Spania, Fuerteventura - treningsreise med Jahne

Fuerteventura - variert trening med instruktør og P.T Jahne Christoffersen 


Fuerteventura er arkipelets geologisk eldste, nest største og lengste øy. Øya ligger kun ti mil fra Afrika, og har en lang historie fylt med ulike erobrere. Så du behøver ikke dra helt til Karibia for å finne milelange, hvite stender og et turkisblått hav. Vi bor på det herlige hotellet Atlantis hotel som ligger rett på stranden. Det blir variert og morsom trening med Jahne to ganger om dagen samt hyggelige middager og fellesskap! I november er det fine temperaturer i Fuerteventura på ca 20-25 grader.

Treningsprogrammet settes opp nærmere av Jahne, ut ifra hvem som er med og deres behov og ønsker. Treningstimene blir veldig variert, aldri en lik økt. Motiverende, morsomme, humørfylte timer basert på diverse treningsformer som innholder klassisk aerobic, step, styrke, utholdenhet, sykkel, boksing, dans (Latino), core og sirkeltrening. Her har du stor mulighet til å påvirke hva som blir av trening :)

Linken til hotellet: Atlantis Hotel

Pris: kr 13.950,- i delt rom i junuior suite
Tillegg for egen junior suite: kr 2.700,-.
Tillegg for eget rom i en 2-roms suite: kr 1.000,- (vennligst oppgi i bestiling om du ønsker denne muligheten, begrensede plasser)

Inkludert: Flyreise t/r inkl. skatter og avgifter, 2 x 20 kg bagasje, transfer til hotellet, 7 netter i delt junior suite, all-inclusive, trening med Jahne daglig. Mye for pengene og mye moro og herlig trening + sol & bad :) Velkommen!

 

 

 

Dato: 4 - 11 november 2017
Pris: 13 950,-
Inkludert i reisen
Flyreise t/r inkl. skatter og avgifter, 2 x 20 kg bagasje, transfer til hotellet, 7 netter i delt junior suite, all-inklusive, trening med Jahne daglig. Mye for pengene og mye moro og herlig trening + sol & bad :)
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
04/11Oslo GardermoenSpania, Fuerteventura - trenings reise med JahneFullbooket, venteliste13 950,-Book på venteliste