov til å ha 100% fokus på deg selv? Christin vil inspirere deg til en sunnere og gladere hverdag med en kropp og sjel som er samstemt!

Treningsutstyr: Ta med en treningsstrikk med håndtak (Reebok), en fin notatbok, eget treningstøy og gode joggesko.

Beliggenhet: Protaras og Fig Tree Bay er det man kan kalle for den rolige naboen til Ayia Napa. Dette stedet kan tilby fine badestrender! I Protaras finnes egentlig alt det man ønsker og det er her hotellet vårt ligger. Området består av to småsteder, Pernera og Fig Tree Bay. Disse to stedene ligger med en relativt kort avstand fra hverandre (ca. 2 km.) ved kysten. I både Pernera og Fig Tree Bay finnes et godt utvalg i restauranter, barer og butikker.

Hotel Fasiliteter: Outdoor Swimming Pool, Indoor Pool, Table Tennis Spa and Gym Waterpark, 24 hour Reception, Laundry and Dry Cleaning Services, Doctor or Physician Upon Request, Animation Program, Secretarial Services, Foreign Exchange, Portier/Courier Service, Car Rental and Taxi Service.

Her en hilsen fra tidligere reisende:

"Christin har kjempekjekke treingstimer som paser for alle. Vi føler at vi er spesielle en og hver når vi er sammen med  henne - hun ser oss!  Hun vet ikke det beste hun skal gjøre og tar seg av oss alle. Jeg vil anbefalle alle å være med på hennes reiser - hvis du har anledning. Det er langt fra siste gang jeg er deltager. Håper vi sees?! " Hilsen Lise

Pris: Kr 14 500,-  Enkeltrom: Kr 4 500,-

Dato: 9 - 16 september 2017
Pris: 14 500,-
Inkludert i reisen
Flyreise direkte Oslo - Kypros, 7 netter på 4 * hotell, halvpensjon, transfer, trening med Christin
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
09/09Oslo Kypros - trening, strand og motivasjonsuke med Christin 614 500,-Bestill