Skip to main content

Gran Canaria, San Agustin- Treningsreise med PT Linn Røymstad

Dato: 19 - 26 januar 2019
Pris: 11 900,-
Inkludert:
 • Fly tur retur Oslo - Gran Canaria
 • Bagasje 2 x 20 kg
 • Transfer flyplassen - hotellet t/r
 • 3 felles middager inkludert
 • Delt dobbeltrom i 4* hotell
 • Frokost på hotellet
 • Trening 2 x om dagen
 • Norsk treningleder Linn Røymstad
Reisedagar: 8
Bestill reise

Bli med å kickstarte treningen i det nye året på Gran Canaria!

Bli med på treningsreise til Gran Canaria med førsteklasseshotell med trening to ganger om dagen. Det blir variert trening som tilpasses individuelt nivå, kostholdsråd - og masse tid til å nyte livet på flott hotell med sol og bad! Vår norske treningsleder Linn Røymstad vil komme med tips om hvordan du skal mestre treningen og lettere få det inn i hverdagen.

Her bor vi

San Agustin er en lite sted utenfor Playa del Ingles. Fra hotellet er det kun 600 meter til stranden på San Agustin. Hotellet har eller du kan ta shuttlebussen til Amadores stranden, en av Gran Canarias fineste strender. Dersom du har lyst å ta deg en tur inn til Playa del Ingles kan du fint gå eller bruke hotellets egen shuttle buss.

Vi bor på Gloria Palace Royal San Agustin

Hotellet har flere basseng, blant annet basseng med egen chill- out zone på taket, to basseng i hagen, eller oppvarmet saltsvannbasseng i hotellets flotte spaavdeling. Det kan være verdt å ta seg en tur i hotellets spa avdeling, da det er et av Europas mest moderne thalassorerapisenter hvor de bruker sjøvann.
Rommene er lyse og har en egen liten balkong med utsikt over hagen eller bassengområdet. Inkludert på rommet er gratis Wifi, hårføner og airkondisjon. I frokostrestauranten får vi servert nydelig frokost hver dag. Her kan du lese mer om hotellet: Gloria Palace

Enkeltromstilleg: 1500,-

Din instruktør og leder, Linn Røymstad

Linn Røymstad jobber til daglig på EVO Nydalen som personlig trener. Hun har jobbet i treningsbransjen siden 2011 og ser på helheten mellom det mentale og det fysiske hos sine kunder. Linn har utdanning innenfor coaching, pedagogikk og videreutdanning knyttet til yrket som personlig trener. Hennes motto er «opplev mestring med trening, og få det som livsstil».

Treningsopplegget på reisen

Det legges opp til allsidig trening som tilpasses individuelt. Både styrke, kondisjon og bevegelighet vil bli utfordret med to treningsøkter om dagen. Treningene vil bli gjennomført med egen kroppsvekt og med enkelt utstyr. Det blir også holdt et foredrag om hvordan legge opp til smart og variert trening, samt enkle kostholdsråd. Foredraget vil bli holdt etter en av morgenøktene og frokost. I mellom treningsøktene disponeres tiden fritt til det du måtte ønske. God tid til å nyte både sol, hav, bassenglivet, naturen og herlig fellesskap med andre treningsglade. Reisen er åpen for menn og kvinner.
Linn forteller: Trening skal oppleves som gøy og mestringsorientert. Framgang kommer av kontinuitet og at du som trener med meg også har en forståelse av hvorfor vi gjør det vi gjør og tar eierskap til din egen treing. Jeg fokuserer mye på mestringsfølelsen og den vet jeg at du raskt vil oppleve når vi har 2 treningsøkter sammen hver dag! Det blir stor variasjon i våre treningsøkter.

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
19/01Oslo GardermoenGran Canaria, San Agustin - Treningsreise med PT Linn!
Leder: Linn Røymstad
Mer enn 811 900,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo