Italia Gardasjøen - Sykkelferie ved Gardasjøen

Dato: 28 september - 5 oktober 2017
Pris: 14 900,-

Høydepunkter

  • 4 herlige sykkelutflukter 
  • Vandringsdag til Busatte 
  • Lunsj og vinsmaking på vinslott
  • Hotell rett ved sjøen i 7 netter
  • Magiske utsiktspunkter
  • Egen turleder fra Jomfrureiser
Last ned program

Italia, Gardasjøen - sykkelferie i vakre omgivelser

Sykkelnyhet for 2017 som mange har ventet på ! Vi tar deg med på en ukes sykkelferie ved vakre Gardasjøen. Gardasjøen (Lago di Garda) er Italias største innsjø og den ble ble utgravd i løpet av siste istid av isbreer i Alpene. Det er bratte fjellsider både på østsiden og vestsiden.I løpet av en ferie her blir du kjent med både den glittrende sjøen og byene som ligger rundt den.

Vi flyr direkte til Verona og videre reiser vi til en av innsjøens sjarmerende landsbyer Torbole som ligger like øst for Riva. I Torbole skal vi bo på et koselig 3* hotell rett ved havet med utgangspunkt for våre daglige utflukter hvor dyktige engelsktalende sykkelguider møter deg. I tillegg har vi med egen sosial leder fra Jomfrureiser!

Torbole var tidligere kun en liten fiskelandsby, og er nå en sjarmerende Italiensk landsby med yrende liv med kafeer, restauranter og butikker. Ved havnen kan du nyte en deilig middag i den rette atmosfære blant de fargerike små husene. Stranden er uplåklagelig og du du kan skue på vakre fjell som omringer stedet. Det er mange muligheter for aktiviteter her som for eks windsurfing, trekking, ridning, seiling - eller kanskje du vil som de fleste, bare slappe av på stranden etter dagens sykkeltur?

4 flotte sykkelutflukter og 1 fottur

VI har 4 dager med egene sykkelguider og våre sykkelturer er alle regnet som middels. Vi sykler fra 24 til 61 km pr dag. Vi skal utenfor de store veiene og sykle på veier og stier og kommer blant annet til et vakkert vannfall, gjennom olivenlunder, forbi mange vinstokker, vakre slott og innsjøer. Naturen er et rent eventyr! Se programmet for detaljert beskrivelse. Sykkelturene er laget for å passe alle som er glade i å sykle,og skulle du være sliten en dag så går det an å ta en pause og nyte sommer og sol. Siste dagen har vi lagt inn en vandringsdag til parken Busatte. Herfra har vi magisk utsikt over Gardasjøen. Etter ca 1,5 times vandring når vi Tempesta, her venter vår buss og så er det videre på vingårdsbesøk med lunsj og vinsmaking. Alt i alt er dette en herlig uke med mye fellesskap, glede og aktivitet! 

Syklene

Det er 22 gir på våre mountaingbikes - 2 gir foran og 11 bak. Vil du bruke dine egne sykkelsko så har de pedaler som byttes ut, gi oss beskjed ved påmelding. Du må ha med egen hjelm - påbudt på våre sykkelreiser. Det er ingen veske på sykkelen, men har du en fra før kan det lett festes foran. Alternativt er at du har lett dagstur ryggsekk. Helt nye og fine sykler av beste kvalitet. Både setet og styret kan gjøres høyere og senkes slik at det passer deg best.

Vår og høst 2017:

Datoer er på våren  25.05. - 01.06.2017   kr 13.900,-   og på høsten 28.09.-05.10.2017  kr 14.900,-    Det er i tillegg en lokal turistskatt som betales direkte til hotellet av hver deltager. Det er € 1,50 pr idag pr natt og person. 

Dato: 28 september - 5 oktober 2017
Pris: 14 900,-
Inkludert i reisen
Flyreise t/r Oslo - Verona
Bagasje
Transfer fra og til flyplass i Italia
7 netter i delt dobbeltrom
Frokost daglig
4 lunjspakker (alle sykkeldager)
4 sykkelutflukter med lokale sykkelguider
Mountainbike med 18 gir i 4 dager
Vandringsguide og transport samt vinsmaking og lunsj
3 felles middager
Egen sosial leder fra Jomfrureiser som er med fra Norge
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
28/09OsloItalia, Gardasjøen - sykkel og vandringsreise614 900,-Bestill