Florida - Løpereise og strandliv med Ida Bergsløkken

Dato: 13 - 21 november 2017
Pris: 17 900,-

HØYDEPUNKTER:

  •  Løpetrening langs flotte strender
  •  Lær om smart mat
  •  Solferie og utfluktsmuligheter
  •  Flott hotell

USA – Florida, Fort Lauderdale treningsreise med Ida Bergsløkken

Florida i november – fremdeles sol, sommer og palmesus og perfekt temperatur. Vi drar til Fort Lauderdale, stedet som er berømt for sine strender, kunst og kultur, kanaler omkranset av fantastiske luksushjem, lekre yachter, shopping og brede boulevarder og ikke minst et myldrende folkeliv. I dette miljøet skal vi ha en energigivende og variert treningsreise med Ida Bergsløkken. USA på sitt beste!

Vi skal bo og trene på spahotellet Marriott Pompano som ligger i rolige omgivelser direkte ved stranden og ikke langt fra berømte Miami og Fort Lauderdale Beach. Alle rom har balkong med sjøutsikt, gratis WiFi, TV, kjøleskap, kaffe/te-maskin og badekåper. Hotellets nyåpnede SiSpa har et omfattende tjenestetilbud. Utendørs finnes det to oppvarmede bassenger, solstoler og et stort treningssenter.

Ida Bergsløkken er utdannet sivilingeniør, men i 2015 sa hun opp jobben for å satse på sitt eget firma med navnet «Smart mat | Raske bein». Hun er også gründeren bak «Grøtbollen» og har utviklet «smart-mat-på-farta»-produkter som hun i all hovedsak har solgt på idrettsarrangementer og til bedrifter. Hun er svært interessert i ernæring og prestasjon, og Ida elsker å inspirere andre til å lage god og næringsrik mat samt å pushe deg et lite hakk ekstra slik at du også kan nå dine mål. For Ida sin del handler det ikke om en bestemt diett, men at man må tilpasse både mat og trening til den individuelle – nettopp det vi skal gjøre på denne reisen.

Velkommen til trening og luksus på Marriott Pompano Beach Resort & Spa!

Dato: 13 - 21 november 2017
Pris: 17 900,-
Inkludert i reisen
● Fly direkte Oslo – Fort Lauderdale t/r
● 2 x 20 kg bagasje
● Mat på flyet
● 7 netter i delt dobbeltrom
● Frokost daglig
● 3 felles middager
● Matkurs
● Daglige treningsøkter m/Ida Bergsløkken
● Sosialt og aktivt samvær
● Ida som reiseleder

Ikke inkludert:
● Reise- og avbestillingsforsikring
● Personlig forbruk
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
13/11Oslo GardermoenUSA, Florida - løpereise og strandliv med Ida Bergsløkken 617 900,-Bestill